Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Jogos a felvetes, de az or nem fog le senkit, elzart teruletrol kontrollaljak a bejaratot es az ajtokat. Ha mondjuk a delikvens nekiall torni-zuzni, akkor kihivjak a rendorseget. Vagy ha nekiall hozongeni, akkor valoszinuleg kaptam volna meg egy hivast, hogy menjek le, de ez a ficko csak leult es vart. Mondjuk lehet ha tudta volna, hogy ram kell varnia akkor nem lett volna ilyen nyugodt, nem volt tul derult az arca amikor meglatott...
-
parandroid
félisten
Tech-szférában, sőt, szerintem banki területen is, ahol az ipari és üzleti kémkedés reális veszély, szerintem általános gyakorlat, hogy a ki- és belépésnél, illetve általában az egész benntartózkodás során a kapcsolattartó személy felügyelete alatt kell állni, és nem mászkálhat az illető kísérő nélkül. Hogy milyen rendészeti jogköre van egy privát biztonsági szolgálatnak, az jó kérdés, de szerintem feltartóztathatja, és visszatarthatja a delikvenst, amíg nem tisztázódik, hogy miért is lófrál egyedül, és hogy ezt ki igazolja neki - főleg, ha nincs erre feljogosító belépőkártyája. Nyilván ha igazolják, akkor ok, ha nem, akkor a rendőrség érkezéséig ugyan nem megy sehova, és ez szerintem még csak nem is illegális.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Gainward RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Phoenix Eladó!
- Dell Latitude 5450 Újszerű,Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári garancia 2028-ig
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest