Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan off kérdésem lenne, hogy FTC hímzett logót miért nem találok sehol külön megvételre. Ajándék lenne, egy, vagy max két db., nem üzleti célú, valahol olvastam olyanokat, hogy szigorítottak valamikor a "brand" miatt, meg levédettek mindent is a klubbal kapcsolatos motyókkal kapcsolatban, de ez szerintem kb. a vicc kategória, hogy a klub oldalán kapható kitűző, mágnes, meg mindenféle ruhadarab (a hímzett) logóval, de külön a logó nem. Tudom, meg lehet(ne) csináltatni ehhez értő emberrel, pont ezért nem értem, hogy Warum? Amikor nyomtatásban mondjuk egy bármilyen ócska otthoni nyomtatóval, megfelelő papírral és egy vasalóval lehet csinálni bármit is? Hogy miért ide írtam ezt? Nem szeretném, hogy lássa az akinek szánva lenne, jómagam még csak focit sem nézek, de ha valakinek épkézláb 5lete lenne a dologra azt szívesen venném. Nyilván a vasalós megoldás nem opció, mert azt akkor már megcsináltam volna.
Köszi, ha végig olvastátok a sirámomat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- ASUS ROG Ally
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs