Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha van egy GoodYear UltraGrip 7+ téligumim, amivel az elmúlt 7 évben teljesen meg voltam elégedve, akkor a cserénél érdemes-e váltani más márkára, vagy feltételezve, hogy a gyártó nem csinált egyre rosszabb gumikat, a most futó UG9 ugyanolyan jó vagy még jobb lesz rá? Anno ezt akkori tesztgyőztes mivolta miatt vettem meg, az bejött. De pl. a nyári Conti PremiumContact 5-ben úgy csalódtam, hogy jól tapad, nem csúszik ugyan, viszont 1 év alatt annyit kopott, hogy 5 évesnek néz ki. Ugyanakkor ha jól rémlik többedik éve a TS850 viszi a prímet téliben. Vagyis téliben meg jók.
Nem gondolnám, hogy bármelyik márka 2009-es modelljénél rosszabb lenne bármiben is a 2016-os, de mittudomén.Már ha az ADAC-nak még részben hiszünk.
Szóval váltsak vagy ne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest