Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
SARS is 10% körül zárt, szóval valószínű.
p
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
pont ma futott át az agyamon, hogy a 3% halálozási arány valójában nem 3%. ma mondjuk 2700 / 81 volt a legutolsó amit hallottam, ami tényleg 3%, csak mire kiderül, hogy adott ember meghal-e vagy nem, az biztos nem aznap van, amikor megfertőződik (vagy leglaábbis elég vlaószínű)... szóval az a 81 az már valószínű pár napja beteg volt, és mivel az utóbbi napokban szinte duplázódik a szám, simán lehet, hogy <1000-ből haltak meg 81-en, ami azért hamar lehet 10% is.
-
ma voltam boltban, vettem sok mindent, többek között vettem 200 gramm koktélparadicsomot is 650 forintért (asszem).
Elsőre szívtam a fogam, hogy basszus, még negyed kiló sincs (korábban az volt a legkisebb), milyen gecidrága
de aztán kiszámoltam, hogy a 650 Ft már 2 euró sincs, szóval igazából ingyen van.
Ui. Mondtam már, hogy a ká anyját a kancsinak? meg az összesnek, akit odavett maga mellé jó pénzért bullshitelni, hogy jaj, az inflációs cél... bazzeg, 4% az infláció. Milyen cél? Hol?
Mindegy, remélem, csuklik.
Uui. és elkékül a fenekén a kis piros pont is.
Uui. jöhet a ban, de ez most már nagyon kikívánkozott..
-
tbs
addikt
antibio rezisztens bacik terjedeset viszonylag konnyu megallitani, ne aggodj emiatt. az a "jo" a bacikban, hogy a virusokhoz kepest bonyolultabb lenyek, kell nekik jo kornyezet.
lsd. joghurt vs. kefir -
-
tbs
addikt
antibiot a tudogyuszi szovodmenyeire szoktak felirni, mert a tudogyuszi maga sok nyalkahartya-serulessel jar -> konnyen befertozodik minden szarral.
tudogyuszival es agyhartyagyuszival nem viccelunk - durva antibio 1-1.5hetig, utana 1 het enterol kultura kura. eccerelunk es ezek gyorsan+szarul eszkalalodnak maradando iranyba. -
ToBeY
nagyúr
Elkezdtem nézni a Narcos-t két nap alatt végeztem ki az első évadot - tetszett
Remélem a második éved is ilyen jó lesz mint amilyen az első volt -
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szoval fog kelleni antibiotikum? A neten azt irjak nem, nyilvan ha csak a virus miatt van a tudogyulladas arra nem hat az antibiotikum, de ha valami egyeb bakteriumos felulfertozestol, akkor igen. Szoval fog kelleni vagy nem? Mert ha igen, akkor azt kb. most kell megvenni, mert amikor mindenkinek kell akkor mar nem lesz.
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
"látszólag egészséges emberek sétálnak és összeesnek az utcán"
forráskritika amit -a facebookon kapott információk teljes ignorálása mellett - általában véve is ajánlok. a nevezett video valódi, csak nem úgy, nem ott és nem akkor történt.
alufólia-sisakot ne feledd

-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Azért van pár, a kínai cenzúrán átszivárgó felvétel arról, hogy látszólag egészséges emberek sétálnak és összeesnek az utcán, aztán pár percre rá jönnek a biovédelmi ruhások begyűjteni.
Mondjuk lehet, hogy manipuláltak a videók, de akkor is.Meg ez a biolabor, ahol a hírverés szerint vírus elleni orvosságokat fejlesztettek, 2 km-re van az első fertőzések helyszínétől.
Lehet, hogy valami elszabadult onnét.
A 2 hónap alatti ~2000 fertőzött nem biztos, hogy ok a 40 milliós karanténra, még a 3%-os halálozási arány mellett sem. Persze ha stimmelnek a számok. -
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Ottapont.
Amúgy a mortalitási rátához meg még annyit, hogy az ilyesmi jó eséllyel a ‘gyengèket’ viszi el: kisgyerekeket, időseket, az eleve betegeket, legyengülteket, alultápláltakat, egészségtelenül élőket, esetleg ezek kombinációival bírókat. Mindemellett nem lebecsülendő a társadalomra kifejtett hatása. Egy mezei influenzajárvàny is kimutatható visszaesést tud okozni a termelékenységben, nem is beszélve arról, hogy meg tudja dobni a fentiek körében a halálozási rátát is. Na most ha ez egy különösen agresszív vírus, ami szinte automatikusan tüdőgyulladással is jár, az különösen para. Átlagember, aki egészséges, erős, fitt, fiatal, nem különösebben veszélyeztetett, és abban a szerencsés helyzetben van, hogy egy civilizált országban él, ebből annyit lát, hogy a munkahelyen minden második kolléga lebetegedett, esetleg ő is ágynak dől 1-2 hétre. Beszedi a méregdrága antibiotikumot, igazán szarul van egy hétig, max kettőig, esetleg sikerül a családot is befertőznie (vagy eleve a gyerek hozta haza a suliból). Ha van a családban egy 90 éves nagyi, aki amúgy is ápolásra szorul, neki ilyenkor jobb nem a közelébe menni, hasonló helyzetben vannak a csecsemők, vagy az immunhiányos betegségekben szenvedők. Na, ők azok, akik jó eséllyel ebből nem épülnének fel.Szóval van para, igen. Kereken 100 évvel ezelőtt a spanyolnátha több tízmillió halottat hagyott maga után. Nyilván más most a közegészségügyi helyzet. Európában, és a US-ben, meg még pár fejlett országban. Ha ilyesmi beszabadul Afrika, Ázsia elmaradottabb részeire, ott azért lesz nemulass.
p
-
AMD Power
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor gázos a helyzet....
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
annyi a gond, hogy a vírus nem állt meg a határon, másrészt idézet vakmajomtól:
"Paradox módon a tömegmédia hisztériakeltésre hajlamos volta ebben az esetben még hasznos is lehet, mert segítheti az egyelőre 2%-os mortalitási rátával (440 fertőzött, 9 halott) bíró vírusos tüdőgyulladás-járvány kordában tartását, másrészt a jelenség rámutat arra is, hogy a szabad információáramlás és a teljes transzparencia az ügyben létszükséglet, amit a kínai diktatúra amúgy korlátoz és utál, de itt ugye mégis alapvető érdeke és el is várja a más ügyekben megfélemlített helyi káderektől az infót. Ha vírus jön, az információs elnyomást fel kell függeszteni..." -
parandroid
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Kínában, ahol köztudomásúlag igen olcsó az emberi élet, bármikor internálnak néhány százezer állampolgárt, ha kedvük tartja, és úgy általában leszarnak bármilyen biztonsági előírást, szabályt, legyen írott, vagy íratlan, szóval ebben a szép országban éppen olyan 35-40 millió ember van elkaranténozva akkora városokban, mint 2-3 Budapest. Emellett igen szokatlanul készségesek a nemzetközi utazási korlátozásokkal, valamint az információátadással is. Szerinted be vannak szarva?
p
-
AMD Power
titán
Kíváncsi vagyok mennyire lesz gázos ez a koronavírus. Vagy csak a szokásos pánikkeltés megy!?
Lásd H1N1..... -
-
Tim82
félisten
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Nyilván arra meg nekem kell rámutatnom, hogy volt/van valószínűleg ezzel kapcsolatban az értesités küldését ebben az esetben elmulasztó helyi kormányablak felé panasz, reklamáció megtételére lehetőséged.
De ha szépen megkéred a belügyminisztériumot, valószínűleg odabiggyesztik a tájékoztatóhoz, hogy a te esetedben ez az értesítés elmaradt.

-
-
-
BlacKSouL
addikt
Én még 30-ra emlékeztem, lehet hogy korábban volt annyi. De az biztos volt, hogy nem 10 amit az o.irodán mondták, és nem 3(plusz hétvége). Szóval a lényeg, hogy nem tudom kinek hasonlít Gárdony és Starján, vagy milyen adatbázisban van egymás mellett a két város. Esetleg ott valaki pont előttem/utánam igényelt időben, és a kérelem azonosító sorszáma volt egymás mellett.
Hacsak be nem vonják a világútlevelet 9 év és 11 hónapon belül, akkor ennyi ideig nem kell sürgősségi feláron gondolkodnom. Mert ezektől kitelik hogy bevonják, először csak kerítés, aztán vasfuggony, végül majd 6 méteres fal, aztán tanulhatjuk újra a szovjet meg kínai himnuszt. -
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mondjuk 10 napot mondtak, hivatalosan meg 30 nap, de ez kivételesen pozitív tévedés.
Izé.. "20 napon, illetve ha a kérelem és mellékletei, valamint a hatóság rendelkezésére álló adatok alapján a tényállás tisztázott, 8 napon belül"... Innen, aminél nehéz "hivatalosabb" forrást találni...
Általában véve tehát 8 nap (viszonylag kevés olyan eset lehet, amikor "nem tisztázott a tényállás" egy útlevél igénylésnél), amúgy meg soron kívüli/sürgősségi/azonnali eljárás keretén belül 5/3/1 napot garantálnak, nyilván a megfelelő extra zsé kifizetése után.
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap jött egy postai értesítő, hogy a Gárdonyi járási hivataltól szerdán jött hivatalos levelem. Gondolkodtam mikor jártam én Gárdony környékén utoljára és minek. Megnéztem a honlapjukon, az egész Velencei tó környéke oda tartozik. Június végén voltunk ott biciklitúrán. De sehol nem adtam meg a nevem senkinek...
Előtte valamikor április környékén voltam kocsival, Velencén, meg a Bence hegyen. Gondoltam gyorshajtás, vagy parkolási bírság? De az autó nem az én nevemen van, rendszámról nem nekem küldenék névre. Mi másért küldhet nekem Gárdony levelet. Kezdtem ideges lenni.
Elmentem a postára, átvettem.
A kétablakos borítékban a feladó tisztán olvashatóan Starjáni járási hivatal.
Kérdezem hogy a kézbesítő a (hőpapíros nyomtatott) értesítőn miért tüntetett fel Gárdonyt? Azt mondták a kézbesítő csak leolvassa a vonalkódot, a gép automatikusan nyomtat. A feladó adta meg rosszul...szóval nemtom a belügyben vagy a tarjáni okmányirodában hülye valaki.
Ja, amúgy megjött az útlevelem amit múlt pénteken igényeltem. Másfél óra sorbanállás és 3 munkanap alatt. Ha valaki sürgősségivel kéri, gondolom akkor is ennyi idő, csak tripla áron. Mondjuk 10 napot mondtak, hivatalosan meg 30 nap, de ez kivételesen pozitív tévedés. -
Spet
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
De a kérdés: miért is jött veled szembe a neten?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Úh, kinky!
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
a rókafarok.
-
janos1988
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem sokat fboznek, de tudod van egy munkahelyem...🤓
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
NoLF
veterán
látom nem érted, úgy értem sosem láttam még instagramot. nem tudom, mi az, nem tudom, hogy néz ki, és nem tudom, hogy működik.
ebből talán gyorsan kikövetkeztethető, hogy nem is érdekel

fehérholló: végülis egyébként ez elég lényeges kérdés, pl a vegák, vegánok, általános állatvédők tuti azonnal elzárkóznának a használatától

-
FehérHolló
veterán
Asszonynak megmutattam a seggbe dugható róka farkat, mert szembe jött a neten, és nem értette, hogy miért szörnyülködöm rajta.
Azonnali reakció: de ez igazi prémből van? -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Direktbe csak nagyon kevés embert követek.Inkább az van,néha ránézek emberekre akik valamennyire érdekes számomra.
-
A Vajda megmondta ha úgy alakulnak a számok, lesz nyugdíjemelés. Ma voltam szüleimnél, mindketten nyugdíjasok. Meg is emeleték nekik. fejenként kaptak 150Ft emelést.
-
-
ToBeY
nagyúr
Én ott középen főoldalon amikor megnyitom az instat (news feed?
) csomó meme-t,video és vicces (vagy annak szánt) képet láttam az elmúlt pár napban,és akkor még az insta stories-ról nem is beszélek. 
De ez is úgy működhet,hogy ha egyféle stílusú dolgot megnézel,akkor utána beajánl egy csomó ezzel kapcsolatos dolgot.
-
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
nekem is mostanában csak olyan élményem van, hogy be se csöngetnek, csak ott a cetli, hogy menjünk be a postára a levélér / csomagért.
Nincs is náluk! -
-
EQMontoya
veterán
Nincs ralatasom a posta mukodesere, de nekem nagyon fura ez a ceg.
Tegnap feladtak nekem egy csomagot videkrol este 6-kor, ma reggel 9-kor becsengetett vele a postas.
Tegnap delelott beraktam egy csomagot egy csomagautomataba BP-n, most kaptam mailt, hogy Szegeden atvette a cimzett.Ehhez kepest ami a nemzetkozi kuldemenyeknel folyik, az botranyos. Nemeotrszagbol tobb, mint 30 napig jott egy cuccom. (Es annak zomet itthon toltotte, nyilvan) Basznak kihozni a nemzetkozi csomagokat, csak bedobjak az ertesitot, aztan menjek be erte en.
Olyan, mint ha nem is egy ceg lenne. -
parandroid
félisten
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Instán minden harmadik poszt erről szó, viszonylag nehéz kikerülni.
-
parandroid
félisten
válasz
janos1988
üzenetére
Amúgy viszonylag egyszerű a helyzet, nem fog a dolog szembejönni a facebookon, ha nem mész a facebookra. Boom, problem solved. A celebekkel nem ilyen egyszerű a helyzet, ők szembejönnek egy normál híroldalon is, de ha nem kattintasz rájuk, akkor megúszod egy szalagcímnyi információval, ami még mindig sok ugyan, de még kezelhető. Aki meg egyéb fórumokon is felhozza a témát, azt meg diszkréten kiröhögöd. Oh, wait...!
p
-
janos1988
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ha mindenki annyira szállna fel, mint én akkor a fb lehuzhatná a rolót.
-
janos1988
addikt
Jól van már fb-osok és celebek. Lecsenghetne ez a Norbis téma, mert kezd unalmas lenni ez a (fotós) vélemény cunami. Hímvesszőm se érdekli, de már lassan csak ilyen posztokat látok, mert boldog boldogtalan elmondja a mondókáját. Öt perc hírnév, holnap már a kutya nem fog rátok emlékezni... Jó, tudom kielégültök néhány tucat megosztás és pár száz like láttán, de na...uralkodjatok már magatokon és próbáljátok magatokban tartani. Amúgy is sokkal komolyabb cikkek és vélemények születtek a hozzáértők "tollából", mint a tiétek.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
de én enni sem eszek szomjúság helyett.
2 éve egyáltalán nem is reggelizek, ebéd az üzemi étkezdében (jó ideje már sütit is max 1x egy héten), a vacsora sem kirívóan sok, bár a gyerekek maradéka általában nálam landol.
mindig pufi voltam, a jelenlegi súlyom több mint 10 éve változatlan. Mondjuk amikor még a zasszony után koslattam, akkor voltam 100 alatt, de akkor még amúgy is eljártunk a kollégákkal néha futni, úszni, meg kondizni.
Szóval nálam inkább a mozgásszegénység a fő ok. De jelen élethelyzetben sportot beiktatni - nagyobb lemondás nélkül - nem nagyon tudnék. Reggel 4 előtt meg este 9 után inkább alszok.
A melóban kellene többet sétálnom, arra lehetőség is volna (5-6 kilométetereket), szinte munkaköri kötelesség lenne, de jobb ülni és dumálni a haverokkal
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ahogy a malac is írja, a szervezet nem tudja megkülönböztetni az éhséget a szomjúságtól. Amikor azt érzed, hogy hú, de bekapnál valamit (sic), akkor simán lehet, hogy szerencsétlen egy pohár vízért könyörög éppen. Nem célozgatni akarok, de lehet, hogy az a 110 kg is valahogy így jött össze, vagy legalábbis jó része van benne. Megintcsak ahogy malac is írta az imént.
Az a gond ezzel amúgy, hogy életed első 20-30, talán 40 évében könnnyű keménynek lenni, aztán 50 évesen van egy totálisan leépült izomzatod, és keringési rendszered, itt-ott pár érszűkületed, érfalvastagodásod, kezdődő cukorbetegséged, az életükért küzdő veséd-májad-epéd, egy haldokló szíved, meg úgy általában egy ideális terep bármilyen tumor kialakulásának. Alkohollal tetszőlegesen tovább rontható még a helyzet természetesen. Ha még dohányzik is a delikvens, akkor tegyél hozzá még egy félig elhalt tüdőt is. Ja, és megkaptad az átlagos magyar ötvenes kórképét.
p
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Én is ilyen vagyok és nagy a gyanúm hogy a túlsúlyom oka a vízhiány - egyszerűen eszek pár falatot amikor lehet hogy inni kellene, de egyszerűen nem vagyok szomjas és mivel marhára idegesít a mosdóhasználat (különösen taszít idegen helyen) ezért akaratlanul is nasizok.
-
mouzrr
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Vannak appok amik jeleznek. Mielőtt ilyet használtam, tok hulyesegnek tartottam, alig ittam en is. Mióta van, minimum napi 2 litert iszok, es nem is kell h ertesitsen, figyelek magamtol es beirogatom fel literenkent h mennyit ittam, ezt felfoghatod napi celkent, maris konnyebben fog menni, jo erzes teljesiteni, foleg ha belegondolsz h jot teszel a testednek ezzel.
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Ezek a távok simán futhatók evés-ivás nélkül, az nem téma. Persze nem 30-40 fokban, tűző napon, mert olyankor azért csúnyán el lehet készülni folyadék nélkül. Viszont futás/edzés utánra nemem van egy literes palackom, azt feltöltöm vízzel, bele egy kanál izotóniás port, és az úgy 5-10 percen belül lemegy. Verseny után meg alkoholmentes sört adnak felénk, abból olyan 3-4 pohár 3 decis az alap.
Melóban van egy félliteres palackom, azt mindig magamba ürítem, szünetekben meg nagy pohár tejeskávé + nagy pohár víz. Néha van ízesített vizes csöbör is kitéve a cafeteriaban, egy csapra vert üveghordó, beleszelve a vízbe benne citrom/limette/narancs, mikor mi, az elég jól itatja magát, és szerencsére ingyér’ is van. Ez amúgy saját palackban is reprodukálható, lehet, hogy érdemes, ha az ízetlent nehezen iszod.
p
-
Vérboci
addikt
ugyan... én 110 kiló vagyok, először délben iszok a menzán 2-3 pohár vizet (reggelizni nem szoktam), aztán este egy bögre tejet és mégis életem végéig fogok élni. hol itt a probléma?
szerk: plusz ugye a csésze leves meg heti 2-3x este egy doboz sör. ezen felül gyakorlatilag semmi.
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Tudom hogy igazatok van,de nagyon kell eroltetnem az ivast, mert egyszeruen nem vagyok szomjas.
10k-t lefutom viz nelkul, max egy ket korty megy le, de azt sem esik jol. 3-4 liter gyakorlatilag elkepzelhetetlen mennyiseg szamomra, ha nagyon figyelek, hogy igyak, akkor talan 1 litert meg tudok inni egy nap. Az esetek nagyreszeben elfejetem siman.
Felmaraton napjan talan felmegy 1.5-2 literre, de aztan minden megy tovabb ahogy elotte.
Nem tudom mit kene csinalni.
Lehet kene egy csipogos vizespalack
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Testsúly függvényében napi 2-3 liter folyadék szükséges az egészséges létezéshez. A kevesebb az vissza fog ütni előbb-utóbb (emésztési, vérképzési gondok, belső szervek nehezebb működése, bőr, körmök betegségei, izomgörcsök), ha meg sok, akkor legfeljebb többet jársz üríteni, de az is csak jót tesz időnként.
p
-
gaborbol
őstag
Gondolom ez inkabb nalunk jellemzo, hogy csomoan vizesuveggel maszkalnak mindenhova. En sem iszom sok vizet(folyadekot) egyszeruen nem kivanom, iszom egy pohar vizet egy nap es kesz. Biztos tobbet kene, de ez van. Mult heten lattam ugyfelnel egy holgyet, egy 4 literes vizespalackkal ami be volt vonalkazva, hogy estig azt meg kene innia.
A holgy volt vagy 50 kilo, a vizespalack akkora volt, hogy eloszor azt hittem a novenyeket akarja ontozni vele. 
Ma megyek ki egy masik ugyfelhez, es csipog valamin az asztal alatt, nem telefon, de valami folyamatosan csipog... Nezem a szunetmentest, minden ok nem az csipog. Aztan latom, hogy egy noi retikulbol kikandikal egy nagy vizespalack es az csipog. 45 percig ott voltam, addig senki nem jott inni, csak caipogott.
Kovetkezo generacios palack olyan lesz mint az Ironman pancelja

-
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem latom hol, en csak a sterilt latom, amit urban legendkent szoktak emlegetni, de a lepisalt barmin mar 99%-ban nem steril van, ezt nem latom, hogy barhol emlitetted volna.
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Bent steril, de ahogy kijon mar altalaban nem.
-
Jelentem, faszán működik az ájfón. Én hallok, engem hallanak, kihangosítva is, szóval fasza.
Legközelebb megpróbálom ezt a wc-s opciót is :
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
amit nem tudsz, az nem fáj.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- OLED monitor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Csak kérdés ,hogy erre melyik a jó.....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)