- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ezaz, hogy a rutinpakkomban is kerestem (amiben végzettséges meg nyelvvizsgás doksik vannak) de nem volt. Nekem is rémlett, hogy mintha el kellett volna vinni az új helyre...rákérdezek
Ezért utálom az ilyen évet, mikor két helyről, két igazolást kell összevetni, és abból számolni, meg még nyugdíjpénztár, meg még egészségpénztár, meg még álláskeresési járulék, meg anyámkínja... jó, nem egy vállalkozói bonyolultság, ráadásul ha értelmesen adták ki az igazolást, még igazából gondolkodni meg számolni se kell, az abev-vel megvan pikkpakk. Évek óta magamnak csinálom, meg idén anyámnak is, egyetlen egyszer volt bajom, mikor visszadobták, mert valami ponton nem írtam be az adójóváírásra jogosító hónapok számát. Azaz egy db 1-est.
De most elment 3 órám a kereséssel, és nincs meg. Megvan a közös megegyezés, megvan a tört hónap bérigazolása, csak épp ez a rohadék nincs ami kéne. Egyszerre kaptam pedig, de még emlékszem is, hogy külön tettem, úgy rémlett az adóbevallásos barnaborítékok közé. Ahogy minden évben. Egy helyre összek.rom, aztán mikor motivációm engedi megcsinálom szépen.Mindazonáltal. Tulajdonképp mi is a célja az adóbevallásnak? Mert ugye ha valamit elb.szok, azt egyből kiszúrják. Ha valamit nem vallok be, azt is kiszúrják. Akkor ők amúgyis mindent jobban tudnak mint én, miért kell nekem arról nyilatkozni, ami mindkét fél számára ismert?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Battlefield 6
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest