Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Hány éves vagy?
Nekem valahogy április elején (egy pénteki napon) felajánlották a Szputnyikot (46 éves vagyok, nincs krónikus betegségem, elég későn regeltem), de olyan hirtelen jött, nem volt időm átgondolni, hogy reflexből lemondtam (nem biztos hogy jó ötlet volt).
Kíváncsi vagyok, hogy mikor hívnak újra (nyilván titkon reménykedem benne, hogy a most érkezett nagy Pfizer-szállítmányból jut nekem is).
Az asszony a múlt héten regisztrált (hasonló korú mint én, és neki van alapbetegsége), de még a csekkolós oldalon sincs fenn...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Zyxel NAS326
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest