Hirdetés
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
bár úgy tűnik, hogy állandóan csak hülyeséget beszélek, de nem
a tufát én mindig sétával akartam megközelíteni, Kazáron lakik vagy 4-5 exkollégám, de végül egy esős idő utáni napon, szintén laskafesztiválon mentünk el tufataxizni. a sofőrsrác kollégák ismerőse, minket "hülyéket" kicsit más, úgymond bónusz úton vitt ki, hát le a kalappal a GAZ előtt. de még így sem kaptuk meg a fődíjat, mert egy nénis csoporttal véletlenül meg is borultak
csak úgy hajtogatták lefelé a fejükről a szoknyáikat de nem lett senkinek semmi baja, a Gazt talpra rántotta a tartalékos kocsi, kis slag, aztán ment a köv. fordulónoha ma végre valóban egy kicsit jó idő volt, csak részben sikerült olyan tevékenységet végezni, ami az időnek megfelelő. jó, autózni oda-vissza a legkiválóbb volt, de már zh-t írni egy régi sötét előadóban higanylámpa fényénél az annyira már nem ideális, aztán munkahelyen ülni sem, bár az ablakon kilátni, de aztán hiába elviselhetőbb egy temetés ilyenkor, semmint szakadó ónosesőben, azért egy ilyen esemény az én setét lelkemnek sem kellemes, még ilyen kiváló időben sem.
mindig megfogadom, hogy most kemény leszek, de a falusi katolikus temetési szertartás a maga énekeivel, szövegeivel mindig kifog rajtam, még ismerős esetén is, pláne rokonnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- iPhone topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak úgy hajtogatták lefelé a fejükről a szoknyáikat de nem lett senkinek semmi baja, a Gazt talpra rántotta a tartalékos kocsi, kis slag, aztán ment a köv. forduló