- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
hopeless69
csendes tag
Ezt én néztem be!!
,de leírom, ha tényleg érdekel... :I
A vállalkozásomba vásároltam az alkatrészek egy részét. Cégeknek az Alza ad egyedi kedvezményt. Amit kinéztem tápot az fehér volt, de ekkor bedobta az
ASUS PRIME 850W GOLD tápot 30% kedvezményre cégre.
Nos megnéztem az Asus oldalán is látom van fehér meg fekete táp. Beraktam a fehéret hát a kosárba, de azt már nem néztem meg, hogy a kábelek feketék lesznek. Ráadásul nem is találtam hozzá gyári fehéret.Amikor megjött, hát ment a miatyánk rendesen.
Vissza nem akartam küldeni, mert számla visszarontás több tétel egy számlán, szóval beszereltem így. Mondom majd veszek hozzá fehét kábeleket.Aha, de az nem így megy. Rengeteg gagyi kábel van, vagy nem passzolnak a pinek. Nem gondolom, hogy már ezen a tízezer forinton fog múlni, hogy tényleg egységes legyen az én szememnek is, de ehhez valami hozzáértő kell akár innen is, mert egy rossz kábellel hazavághatom az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Skynet258