Hirdetés
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan off kérdésem lenne, hogy FTC hímzett logót miért nem találok sehol külön megvételre. Ajándék lenne, egy, vagy max két db., nem üzleti célú, valahol olvastam olyanokat, hogy szigorítottak valamikor a "brand" miatt, meg levédettek mindent is a klubbal kapcsolatos motyókkal kapcsolatban, de ez szerintem kb. a vicc kategória, hogy a klub oldalán kapható kitűző, mágnes, meg mindenféle ruhadarab (a hímzett) logóval, de külön a logó nem. Tudom, meg lehet(ne) csináltatni ehhez értő emberrel, pont ezért nem értem, hogy Warum? Amikor nyomtatásban mondjuk egy bármilyen ócska otthoni nyomtatóval, megfelelő papírral és egy vasalóval lehet csinálni bármit is? Hogy miért ide írtam ezt? Nem szeretném, hogy lássa az akinek szánva lenne, jómagam még csak focit sem nézek, de ha valakinek épkézláb 5lete lenne a dologra azt szívesen venném. Nyilván a vasalós megoldás nem opció, mert azt akkor már megcsináltam volna.
Köszi, ha végig olvastátok a sirámomat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Meta Quest 3S Xbox Edition garanciával (limitált kiadás)
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest