-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Érdekes amit mondasz, mert én pl. szélesvásznú filmek után soha nem zoomolok, még plazmánál sem tettem soha.
A 910 (papíron) hajlamos a képvisszamaradásra, de nálam soha nem volt ilyen. Illetve hazudok, mert volt a legelején, mikor hangoltam a csatornákat és azt sem tudtam, hogy még a menün belül is lehet különálló fényerőket beállítani, így szerencsétlen tv 80-as oled fény mellett csinálta a hangolást. Mire vége lett, ott is volt az IR. Igaz hogy hamar elmúlt, de akkor ott rájöttem hogy inkább "plazma módban" fogom használni. Szóval, nálam is kb. 120-130 cd lehet, 22-es oled fényerő mellett (nem mértem, csak 10+év tapasztalat után mondom).
Egészen biztosan nem kevesebb, mert az összes eddigi plazmám picit sötétebb volt és azok mérve lettek.
Szóval, személyes véleményem az, hogy az IR vagy a beégés szorosan függ a standard oled fényerőtől. Tehát, ha valaki nem az Rtings által javasolt 17-es (körüli) oled fényerőt használja (esti mozihoz) B7-hez, annál előbb utóbb lesz tartós képvisszamaradás, amennyiben nem zoomolja ki a tarkabarka csatornalogókat, vagy HUD-okat. Abban is biztos vagyok, hogy nem 6-8 hónap kell hozzá, hanem pár év, de szívesen visszatérnék erre a kérdésre pár év múlva és megtudakolnám a tulajoktól, vajon hogy állnak beégés terén ?? Nem téged "bírállak", ezt ne is gondolt, csak neked írtam a válaszomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor