Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
nyilván ősfaszságot akartam írni
az általánosítás nem szép dolog, attól függetlenül, hogy a legtöbb ember tényleg így gondolkodik - attól még tényként nehezen kezelhető a mögöttes tartalom.sok ismerősöm van akinek nagy autója van, mégsem kompenzál, hanem egyszerűen az ember is nagy/családja is nagy/szeret hurcolni dolgokat amik nagyok.
ismerek persze olyat is aki kicsi/kompenzálni akar és nagy autója van, vicces is amikor úgy száll ki az autóból mintha egy muralóról szállna le, ettől még maga a sztereotípia ősfaszság, mert számosítani nem lehet hogy mi a tény és mi a vélt valóság.
USA-ban lényegében az emberek 80%a kompenzál, vagy csak simán nincs lehetőségük másféle autót venni/azt szokták meg, mert így nőttek föl? nyilván nem az olajválság utáni honda civicekre gondolok.
a végső kérdésem pedig arra irányult, hogy ha nekem van egy kis meg egy nagy autóm is és mindkettőt élvezettel használom, akkor szerinted én kompenzálok, vagy nem? vagy csak akkor kompenzálok, amikor a nagyot használom? vagy mi alapján lehet ezt megállapítani?

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Kindle
- Lexus, Toyota topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest