Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Természetesen, mindenképpen megírom!

Jelenleg a Media Markt-ban a "Nagyképű ajánlat" keretében az általam kinézett, és tesztelt 65-ös modellek mindegyikére 20%-os akció van. (Aki Philips, vagy Samsung készüléket nézett ki, az sem jár rosszul a több modelljükre adott 25%-os kedvezménnyel.)
Ha sikerülne egy pár hete-hónapja demo készülékként üzemelő darabra kapnom valami "extra" kedvezményt, akkor akár a SONY KD65XD9305BAEP is lehet a befutó, mert egyébként az egy nagyon jó készülék. (Egyedül a teszt alatt kicsit szellemképes 3D volt ijesztő, de ha tudom, ezúttal nem csak demo-val, hanem dedikáltan filmmel is megnézem.)
Ami pedig a most futó "az LCD-k mind egyformák", illetve "az OLED nyomába egy LCD sem ér" témát illeti... Azért nézzétek meg a SONY KD-65ZD9BAEP típust is élőben.
Én azt is megnéztem, és meg kellett állapítanom, hogy kiválóan oldották meg a fényerő szabályozást. A sötét részekre egy pillanat alatt vált világosból, és a kontraszt pazar. A fekete pedig a legjobb szerintem, ami LCD-től várható.
Igaz, egy hasonló méretű OLED árában van (amennyiért egy korrekt használt autó is kapható), de aki a kiforrottabb technológia irányába menne, annak jó alternatíva szerintem ez a "csúcs LCD".
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Spórolós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor