- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Valami baja van a tápomnak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Nekem is először ez volt mondtam a bandingot igaz ebbe még szerencsés volt a panel. De nekem is azonnal azt mondták ez ilyen el kell fogadni. C1 kálvária ott indult hogy nem kapcsolt be. Aztán kijött a szerelő hozott alaplapot és tápot. A táp az új a csere darab ketté volt törve
hogy a szerelőt idézzem derékszögbe állt
. Aztán 2 hét után jött másik táp azzal ment a tv. De a kép ocsmány lett. Aztán a távirányító hol működött hol nem mindig fel kellett ismertetni a tv-vel. Aztán pl a hangot sem akarta átvinni az erősítőre. És ezen felül néha gondolt kettőt film közbe és eldobta a képet majd visszajött. De velem az lg mindig rendes volt a szerelő srác szintén. Magára a szervizre meg a szerelőre nem lehet egy rossz szavam sem.Ez a tv minőségi felépítése..
Ez pedig a táp ami kicsit eltört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy a szerelőt idézzem derékszögbe állt
. Aztán 2 hét után jött másik táp azzal ment a tv. De a kép ocsmány lett. Aztán a távirányító hol működött hol nem mindig fel kellett ismertetni a tv-vel. Aztán pl a hangot sem akarta átvinni az erősítőre. És ezen felül néha gondolt kettőt film közbe és eldobta a képet majd visszajött. De velem az lg mindig rendes volt a szerelő srác szintén. Magára a szervizre meg a szerelőre nem lehet egy rossz szavam sem.
Vhiktor