Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Natus03
friss újonc
Sziasztok!
Szerintetek melyik 4k monitort érné meg a legjobban megvenni 500e alatt? Először 32 colos 4k monitorokon gondolkodtam, mint a MSI MPG 321URX (anti-reflective QD-OLED), ASUS ROG Strix XG32UCWMG (glossy W-OLED). LG32GS95UV-B is egy lehetőség lett volna, de arról "milyen monitort vegyek?" topikban lebeszéltek. Miután viszont nézelődtem Redditen és egyéb fórumokon, már azon is töprengek, hogy nem lenne-e jobb választás egy 27 colos 4k az ugyanolyan felbontású 32 colos társa helyett. Ha végül ezt a méretet választanám, akkor vagy egy MSI MPG 272URX (anti-reflective QD-OLED) vagy egy ASUS ROG Swift PG27UCDM (anti-reflective 4. generációs QD-OLED) lenne az amit megvennék.
Szerintetek 4k monitor esetében a megéri "beáldozni" 5 col-t a nagyobb PPI miatt és inkább 32 col-os helyett 27 col-os monitort venni? Már annyi ember véleményét elovastam, hogy már én magam se tudok dönteni, hogy melyik lenne a legjobb.
Szerintetek a 4 monitor közül melyik lenne a legjobb választás?
MSI MPG 321URX, ASUS ROG Strix XG32UCWMG, MSI MPG 272URX, ASUS ROG Swift PG27UCDM
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258