Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Rengeteg embernek csak az fáj, hogy télen reggel vakító szikrázó napsütésben akarja a gyereket oviba vinni, meg dolgozni menni, de az senkit nem érdekel, hogy délután koromsötétben kell elhoznia, vaksötétben elindulva melóból. Vagyis a leckeírás, a különóra, az úszás, a rajzszakkör, a néptánc, a vacsora, a kertben játszás, a tökömtudja, meg melóban akármilyen túlóra, meg edzés, meg bevásárlás, meg futás, mod: meg szabadidős tevékenység, meg szabadtéri tevékenység, meg biciklizés, meg sétálás meg tökömtudja az már koromsötétben történik. Az nem fáj.
Vagy hogy ez csak azt érinti aki 8-ra viszi a gyereket, meg 8 vagy 9 körül kell beérnie. Aki viszont pl. 6-ra jár dolgozni az októbertől áprilisig ígyisúgyis vaksötét éjszaka megy be melóba. Téli ide vagy oda. (Been there, done that)
De én személy szerint jobban szeretem hogy nyáron 8-9-ig még világosban tudom csinálni mindazt ami a munkaidő után akármi. Minthogy nyáron reggel (pontosabban éjjel) fél3-kor már világos van, amivel valóban nem sok mindent lehet kezdeni, kivéve ha valaki 6-ra jár, ezért fél4-kor kel. Vakító napsütésben.
Szóval ja. Engem sem vág földhöz, hogy x szombaton akkor fekszem amikor akarok, vasárnap akkor kelek mikor akarok, és ha normálisan fekszem, hétfőn max egy apró kellemetlenség, vagy kényelmesség történik. Én sem értem azt aki a hétvégi óraállítástól 3 hétnyi jetlag-et kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Gigabyte Z170X, 32GB DDR4, GTX 1070 - 500 GB SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy A16 4/128GB +tok Tökéletes állapot, független, alig használt!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- LG UltraGear 32Gb650-B Gaming monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest