Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jaja. Mondjuk nekem nem volt konfliktusom vele, olyan területen mozog, ahol én legfeljebb érdeklődő laikus vagyok és nincs indíttatásom ott hitvitákba beszállni. Másrészt olvastam már tőle hasznos, értelmes, számomra valid infókat tartalmazó hozzászólást is - kifejezetten konkrét cuccokra vonatkozóan, nem pedig az audioanyag digitális oda-vissza másolása közben fellépő hangzástorzulásokkal vagy hasonló ezoterikus témákkal kapcsolatban.

Én úgy, hogy nem ütköztem vele semmiben, a fórum érdekes színfoltjának tekintem. Gondolom, neked nem ilyen könnyeden elnéző véleményed van róla pár komolyabb súrlódásotok után.

joamilestoné: ne aggódj, én sem értek hozzá, pedig én többségében flac-ot hallgatok, ami, mint tudjuk, a jóság egy szintje.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)