Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
PROHARDVER! témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi hangfal építés
- Hővezető paszták
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
Ha megölünk utána biztos nem fogod!
Beállítások. Ott megkeresed hogy Hálózat és ezen belül van valahol, Tekerd le, ha jól emlékszem "TV leírása" (nézd meg az összeset mer ott kell lennie) és arra ha rányomsz utána már a frissítés ez első. Sajnos nem vagyok a tévénél, így nem tudom pontosan megnézni.Innen tudod letölteni a B7 frissítéseket (a legfrissebbet).
Lentebb van az oldalon. letöltöd, kicsomagolod, egy pendrive-on csinálsz egy "LG_DTV" mappát, abba bemásolod és rádugod a tévére. A tévé egyből felismeri és megkérdezi hogy szeretnéd-e frissíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Beállítások. Ott megkeresed hogy Hálózat és ezen belül van valahol, Tekerd le, ha jól emlékszem "TV leírása" (nézd meg az összeset mer ott kell lennie) és arra ha rányomsz utána már a frissítés ez első. Sajnos nem vagyok a tévénél, így nem tudom pontosan megnézni.
Vhiktor