Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latyaa
tag
Sziasztok,
Kicsit dilemmában vagyok, ezért kérném a segítségetek. A nappaliban szeretném lecserélni az 55"-os LG Oled E8-amat, sajnos 6 év után beégett.
Mikor elkezdtem keresgélni, csak LG-t néztem, van egy CX-em is amit játékra használok.
Nappaliba nagyobbat szeretnénk már így minimum 65" abból is a C3 volt a kiszemelt. Viszont ahol venném (Euronics) már csak egy kiállított darab volt és azt nem szeretném elhozni.
A következő opció a C4 lett volna nyilván, és itt jön a de.. 689 eft most a 65"-os C4, viszont mellette a Samsung S90C 77"-ban 699 eft most.
Helyünk lenne, viszont az Rtings burn in teszt kicsit eltántorított ami az előző Samsung modellnél készült.
Az LG OS-t jobban kedvelem a magic remoteal de 10 eft különbséggel egy mérettel nagyobb lehetne és alapvetően jó reviewkat olvastam róla.
Amit még ajánlottak az egy 65" G2 ami volt raktáron is, de nem tudom, annál azért frissebbet szeretnék.
Próbáltam vissza nézegetni, vitát sem szeretnék generálni, de ha egy ilyen pro kontra véleményekben, tapasztalatokban segítenétek, azt megköszönném.
Köszi előre is mindenkinek aki esetleg segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor