Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Itt eléggé előrehaladott állapotban jár a téma, jövőre valószínűleg törvénybe foglalják, hogy minden 250 fő felett foglalkoztató cégnek nyilvánosságra kell hozni a bérezési adatokat ezzel elősegítve a nemek közti különbség csökkentését (felszólítás, büntetés, meghurcolás). De tulajdonképpen mostanra bizonyos szektor bizonyos cégeit "beleterrorizálták" az önkéntességbe (meglepő módon ezek mind a legjobban fizető területekről kerültek ki), így többet között az én munkahelyem is "felvállalta", hogy már a törvény hatályba lépése előtt megteszik a korrekciókat.
Viszonylag egyszerűen megoldottam a kérdést. Igaz beletelt pár napba, de létrehoztam pár új pozíciót, kissé különböző munkaköri leírásokat hozzájuk, így meg tudom oldani, hogy ne kapjon ugyanannyit a 3 éve itt dolgozó nő, mint a 6 éve, az asztalra kétszer annyit letevő férfi, csak azért mert nő és mert ugyanabban a pozícióban dolgoznak. Sajnos vannak feladatkörök ahol ez nem megoldható, de majd meglátjuk mennyire lesz szigorú az átvilágítás, vannak ötleteim ennek az idiótaságnak az ellensúlyozására..
Új hozzászólás Aktív témák
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- 7" Univerzális Androidos fejegység + beszerelőkeret (4/32GB + LTE)
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- PC Architech Branding
- Bomba ár! Terra 1547Q - Core i5-3G I 4GB I 250GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest