Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Megcsinálom, erre kitaláljátok, hogy a meizu az én széf mappámat olvasgatja? Van ebben némi felesleges paranoia, de akkor visszarakom azt az átkozott lastpasst. Na nem mintha azt nem törték volna fel már...
Kockásfüzet a s*ggembe rejtve, az a tuti
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Jah így már értem.Én csak behánytam egy txt filba a kódokat és én majd tudom melyik hová.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Leírjam még egyszer, hogy szerintem nem az? Ezért nem is használom sem a jelszótároló funkcióját, sem a walletet, és magát az icloudot is csak korlátozottan. De hogy egy nem stock android beépített biztonsági mappája, különösen, ha valami nevenincs kínai gyártó készülékén használják, az maga a biztonságtechnikai rémálom, az is biztos. Az apple, google, amazon, és társaik fölött még csak-csak lehet valami civil, vagy kormányzati kontroll, bár illuzióim nincsenek, de hogy mit művel egy Dogee, vagy akár egy Huawei a biztonsági mappáiban tárolt adatokkal, abba inkább bele sem gondolnék. Ennél nagyobb vicc már csak a facebookos bejelentkezés 3rd party website-okon, lol.
Tobey: Nem a feljegyzéseidről beszélek, hanem a tárolt jelszavakról, regisztrációkról, személyes-, illetve bankszámla-, vagy bankkártyaadatokról.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ó, az ios, na, az biztonságos. A ph - ra való bejelentkezésemkor is kéri az ujjlenyomatot, mert az kell. Hiába vagyok már eleve bejelentkezve...

-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én nem vagyok annyire paranoid.Amúgy ide csak az kisebb költéseimet írom,hogy tudjam hová folyik el a lé az apróbb költéseimből.
De ha valakinek releváns info,hogy vettem két karton energiaitalt és egy doboz vitamint akkor rendben.
Amúgy a mappát knox védi ami elvileg elég jó -
válasz
parandroid
üzenetére
Knoxot sok év óta nem bírják megtörni.
-
Vérboci
addikt
jelszó kezelésre mit érdemes használni? eddig a lastpasst próbáltam, de ment a levesbe. én valami olyasmit szeretnék, mint egy excel tábla, hogy egymás alá felsorolom az oldalt \ alkalmazást mellé felhasználónév, mellé jelszó.
és ezt az egészet egy jelszóval szeretném zárni, vagy ami még jobb lenne, ha ujjlenyomattal működne. -
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én is szoktam szeretni azokat a szomszédokat, akik vasárnap reggel nyírnak füvet

-
-
ToBeY
nagyúr
A vitaminos dobozon a gyerekzárat tuti felnőtek szivatására találták...

-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
kis helyesbítés: amíg B0-1-2 kategóriában voltam, rá volt írva, a B3-tól már nem.
(minden évből van, mert sokat utaztam külföldre.) -
-
-
Na ki az a majom már megint, aki négy napos ünnepen most jött ki az irodából..?
Nem tud valaki valami másik állást..? -
Showhai
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi, ez igazán maximum security lesz akkor.
A szétfeszegetésre már nincs szükség, a fenyítés által levált a hátlap, innen az enyhén meghajlott készüléktest.
Főkukac: váááááááááááá
-
válasz
parandroid
üzenetére
Aki alapos, az a lapos alaplapos...

-
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
szerintem ez biztosítás-függő is.
elvileg a balkáni országok is a zöldkártya-rendszer részei.
Sokszor voltam már Szerbiában, Boszniában, Montenegróban kocsival, senki nem kért semmit.
most nincs nálam ilyen form, de általában Albániát szokták külön nevesíteni. -
Spet
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Szamár-luh-bicigli-szopóroller

-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
wtf es akkor mit kell csinalni?

-
rushty
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Útlevél viszont nem kell, hogy van ez?
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
kár, hogy a déli szláv államokba utazáskor nem érvényes a kötelező biztosításod.
rá van írva a zöld papírra kivételként: szerbia, montenegró, satöbbi. görögre nem emlékszem. -
Showhai
tag
Üdv mindenkinek.
Azt hittem hallucinálok, hogy stock android notifikációt hallok, amikor Témobájlos Samsungom van.
...
Nagy nehezen rájöttem, hogy egy ismeretlen, általam megfejthetetlen szoftverhiba miatt rommá vertem 4 napja egy csájna tabletet, és beleBtam a kukába. Bekapcsolt állapotban.
Ideje levinni a szemetet, vagy megvárni, míg lemerül a roncs.
De ez milyen már?Szerk: de ha most elkezdtek bombázni privikkel, kénytelen leszek levinni,
-
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Megyek nemsokára Erdélybe, úgy tudom kell útdíjat fizetni a sima közútra is. A magyar konzulátus oldalán ezt a linket adták
Ezzel az autópályákra is felmehetek?
-
-
concret_hp
addikt
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Kérhetsz a biztosítódtól, postán nálunk ingyen kiküldik vagy irodájukban kiadják. Ha gyorsabban kell, akkor a kapott PDF-et nyomtasd ki, copy generalban nálunk felkészültek, volt zöld papír, ha nincs, akkor papírboltban találsz. De nem vicc, a mabisz.hu-n kifejezetten írják, hogy zöld papíron legyen:
Fontos tudnivaló, hogy az elektronikus úton megküldött zöldkártyát A/4-es formátumban, egységesen zöld színű, matt (azaz nem fényes) papírra kell kinyomtatni. A zöld szín a zöldkártya nemzetközi egyezményben előírt érvényességi feltétele, a nem zöld papírra kinyomtatott zöldkártya érvénytelen! A színárnyalat nem kötött, viszont olyan világosabb árnyalatú zöld papírt érdemes választani, ami az olvashatóságot nem befolyásolja. Zöldkártya kinyomtatására alkalmas, zöld színű A/4-es lap szinte minden magyarországi papír-írószer üzletben hozzáférhető.
És azt is, hogy Szerbiába, Görögországba kifejezetten ajánlott a megléte.Szerintem EU EB kártya is javasolt, ingyenes, 5 perc alatt kész.
-
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Zold szinu vagy ujrahasznositott papirra gondolt a kolto?

Amikor kijottem, az itteni jogsihoz bekertek a magyar jogsit, odaadom a kartyat.
Van-e nemzetkozi jogsi?
Van. Odaadom a kommunista rendszerbol visszamaradt iskolai ellenorzo konyvet.Visszajon fel ora mulva, a basszodj meg ugyfelcentrikus abrazattal az arcan.
De hat az angol resze nincs kitoltve! De kivan, csak nem ugy ahogy gondolod.Se a kartyas jogsi szama nem szerepel rajta, se ennek a szama nincs rajta a kartyas jogsin!
Most tenyleg logikat keresunk? Ilyen aprosagokba nem menjuk mar bele.
Na irodavezeto kijon, hat baratom ezt most szepen elviszed az altalunk elfogadott forditohoz es kersz rola egy hivatalos forditast. De csak oda viheted.
Felhivom oket, nekin nincs magyar tolmacsuk.
Vissza az irodavezetohoz, nincs magyar tolmacs.
Hja mar emlekszem, a magyaroknak nincs nemzetkozi jogsilya, csak a kartya alapu. Akkor rendben is vagyunk

-
válasz
concret_hp
üzenetére
szerintem ott az a jó, amit a biztosító ad.
amit te nyomtatsz, az lehet, hogy nem elég. -
Spet
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Hogy vegyél bultbó
-
concret_hp
addikt
és miért olyan qrva fontos, hogy a zöldkártya zöld papírra legyen nyomtatva?
honnan az anyámból szüljek zöld papírt? 
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Nézd meg itt: [link]
-
válasz
concret_hp
üzenetére
szerintem semmilyen plusz papír nem kell. Mégy útlevél sem kell, legalábbis én személyivel voltam Szerbiában, Mecadóniában és Albániában is.
Ami kellhet, az speckó biztosítás / biztosítási zöldkártya (pláne albánia) -
concret_hp
addikt
külföldön autózáshoz milyen papírok kellenek? (szerbia, albánia, görög)
-
ToBeY
nagyúr
Végre vége a szigetnek azt gondoltam,hogy most aztán alszom egy jót.Erre a ház előtt egy kocsinak óránként megszólalt a riasztója.
-Az élet kegyetlen... -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
az is van egy 1.5 gb
gyarto scriptje, atirtam, hogy csv-be tolja ki, igy a 1.5 gb lett 150mb csv, ezt mar megette az excel -
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
jóvammá na... én is zabos lettem volna.
Múltkor egy autós fesztivál (valami flúgos futam) volt a környékünkön, ahol minden befutót dudálással köszöntöttek. Mivel a mezőny nagyrésze dugóba került, még hajnali kettőkor is volt kit "köszönteni" és olyankor percekig szóltak a dudák meg dallamkürtök.
A rendőrséget többen is hívtuk, már éjféltől folyamatosan, akik le is sz@rták az egészet, ahogy kell
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Értem én a viczet de nem szeretem -ebben nem. Ha én képes vagyok betartani a szabályokat az utcában lakó 7 családdal, akkor azt gondolom hogy alappal elvárható a jövevénytől is.
De tudod mit? Bocsánatot kérek amiért ki akartam írni magamból a feszültséget amiért a 3 éves gyereket nem bírtuk elaltatni a szomszéd miatt
Mea maxima culpa -
-
Dyrtyho
őstag
Annyira imádom kora reggel azokat a soföröket, akik látják hogy nem fogok megállni nekik, ők akkor is bevágnak a sávomba, majd elakadás jelzővel megköszönik hogy beengedtem őket....
a másik jó képességűek csoportja, azok akik eleinte a csak előre menő sávban haladóak, akik a kereszteződésnél, pont zöld lámpánál rá jönnek, hogy ja, ők amúgy igazából jobbra akarnak menni, nem pedig arra amely sávra rááltak...az ilyenektől vagyok ki ideileg, és persze akadályoznak a munkába menetelben.....

-
bobsys
veterán
Notepad++ elhasalt a masfel gigas filenal
viszont a VS Code megnyitotta.
Esetleg tudsz valami masik programot ami csinalna belole mondjuk egy csv filet, vagy valami olyasmit amit egy excel meg tud emeszteni?
Addig megprobalok egy Data importot excelben, van ra egy ejaszakaja -
bobsys
veterán
500+ MB xml file-t mivel tudok megnyitni? Esetleg konvertalni valami mas formatumba ami emeszthetobb?
-
Az elozo tulajdonos illetve a kisemmizett orokosok (a feleseg meghalt a ferj szeretoje ravette apucit a nevreirasra mielott o is meghalt voltna , a ket lanynak meg fityisz) mellett a mostani 4 fal kozul kiszabadulo reszegen a ranazesre 5 koruligyerekkel de ugy altalaban 80 decibellel beszelo fuxos anyuka es apuka akik tesznek a szomszedok kozt kialakult kozel 50 eves jo viszonyra es megegyezesekre szamomra ... nem ide valo. Mondhatom sikertelennek h eleteben eloszor jutott nyaralohoz vagy mondhatok mast is de egy a lenyeg. Nem. Ide. Valoak.
-
NoLF
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Mitol lesz sikertelen egy nyaralo reszeg ember? Es mitol lesz kisember? Attol hogy reszeg? Vagy az Eddatol?
Megforditva a kerdest, mibol tudnad, hogy a szomszedban nyaralo reszeg ember sikeres, vagy nagy ember?
Ha mustang allna az udvarban, es kokainnal lenne kikovezve a bejaro, de Jimmy-t hallgatna, akkor sem lenne az? Vagy akkor mar nem szamitana, mit hallgat? Vagy egyik sem szamit az elozoekbol, csak az, amit hallgat?
Vagy ahogy ordit? Vagy esetleg a nem sikeres mashogy okadik? Vagy egyaltalan nem mulat, s ebbol leszurheto, hogy nagyember?
Vagy egyaltalan mitol sikeres valaki? Mihez kepest?

-
Kisgrofo uvolt a szomszedtol. Meg neoton familia. Meg edda. Es teli van a nyaralo sikertelen reszeg kisemberekkel akik kemenyebbek mint a gombacel.
-
Nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatom az ájfón 7-essel..
felinstalláltam, ápdételtem, beállítottam, belaktam, ahogy kell.
Majd leraktam éjszakára olyan 90-95%-os akksival. Még sim kártya nélkül.
reggel nyúlok érte, 1%-on van az akksi...
beginning of a beautiful friendship...
Ui. töltési idő : 2 óra.
Na mindegy. fenci, míg le nem ejtem... -
Vérboci
addikt
ebayesben rákérdeztem, de hátha itt is lesz infó: honnan lehet manapság írható CD-t beszerezni olcsón?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, most nézem, tényleg van egy "széf" mappa a telómon, ami kóddal vagy ujjlenyomattal nyitható. hát akkor ez nagyon jó, köszönöm 

honnan az anyámból szüljek zöld papírt?
-Az élet kegyetlen...