Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
néha-néha szoktam...
Mondjuk hozzám képest langaléta égimeszelő vagy így is...
Mélyen tisztelt Ítélőszék!
szerintetek?
<==> 
Ne kíméljetek!
Verus: trallala-tittajónap!

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha jól rémlik a Gyalog Galopp sem jött be Neked - ezt pediglen ugyanaz a társaság alkotta, nem csodálkozom hát, ha nem jött be

A sült lizs egyébként valamelyik Halálos Fegyverből volt, ha jól rémlik a harmadikból
Üdv újra itt Verus

(Kolombusz): Az említett filmeknek van egyfajta fanyar humoruk, ami vagy bejön az embernek, vagy nem - nekem nagyon bejön.
-
Verus
senior tag

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Nézz be néha a blogomba.
Rekord súlyt értem el (98 kiló a 192 centimhez), csak sajna nem izomból, hanem zsirból.Le akarok fogyni 85-re.
Ősszel 95-ről kezdtem, lementem 90ig, sokkal jobban éreztem magam a bőrömben.
Aztán jöttek vendégek, volt sok-sok finom kaja, aminek nem tudtam ellenállni. Nah ezt fogom most megállni. -
válasz
venember83
üzenetére
Jóvót?
Én már készülök megnézni úgy 3 éve, lehet végre rászánom magam

-
(Kolombusz)
veterán
Reggeltől elvagyok szépen egy fél szendviccsel, nem is vagyok éhes.
Úgy 1 körül kezdek éhes lenni, de akkor még nincs kaja, csak úgy fél 3, 3 körül.
Eszek rendesen (nem túl sokat azért a korábbihoz képest), most meg megint éhes vagyok. 2 órája sincs, hogy ettem. Ehhh, hosszú idő, míg beszűkül az ember gyomorszája. -
Lortech
addikt
Óje. MCTS lettem.

Köszöntem a figyelmet! -
brownus
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
tényleg. éhes vagyok és az asszony megtiltotta a húsevést szombatig...
tegnap rántott sajtot ettem sültkrumplival, ma is azt csak rizzsel, holnap mivel egyem??
mert lekéstem az ebéd rendelést a vegafoodrólmost nézem, hogy csütre már lehet,
este mit egyek?? -> körözöttet csinálok

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mondasz valamit

Na - elég volt belőlem...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Drogot ezer évben egyszer ha használok, gyógyszert max algopirint.
Konkrétan alkohollal felejteni meg csak egyszer próbáltam, akkor is ponn nem jött össze a dolog, sőt!
Szóval nekem valahogy megy alapból.
Pl. titkot például tipikusan jól tudok tartani, ugyanis elfelejtem...
-
Winner_hun
félisten

-
Pacák
senior tag
Még nem töltöttem be a 31 -et, amikor megszületett a kicsi Pacák. Mindjárt 34 leszek és itt dörömböl a párom pocakjában a legkisebb jövevény!

-
tildy
nagyúr
5 órai tea.Ugye jössz?
-
Bubu79
addikt
Aki tudja a tökéletesen teljes felejtés varázsszerének hollétét, ne tartsa magában...
-
RexpecT
addikt
Elmentem melóba.További jó offolást a népH!nek.
-
tildy
nagyúr
Nem is hiányzik a társaság?
No de egye fene, ha találsz nekem kinn melót, PHP fejlesztőit, már csomagolok is. Akár elleszek veled a tóparton is
nagyon időmániás vagy. Már az alvás is időrablás neked.
No és mire mégy a sok idővel?
tbs : nem biza.Ne akard rámsózni azt a bugyirózsaszínt

-
Bash
őstag
Engem sem érdekel a pénz, sosem érdekelt. De ha ugyanazt meg tudom keresni itthon, vagy akár a tóparton, medencénél henyerészve, mintha elmennék valahová dolgozni, akkor minek erőltessem? Időt rabolok el magamtól.
Légkörnek nekem megfelel a madarak csicsergése, vízi élet bámulása... -
Ariadne
őstag
A légkör tényleg nagyon fontos. Épp most dolgozom olyan helyen, ahol jó fej emberek vannak, még össze is járunk, viszont ahogy egyes feljebbvalók kezelnek minket, az kritikán aluli. Ezért hiába jó a társaság, a hangulat csapnivaló. De legalább közösen gondolkodunk azon, hová menjünk innen...

Szerintem kétféle "jó állás" van. Az egyik, ami klasszikus nyolctólnégyig, elfogadható fizetéssel, persze semmi extrával, meg a kilenctőlvégkimerülésig, sok pénzért. Tkp mindkettő jó a maga nemében. Feltéve mindkét esetben, hogy jó a hangulat és érdekes a munka.

-
RoyalFlush
őstag
5 percel ezelőtt Miskolc azon részén ahol lakok hózápor volt
Most ragyogóan süt a nap 
mod: most már csak azt a dongót kellene megkeresnem, ami a higed elől berepült a nyitott ablakon, és megbújt valahol a szobában
-
tildy
nagyúr
Nem érdekel a pénz, addig , amíg van mit enni, van hol lakni, és általában meg tudom venni amire szükségem van . Vágyaimat is tudom ennek megfelően alakítani, próbálom nem anyagi dolgokhoz közni boldogságom, boldogulásom. Vannak necces időszakok, de meg lehet oldani. Semmi szükségem pl. EEE-re, IPodra, 100 ezres mobiltelefonra, plazmatévére, vadiúj pcre, új autóra, blablabla.
Olyan dolgokat veszek, amiket tényleg használok is.Egyébként most már 1.5-szer annyit kapok, mint korábban.
A légkör pedig nagyon fontos.

-
Szevasztok Huszárok!!!

-
brownus
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
oké, de nekem olyan kell amit még nem használ senkisenem
egyedit! 
jó sok kínai van ezen az oldalon...

-
B-L-A-C-K
titán
PH! addikt-hoz hány hozzászólás kell?
-
-
Verus
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Kedves Mikuka!
Olyan édi vagy, hogy ilyen gyorsan intézkedsz, nem is tudom, hogyan tudnám mindezt meghálálni. Végülis azzal fogom, hogy megígérem Neked mindig jó kislány leszek és segítek akin tudok. Majd mondd meg nekem az Északi sarki címedet és egyszer meglátogatlak!
Ölel és minden:
Veruska -
brownus
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
๑۩۞۩๑ háháááá, szóval ez így áll össze
vágom, nem tudtam, hogy így ki lehet másolni.tudtok egy oldalt mutatni ahol találok ilyeneket?
-
brownus
veterán
ez is jó aláírás
ilyen biszbaszokat, hogy lehet az aláírásba betenni?
"Meditation is not just a practice. Meditation is a natural state. It's an actual channel in our consciousness, a bandwidth of tranquility, energy and joy that reveals itself when we learn to pay attention. Once you discover how to tune yourself to the meditation bandwidth, it will empower your life from within."Sally Kempton
hát, ez még sajnos nem megy....
-
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ja, az más...
-
Gambit
őstag
Sírva könyörgöm, vágjátok már ki ezt a bringás bukszát!

-
Racecam
nagyúr
Kedves Veronka! (Lehet, hogy nem vagyunk ennyire nagy haverok, de még lehetünk. Én legalábbis ezen munkálkodom.)
Újabb leveledet megkaptam és nem csak a szívem olvadt meg. Az általad kért verőembereket elküldtem, remélem a hatás sem marad el. A verésről jut eszembe, biztosan köztünk is felgyorsunának az események, amennyiben a levelezést hanyagolnánk és inkább személyesen adnád elő a további kéréseidet.
Üdvözöl és egyebek, a mindenre nyitott:
Télapó -
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ja, hát ott én se nyomnám egy évig..
-
stangli
senior tag
szerintetek Kispipe még hány totyikot fog nyitni?

kérem mindenki adja le szavazatát az urnáknál

A 1? vagy
B 5? vagy talán
C X?A helyes megfejtök között kisorsolunk egy 24órából álló Tempbant
Mu ha ha ha 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én már készülök megnézni úgy 3 éve, lehet végre rászánom magam

Hosszúszemű fekete vadrízsből!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)