Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz #72042496 #18139 üzenetére

    A Deep Color az elérhető felbontásokat / kihasználható HDMI sávszélt bővíti.
    A full chroma-t (4:4:4) a PC címke kapcsolja (DolbyVision-t kivéve, ott lehetetlen).
    PC módban minden választható képmódban ugyan olyan alacsony a késés, mint a nem-PC módok Game/Játék képmódjában (de PC címke nélkül a Game még nem 4:4:4 és a 8-as sorozatot kivéve az Auto színtér sem érhető el Game módban, így nem is érdemes használni SDR-hoz).
    A PC mód HDR csak a legújabb (szeptember-október kiadású. pontosabban a legtöbb készülékre még csak tesztverzióban kiadott) firmware-el jó minden LG-n.

    Dejudder helyett erősen a BFI-t ajánlanám mindenkinek (a kapcsoló a csúszkák alatt), legalább is SDR-hoz mindenképp, HDR már neccesebb kérdés.

    PC boot: sok consumer alaplap nem hajlandó boot-olni monitor nélkül, ez a workstation/server lapok mesterséges kiváltsága (alapvetően GPU nélkül nem boot-olnak, de ha nincs egy szál aktív monitor se a VGA-n, akkor is gyakran úgy veszik, mint ha GPU se lenne, a gyártótól és esetleg a Setup-on belüli beállításoktól függ). Ha EFI módban van telepítve az OS, kapcsold ki a CMS-t, az sok VGA-n alternatív viselkedést okoz monitorok felismerése ügyében (boot közben, ha betöltött a Windows, akkor már mindegy). Én pont még több kijelző (ha van felesleges ami elfér) felcsatolását javasolnám ilyen problémára. :DDD Szokásos dolog még az alaplapi és esetleg a VBIOS frissítés.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák