Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Mondtam már, mikor régebben mesélted, hogy akármennyit eszel, nem látszik rajtad, irigyellek. De ezért is. 4-5 óra alvással én nagyon rosszul érezném magam. Aztán ott van a memóriád is, amivel azokat a jelszavakat megjegyzed. Hosszabb szövegeket is meg tudsz így jegyezni?
Én is könnyen tanulok. Meglepően könnyen. Amihez egy átlagos embernek 2-3 óra kell, én 1 óra alatt meg tudom tanulni. Csak az a kár, hogy lusta vagyok. Pedig pontosan tudom, hogy mikre lehetnék képes. Osztályelsőség lazán meglehetne, meg sem kéne erőltetnem magam. Nem nagyképűségből mondom, ez így van. Csak tényleg nagyon lusta vagyok és szinte bármit szívesebben csinálok a tanulásnál.
Én egyetértek veled, az alvás igen nagy időpazarlás, de jól esik.
Nem szeretném tudni (illetve de), hogy mennyi időt töltöttem el az életemből ph-zással. Nagyon sokat. A wowot is segitett lerakni az, hogy láttam, hogyan szállnak el a játékban a beleölt napok. Mire? Minek? Kit érdekel, hogy 70-es karakterem lesz? Nem leszek tőle jobb ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 - 4060 GPU - 2 év garancia - számla
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- DJI mini 3 drón display unit
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest