Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Rengeteg embernek csak az fáj, hogy télen reggel vakító szikrázó napsütésben akarja a gyereket oviba vinni, meg dolgozni menni, de az senkit nem érdekel, hogy délután koromsötétben kell elhoznia, vaksötétben elindulva melóból. Vagyis a leckeírás, a különóra, az úszás, a rajzszakkör, a néptánc, a vacsora, a kertben játszás, a tökömtudja, meg melóban akármilyen túlóra, meg edzés, meg bevásárlás, meg futás, mod: meg szabadidős tevékenység, meg szabadtéri tevékenység, meg biciklizés, meg sétálás meg tökömtudja az már koromsötétben történik. Az nem fáj.
Vagy hogy ez csak azt érinti aki 8-ra viszi a gyereket, meg 8 vagy 9 körül kell beérnie. Aki viszont pl. 6-ra jár dolgozni az októbertől áprilisig ígyisúgyis vaksötét éjszaka megy be melóba. Téli ide vagy oda. (Been there, done that)
De én személy szerint jobban szeretem hogy nyáron 8-9-ig még világosban tudom csinálni mindazt ami a munkaidő után akármi. Minthogy nyáron reggel (pontosabban éjjel) fél3-kor már világos van, amivel valóban nem sok mindent lehet kezdeni, kivéve ha valaki 6-ra jár, ezért fél4-kor kel. Vakító napsütésben.
Szóval ja. Engem sem vág földhöz, hogy x szombaton akkor fekszem amikor akarok, vasárnap akkor kelek mikor akarok, és ha normálisan fekszem, hétfőn max egy apró kellemetlenség, vagy kényelmesség történik. Én sem értem azt aki a hétvégi óraállítástól 3 hétnyi jetlag-et kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi