- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Webrádiós tippek, ha nem zavar, hogy néha németül pofáznak:
Radio Bob, Antenne (Bayernt szoktam hallgatni, de a helyi híreken kívül kb ugyanaz), Harmony, bármelyik német regionális adó 1-es csatornája: HR1, BR1, ami felénk éterből is jön.
Fasza 70-80-90-es évek mindegyik, nekem szerencsére kocsiban is működik, de a webrádión is ezeket szoktam hallgatni.
És ez csak a retro, kortárs zenéből még több van. Amin szoktam röhögni, az a Radio Eagle, az itt állomásozó amerikai csapatok saját rádiója. Kicsit más, mint amit mi megszoktunk, na.
Ezek után képzeld el, mekkora sokk hazalátogatni, ahol van Petőfi, Kossuth, Bartók, meg akárhogy is hívják most a Vajna-rádiót. Ja, meg a Retro, esetleg Mária Rádió. Szerencsére felénk van még OE3, bár szerintem már zavarják, mert régen könnyebben lehetett fogni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Crimson Desert
- Google Pixel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest