Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF
    veterán

"De én személy szerint jobban szeretem hogy nyáron 8-9-ig még világosban tudom csinálni mindazt ami a munkaidő után akármi."
    És mondd, azt ki nem szereti?
    De b+, nyáron hosszú a nappal, télen meg rövid. olyan rövid, hogy mindegy, hogy hova csoportosítod óra-átállítással, akkor is sötét lesz.
    Nyáron 16 óra a nappal (és még 1 óra 21 perc civil alkony, amikor gyakorlatilag világos van, és utána az éjszaka hátralevő részének is a nagyja csillagászati és tengerészeti alkony, igazi éjszaka, amikor a Nap a horizont alatt legalább 15 fokkal van, az csak 23:50-től tart 1:40-ig, azaz két óra sincs))
    télen pedig 8,5 óra a nappal és még 1 óra 12 perc civil alkony (ami olyankor már inkább sötét)

Ez van, ezt dobta a fizika, a csillagászat, az ekliptika és a Föld forgástengelyének a hajlásszöge....

imádom, hogy te még mindig észérvekkel és tudományos tényekkel akarod meggyőzni a nagy átlagot, akinek ez semmit nem mond, ráadásul az életritmusuk semmilyen szinten nincs a tiéddel, ráadásul a beállítottságuk is olyan, hogy pont az nekik a jó, ami van, max panaszkodnak róla hogy nem, de tenni érte/ellene nem fognak, mert nem akarnak - mivel a kenyér nem lesz olcsóbb, és a gyerek is ugyanúgy fog bőgni ha fúj, ha szív, ha sötét, ha világos. ;)

• BlacKSouL
    addikt

"De én személy szerint jobban szeretem hogy nyáron 8-9-ig még világosban tudom csinálni mindazt ami a munkaidő után akármi."
    És mondd, azt ki nem szereti?
    De b+, nyáron hosszú a nappal, télen meg rövid. olyan rövid, hogy mindegy, hogy hova csoportosítod óra-átállítással, akkor is sötét lesz.
    Nyáron 16 óra a nappal (és még 1 óra 21 perc civil alkony, amikor gyakorlatilag világos van, és utána az éjszaka hátralevő részének is a nagyja csillagászati és tengerészeti alkony, igazi éjszaka, amikor a Nap a horizont alatt legalább 15 fokkal van, az csak 23:50-től tart 1:40-ig, azaz két óra sincs))
    télen pedig 8,5 óra a nappal és még 1 óra 12 perc civil alkony (ami olyankor már inkább sötét)

Ez van, ezt dobta a fizika, a csillagászat, az ekliptika és a Föld forgástengelyének a hajlásszöge....

Értem én, de ahogy mondtam, sokaknak a reggeli bárhova menés kell hogy mindenáron napsütésben legyen, mindenképpen, télen is, más nem is érdekli ha sötétben van ha nem. Ez a leggyakoribb érv.
    És azért legyen mindenképp a téli a végleges..? Hogy aki 8-ra jár dolgozni, az december 21-én is napsütésben üljön a dugóban.

Új hozzászólás Aktív témák