Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Érdekes amit mondasz, mert én pl. szélesvásznú filmek után soha nem zoomolok, még plazmánál sem tettem soha.
A 910 (papíron) hajlamos a képvisszamaradásra, de nálam soha nem volt ilyen. Illetve hazudok, mert volt a legelején, mikor hangoltam a csatornákat és azt sem tudtam, hogy még a menün belül is lehet különálló fényerőket beállítani, így szerencsétlen tv 80-as oled fény mellett csinálta a hangolást. Mire vége lett, ott is volt az IR. Igaz hogy hamar elmúlt, de akkor ott rájöttem hogy inkább "plazma módban" fogom használni. Szóval, nálam is kb. 120-130 cd lehet, 22-es oled fényerő mellett (nem mértem, csak 10+év tapasztalat után mondom).
Egészen biztosan nem kevesebb, mert az összes eddigi plazmám picit sötétebb volt és azok mérve lettek.
Szóval, személyes véleményem az, hogy az IR vagy a beégés szorosan függ a standard oled fényerőtől. Tehát, ha valaki nem az Rtings által javasolt 17-es (körüli) oled fényerőt használja (esti mozihoz) B7-hez, annál előbb utóbb lesz tartós képvisszamaradás, amennyiben nem zoomolja ki a tarkabarka csatornalogókat, vagy HUD-okat. Abban is biztos vagyok, hogy nem 6-8 hónap kell hozzá, hanem pár év, de szívesen visszatérnék erre a kérdésre pár év múlva és megtudakolnám a tulajoktól, vajon hogy állnak beégés terén ?? Nem téged "bírállak", ezt ne is gondolt, csak neked írtam a válaszomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor