Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Relativ. Altalaban szoktak adni, de ilyen magy asztaloknal valtozo - altalaban ceges buli vagy vmi hasonlo az osszejovetel lenyege, ugyhogy a meghivottak nagy resze ugye 'ingyen' zabal es iszik, miert adna. A cegtulaj meg soher, miert adna. Amikor a fonok kifizette, emlitettem neki hogy nincs szervizdij a szamlan es hogy a bankkartyaolvason hol az opcio a jattra, mert az est folyaman annyiszor emlitettek milyen franko minden, gondoltam hagynak valamit. Hat egy kezfogast es nagy mosolyt kaptam is

Ilyenkor mondom en hogy szepen ratesszuk a szervizdijat amit kifizetnek a ceges kartyaval es jonapot. De nem, a fonokunk szerint a mi ettermunkben sosem lesz service charge.
A konyha meg nekem ugat, hogy nem jattoltam. Mondom hogy a nullabol nem tudok leadni semmit, ha lenne annyi eszunk vegre hogy rategyuk a magy asztalolra a szervizdijat mint mindenutt masutt bristol kozpontjaban, akkor jutna mindenkinek. 10% eseten 150 font 'kotelezo' jattbol azert jutna valami. De ezt epp csak lassan 2 eve hajtogatom, eredmenytelenul... Sebaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 GEN 4 FHD+ Core i5 1335U 32GB RAM 512GB NVME Lenov Garancia
- ELADÓ: Kolink Inspire K1 RGB plexi oldallapos fekete ATX számítógépház (+gari/számlás)
- TP-Link AX5400 - Archer AX73 - 4 év számlás garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest