- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
-
52300 - 52201
89148 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 53901 53900 - 53801 53800 - 53701 53700 - 53601 53600 - 53501 53500 - 53401 53400 - 53301 53300 - 53201 53200 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
emvy
félisten
-
bitpork
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
BKV
Com'è diverso il mondo visto da qui -
lenox
veterán
-
bitpork
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Nálunk meg olyan az e-p itt melóban, hogy az 1/1-ből a tizede érezhető, illetve sima flash-es speedtest nem is indul flash hiánya miatt, a beta flashmentes oldalon meg mintha elindulna, de nem indul el. Annyit lát, hogy dajcse telekom, meg finding optimal server, de ez utóbbi szerintem összezavarta és meghótt.
Szóval ez mi? e-micropenis?
Aláírás (nem kötelező megadni) -
Racecam
nagyúr
-
lenox
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
emvy
félisten
-
lenox
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Gondoljatok már másokra, akiknek nem fussa, és ne mutogassatok e-péniszt mert még megbántjátok a topik maradékát
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;) -
EQMontoya
veterán
-
lenox
veterán
-
tope
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Erősebb géppel megvan az e-pénisz faktor.
(úgy tűnik C2D kevés az 500-as nethez)
-
lenox
veterán
Magyar.
-
gaborbol
őstag
-
kraftxld
félisten
Velem egyszer volt ilyen, amikor a gyökér ingatlanügynök nem akart bérelhető házat mutatni mert nem volt benne a vízumpecsét az útlevelemben, kiröhögtem aztán átmentem a konkurenciához.
Szerencsére azóta csődbe is mentek
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)' -
concret_hp
addikt
-
Tothgera30
veterán
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Viszlát
addikt
-
bitpork
nagyúr
Akkor van fizetett pihenőidőd míg a helyszínen bejárod és lejegyzeteled
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Igen, amig ott van lehet kisergetni, meg nem engedni, hogy bizonyos maganteruletre bemenjen. Elmenni viszont engedni kell, illetve igen, megvadolhatod buncselekmeny elkovetesevel, es mondhatod, hogy azert fogtad le, csak mikor o hivja ki a rendort es teged vadol meg azzal, hogy szemelyi szabadsagaban korlatoztad, akkor bajban leszel, ha nem tudod mutatni, hogy pl. mit lopott el. Es ezt amugy nem a levegobe mondom, egy volt kollegamat meg is vadoltak igy, pedig csak szoban mondta az illetonek, hogy ne menjen el, amig vissza nem jon. Az illeto elinternetezgetett egy irodahazban, ahol a kornyeken volt 10 masik ember, akik lattak is, hogy senki nem tartja fogva, nyitva minden ajto, de a feljelentes utan a kommando fogta el a kollegamat (mondjuk az is egy kulon tortenet), es vagy 2 honapig volt elozetesben, mire kiengedtek. Nyilvan perelt utana, de az a ket honapon nem segit.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ezt a szívást...Debrecen összes bölcsődéjét, óvodáját, iskoláját megkaptam ma, hogy csináljam meg a az új leltár címkéket. Persze külön épületenként, emeletenként, helységenként.
Természetesen fogalmam sincs melyik helység hol található az intézményekben

-
Viszlát
addikt
Jogos a felvetes, de az or nem fog le senkit, elzart teruletrol kontrollaljak a bejaratot es az ajtokat. Ha mondjuk a delikvens nekiall torni-zuzni, akkor kihivjak a rendorseget. Vagy ha nekiall hozongeni, akkor valoszinuleg kaptam volna meg egy hivast, hogy menjek le, de ez a ficko csak leult es vart. Mondjuk lehet ha tudta volna, hogy ram kell varnia akkor nem lett volna ilyen nyugodt, nem volt tul derult az arca amikor meglatott...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values." -
parandroid
félisten
Tech-szférában, sőt, szerintem banki területen is, ahol az ipari és üzleti kémkedés reális veszély, szerintem általános gyakorlat, hogy a ki- és belépésnél, illetve általában az egész benntartózkodás során a kapcsolattartó személy felügyelete alatt kell állni, és nem mászkálhat az illető kísérő nélkül. Hogy milyen rendészeti jogköre van egy privát biztonsági szolgálatnak, az jó kérdés, de szerintem feltartóztathatja, és visszatarthatja a delikvenst, amíg nem tisztázódik, hogy miért is lófrál egyedül, és hogy ezt ki igazolja neki - főleg, ha nincs erre feljogosító belépőkártyája. Nyilván ha igazolják, akkor ok, ha nem, akkor a rendőrség érkezéséig ugyan nem megy sehova, és ez szerintem még csak nem is illegális.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide. -
lenox
veterán
o alairta belepeskor, hogy milyen feltetelekkel lephet be es milyen szabalyok vonatkoznak ra.
Igen, ezt mondom, hogy ez semmis.
Illetve mast is mondok, megpedig, hogy szemelyi szabadsag korlatozasa buncselekmeny, ami alol csak spec esetekben van felmentes, pl. ha buncselekmeny elkoveteseben tetten erik az illetot. De mindegy, ha beszelgetessel ott lehetett birni, akkor nem erdekes, csak ha el akarna menni, es az or lefogna, akkor az mar buncselekmeny.
-
Viszlát
addikt
Ez valoban egy eleg durva eset, bar abszolut nem veszem magamra, mert nem ez a jellemzo. Idiotak mindenhol vannak, az itteni jobbik itt is kitermelte/osszefogta ezeket, de nekem is ez volt az elso ilyen elmenyem.
(#52264) lenox: ha arra gondolsz, hogy nem tudta elhagyni az epuletet korulbelul 10 percig, akkor azt o alairta belepeskor, hogy milyen feltetelekkel lephet be es milyen szabalyok vonatkoznak ra. Szemely szerint nem erzem tulkapasnak.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values." -
lenox
veterán
Egy szerzodes ervenyessegenek eleg sok feltetele van, pl. egy olyan, hogy szemelyes szabadsagodrol lemondsz, amig valaki ala nem ir valamit az nyilvan semmis. Olyat lehet esetleg kikotni, hogy kulonben karteritest fizetsz, es ha elmesz, es igazolni tudja a kart az ellenfel, meg eletszeru is (ami nyilvan nem, meg a kart sem tudna igazolni), akkor esetleg fizetni kene, de a valosagban ha nem tudnad mutatni, hogy ellopott az illeto ezt vagy azt akkor kb. nem lenne semmi. Illetve ha eroszakot probalna az or alkalmazni, akkor szerintem bezarnak.
-
EQMontoya
veterán
-
lenox
veterán
-
bobsys
veterán
Sokan mondjak/irjak miutan koltoztek kulfoldre, hogy ott soha nem leszel egyenrangu meg majd kineznek, osszesugnak a hatad mogott, de azon kivul ami most tortent veled en nem talalkoztam ilyennel. Sem Ausztraliaban sem az USAban.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel -
bobsys
veterán
Itt delen sokan gyorshajtanak es nem 5 merfoldel a megengedett felett. 70-nel neha ugy tunik mintha valami lakoovezetben gurulnek annyian huznak el mellettem. A cruise control sem sokan ismerik ami roppant idegesito szamomra 60 es 70 kozott ingadoznak
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel -
tiv83us
veterán
Autopalya kicsit mas, mert ott mindenki belovi a cruise controlt, en foleg varosrol beszeltem. De jah, itt nem nagyon van jobbra tartas, mesz ahol mesz, elvileg lassabb forgalomnak itt is jobbra kene tartania, viszont nem tilos jobbrol elozni, ha valaki nem huzodik le.
Always Outnumbered, Never Outgunned -
fokukac
nagyúr
"could you please close the door? from the other side..."
Pleased to meet you - hope you guess my name -
parandroid
félisten
"Let me show you the door. There's the door!"
Elismerő biccentésért megint lehet jönni a megoldással, azt elárulom, hogy ezúttal nem regény-, hanem filmrészlet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide. -
fokukac
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
bitpork
nagyúr
Heh. Érdekes egy hozzáállás.
(#52249) fokukac: életem legmegrázóbb élménye volt, amikor béreltünk kocsit és a Miami reptérről kifelé -hát na be kell vallani- városnéző nyugdíjasba kapcsoltunk. Ennek folyományaként mögénk állt egy rendőr és levillogott. Én meg , lévén minden papíromat a csomagokkal a kocsi hátuljába tettem, kiugrottam h előveszem. Gyorsan farkasszemet néztem két pisztolycsővel és volt pár perc magyarázkodás. Azzal engedtek el hogy nem leszek hosszú életű akár turista vagyok akár nem.
Viszlát
addikt
-
tope
addikt
-
bobsys
veterán
-
Viszlát
addikt
-
bobsys
veterán
-
Viszlát
addikt
Megvolt palyafutasom legrovidebb interjuja, nagyjabol 23 masodpercig tartott.
Titkarno bekiserte a fickot, bemutatkoztam neki, megkerdezte, hogy milyen nev ez, kozoltem, hogy Hungarian, majd felallt es azt mondta, hogy ot nem fogja kerdezgetni egy kocsog bevandorlo es kiviharzott.
fokukac
nagyúr
én Kaliforniában és Nevadában vezettem úgy 1000 km-t, és az volt a benyomásom, hogy mindenki pont annyival ment, amennyivel lehetett, és mindenki beállt egy sávba, és ott ment, míg oda nem ért, ahova ment. Semmi jobbra tartás, vagy ilyesmi. Csak a hülye ká európaiak előzgettek

Mondjuk hozzá kell tenni, hogy LA környékén 4-5 olyan jelenetet láttunk, hogy a rendőr igazoltatott, és a csávó már meg volt bilincselve, esetleg a földön feküdt, és hasonlók, tehát van szigor rendesen.Pleased to meet you - hope you guess my name -
bobsys
veterán
-
tiv83us
veterán
-
bobsys
veterán
-
tiv83us
veterán
Hala a jo egnek. Bar a mentalitas igy is messze all a magyar autosoketol, de itt mar 16 evesen millios kocsikat vezetnek egyesek, de egy par ezer dollaros Civic is kepes elszallni jo messzire.
Na meg a felnottek kozott is van jocskan idiota, foleg ugye a speed bikeok. (Nehany allamban a sityak sem kotelezo...).Egyebkent itt az autosok ket allatfajba sorolhatoak be altalaban.
1. Legalabb 5-10mp/h-val atlepi a sebesseghatart
2. Legalab 5-10mp/h-val lassabban megy a sebessehatarnalOlyan nincs, hogy valaki a 35-os tablanal 35-tel menjen. Vagy 42, vagy 20.
Always Outnumbered, Never Outgunned -
bobsys
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
bobsys
veterán
Mi a cime annak a topicnak ahova a vicces beszolasokat gyujtik?
tildy
nagyúr
Na bookolhatok genius barba, esmeintol orokolt iphone 6-om ( mert ugye a htc miert is adna ki marciusban az uj telojat.... ) random mod kikapcsol 20-40%-os akkutoltottseg mellett, es azt mutatja lemerult. PEdig nem. Csak hard restart segit.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Pttypang
veterán
-
bitpork
nagyúr
-
Pttypang
veterán
Majd átcsempészik neked.
Kis témaváltás ->
Csak nekem gondolkodik sokat mostanaban a ph a lapcsalad minden oldalan, minden reszlegnel, forum, uj hsz, cikkek, etc. ?Everybody lies. -
parandroid
félisten
Van, aki már írt. Mondjuk én sajnos nem tudom meghallgatni, mert a GEMA nem engedi, hogy a zenekar által a saját youtube csatornájukra feltöltött klipet lejátsszam.
p
BlacKSouL
addikt
Poénkodunk? Poénkodunk?
Aztán a kedves vezetőnek írtatok-e már mozgalmi dalt, mi? Nem? pár hónap és fogtok...
Pttypang
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
Pttypang
veterán
Szerintem invertalni kene az egeszet, meg a kozepso savot kihagyni, ugyis total ures, minek az oda, akkor maris jobban erezheti magat a kedves Allampolgar.
Meg ha mar magyar regio, akkor azokat forintban szamoljuk, nem holmi ojroban, akkor maris sokszorosan lelepjuk oket.Everybody lies. -
ngabor2
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
tope
addikt
-
fokukac
nagyúr
BlacKSouL
addikt
Most nem azért mondom, de szerintem ez már most tényleg kurvasok eső. És ne mondja azt senki, hogy ennyi kell a földekre. Már minden de tényleg minden víz alatt úszik, és ez nem is Alföld. Már nem hogy munkagéppel nem lehet a földre menni, de már a madarak se tudnak leszállni.
parandroid
félisten
-
bobsys
veterán
Nalunk ilyen gond nincs. Csak es kizarolag 4 evszakost lehet kapni. Ha kifejezetten nyari kell akkor tudnak hozni eszakrol $250-$300 darabjaert
parandroid
félisten
Ne is mondd, kéne a Minire valami nyári papucs, előre félek tőle, hogy már megint mennyit kell utánaolvasgatni. Aztán lehet, hogy megint a nagyon tudományos 'rábökök az első nem-noname márkára' módszerrel fog menni a dolog, a télit is így kapta, egész jól sikerült beleválasztani, Firestone Winterhawk lett. Szerencsére kisautó, gyerekméretű cipőt hord, nem kerül egy kisebb vagyonba az átgumizás.
p
bitpork
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Ha van egy GoodYear UltraGrip 7+ téligumim, amivel az elmúlt 7 évben teljesen meg voltam elégedve, akkor a cserénél érdemes-e váltani más márkára, vagy feltételezve, hogy a gyártó nem csinált egyre rosszabb gumikat, a most futó UG9 ugyanolyan jó vagy még jobb lesz rá? Anno ezt akkori tesztgyőztes mivolta miatt vettem meg, az bejött. De pl. a nyári Conti PremiumContact 5-ben úgy csalódtam, hogy jól tapad, nem csúszik ugyan, viszont 1 év alatt annyit kopott, hogy 5 évesnek néz ki. Ugyanakkor ha jól rémlik többedik éve a TS850 viszi a prímet téliben. Vagyis téliben meg jók.
Nem gondolnám, hogy bármelyik márka 2009-es modelljénél rosszabb lenne bármiben is a 2016-os, de mittudomén.Már ha az ADAC-nak még részben hiszünk.
Szóval váltsak vagy ne?
ToBeY
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
kraftxld
félisten
-
Pttypang
veterán
Tisza cipo oldalan korbeneztem, vicces, hogy nem irnak semmit a termekeknel kb, csak h mennyire kitunsz vele a tomegbol es egy elit reteg tagja vagy, ha megveszed, ellenben legalabb random elfelejtettek szokozoket tenni... Vicces.
Everybody lies. -
bobsys
veterán
-
lenox
veterán
-
bitpork
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
Van B variáció, mégpedig hogy az ilyen nagy céges asztaloknál ezt kalkulálja, és:
-Előre jelzi
-Esetleg a bevételből ad ilyenkor.Mert szerintem a nagy céges fogyasztások általában nem eredményeznek borravalót, ugyanis nem hiszem, hogy el tudják számolni. Azt pedig valahol megértem, hogy olyan esetben nem szívesen adnak zsebből a megjelenők, amikor kvázi "kötelező" volt ott megjelenniük, még akkor sem, ha egyébként elégedettek voltak a kiszolgálással.
Same rules apply! -
NoLF
veterán
Relativ. Altalaban szoktak adni, de ilyen magy asztaloknal valtozo - altalaban ceges buli vagy vmi hasonlo az osszejovetel lenyege, ugyhogy a meghivottak nagy resze ugye 'ingyen' zabal es iszik, miert adna. A cegtulaj meg soher, miert adna. Amikor a fonok kifizette, emlitettem neki hogy nincs szervizdij a szamlan es hogy a bankkartyaolvason hol az opcio a jattra, mert az est folyaman annyiszor emlitettek milyen franko minden, gondoltam hagynak valamit. Hat egy kezfogast es nagy mosolyt kaptam is

Ilyenkor mondom en hogy szepen ratesszuk a szervizdijat amit kifizetnek a ceges kartyaval es jonapot. De nem, a fonokunk szerint a mi ettermunkben sosem lesz service charge.
A konyha meg nekem ugat, hogy nem jattoltam. Mondom hogy a nullabol nem tudok leadni semmit, ha lenne annyi eszunk vegre hogy rategyuk a magy asztalolra a szervizdijat mint mindenutt masutt bristol kozpontjaban, akkor jutna mindenkinek. 10% eseten 150 font 'kotelezo' jattbol azert jutna valami. De ezt epp csak lassan 2 eve hajtogatom, eredmenytelenul... Sebaj.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people -
Pttypang
veterán
-
Tim82
félisten
Kollégám 2.3.6-tól 4.1-ig (vagy 4.2.1-ig, nem emlékszem már, melyik volt az utolsó hivatalos Android rá) simán frissítgette, elhasalás nélkül.
Persze lehet ez a kivétel. A Galaxy S széria modelljei szerintem nagyon jó telefonok, a TouchWiz volt, ami hátrány régen.
Nem mintha Nexusokat nem nyírt volna ki a Google a hivatalos frissítéseivel - 1st gen Nexus 7 és Lollipop, anyone?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
fokukac
nagyúr
-
Tim82
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Tim82
félisten
Melyik Galaxy-ra, az SGS-re, ami ugyanaz, mint a Nexus S mínusz vaku plusz microSD, vagy a Galaxy Nexus-ra?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - https://tinyurl.com/Tim82HA -
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Te egy sytem error vagy
A Nexus S-szel én másfél évig navigáltam, és tök jól működött.
Sőt, apám még a mai napig is használja, pedig hány éves is, több mint 4.Abban igazad van, hogy a galaxy-kra kár szót vesztegetni.
EQMontoya
veterán
Tezsvírem, azon gondolkodtál, hogy amit a hálózaton által viszel, az nem csak az az adat, amit Te megkapsz?

Az, hogy Neked annyi sebességed van network rétegben, az egy dolog, arra még rá fog jönni tcp-s, esetleg ssl-es (ha titkosítottan megy) és mindenféle alkalmazásrétegből származó overhead. Tehát az elvi maximum egyébként sem érhető el.
Persze ezen túl közel sem biztos, hogy akár a hálókábeleden, akár a hálókártyádon ténylegesen át tud mászni a gigabit.
Annyira pedig a vasad sem erős, gondolom, SSD nincs benne. Egy HDD pedig ugyan szekvenciális írásban tudhat 60 megánál többet, de pl. nem feltétlen 100% töredezettségmentesített és fut róla az OS. A Windows pedig valamiért szereti használni.
Same rules apply! -
ToBeY
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
52300 - 52201
89148 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 53901 53900 - 53801 53800 - 53701 53700 - 53601 53600 - 53501 53500 - 53401 53400 - 53301 53300 - 53201 53200 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Arc Raiders
- Óra topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- iPhone topik
- Filmvilág
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Formula-1
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 65W Type C töltő
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha már gruppen legyen lözépút is 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(úgy tűnik C2D kevés az 500-as nethez)

Lehet nem szélirányba lakok?