Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Igaz:
Amíg nincs UHD/HDR valós (nem kamu fake 4k [link]) könnyen elérhető tartalom, addig totál felesleges megvenni. És ahogy látom nem mostanában lesz.
A másik, amit írtam, az a nézési távolság. Megveszi az ember a 4k láncot (ahogy naívan én is tettem), majd rájön hogy 55-ös TV-n az ágyban fekve 3 méterről nézve bizony az égvilágon semmi különbség a 4K és az FHD között.
Viszont ami számít: a jó forrásanyag, normális hanggal (bizony, amíg sokan a 300kbit-es 5.1 DD-al nézik magyar szinkronnal a filmeket, ráadásul hifin, nincs miről beszélni), és egy olyan megjelenítő, amin a fekete tényleg fekete, és a fehér se tejfölös. Ez sokkal többet ér, int a FHD 4K különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- További aktív témák...
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor