Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Windowsos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Hát, meghallgattam, továbbra is azt állítom, hogy nem szép hangja van, még annyira jónak sem mondanám, nem is túl erőteljes, de mindenképp érdekes az kétségtelen. Engem pl irritál kicsit.
Sokkal inkább azt érzem hogy kib.. öö.. tehát nagyon jól összerakják alá a zenét, maga a zene pl kifejezetten tetszik. De így szerintem sokan el tudnák énekelni, sőt, talán valaki még szebb hanggal is.
Pl itt egy szintén érdekes női hang(1:40-től), erre inkább mondanám hogy jó
-
Bash
őstag
Ezt most láttam a TV-ben, csapos2-nek szeretettel.

-
Racecam
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Ittál már Coke Zero-t? Mert bár másoknak nem, de nekem "izlett". Legalábbis meg tudtam inni úgy, hogy a második napon már eszembe sem jutott, hogy nem "igazi" Coke-ot iszom.
Az aszpartam nálam bejön. Azt meg, hogy rákot okoz, mérgező stb. leszarom és rágyújtok egy cigire.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Nem.. gomba..
Na 1799-ik közösségi hsz-em. Az 1800-kat meghagyom mára
Jóccakát -
VoDaFoNe
aktív tag
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Vajon mi lehet a Pepsi-ben cukor helyett?
-
lesaux
veterán
Annyira rossz, hogy az már-már jó!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
pl? linket
-
Racecam
nagyúr
Na, én meg most lettem nagyon rosszkedvű...
Nem megyek a káromkodós topicba, bár biztosan meg tudnék tölteni több hozzászólást, de ezen az nem segítene. -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"szexbűn"
naná hogy ez marad meg belőle![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
VoDa: " ...„Rehab” című dallal. Ebben arról énekel, hogyan utasította vissza az alkoholelvonót, amelyre menedzserei küldték volna, s miért választott az incidens után új menedzsereket. Csodálatos hangja és időnként a hatvanas éveket idéző méhkas-frizurája mellett magánéletével hívja fel magára a brit pletykalapok figyelmét, amelyek élvezettel foglalkoznak étkezési zavaraival, depressziójával és a testét borító tetoválásokkal is, valamint drog- és alkoholproblémáival..."
Namost a csodálatos hang kissé erős túlzás, Joe Cockernek eszméletlen jól áll a repedtfazék hang, de egy nőnek?
Ami meg a többit illeti, hát valóban érdemes olvasni, mert jól látszik a rossz példa. Van miből tanulni mit hogy nem kéne.
De tudom, a "kivételes művészeknek" engedtessék meg hogy elpusztítsák lassan magukat.
-
7
addikt
Sikerült Szombathelyen hagynom a laptop adapterét, úgyhogy kénytelen voltam beüzemelni itten a Linuxot a nagy gépemen. Kis munka volt vele, de már megvagyok. Csak egy dolog van hátra: Hangjelzések beállítása, ha írnak valami IM-en

-
BlacKSouL
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Talán az utóbbi hetek mértékletes alkoholfogyasztása teszi, de én ebből csak a házipálinkára tudok gondolni..
Lehetne még horsepower, vagy hewlett-packard is.. sajna maitiniül nemtudok, kéne egy köbüki-féle kapcs-ford.Basszus, azt hittük, még a 80-as években is(röhögtük is), hogy csak mese habbal hogy a jövőben min.röv lesz. emb.gyor.komm. Lesz gyor.ford.kapcs.ford. Oszt tessék, még meg is éltük hogy "szvsz ari vok, uncsitesóm..stb"
A hangja meg...abban a detox vagy mi a fene a címe..hát ilyen hangokat tudok elképzelni a pokolban a lecsúszottaknak. Egyedi az tény, de hogy jó...

Meg az még egy dolog, de hogy néz ki..
-
Mr X
veterán
Szorítsatok nekem! Most kezdek Suse 10.3-at telepíteni...

-
(Kolombusz)
veterán
Megyek, lefekszem!
Jó éjt mindenkinek!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ne hidd, KT-nek ha levágod a fejét, a többi még hasonlít egy nőre, de ez a ... nemtommi...
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Eztet bebuktad
-
BlacKSouL
addikt
áááááááááá, úristen, a szemem!!! [link]
Na most hetekig rosszat fogok álmodni
(az ottani kommentelők is hasonlóképp reagáltak ahogy látom
) -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Fülbevalót vigyek?
-
Hold
őstag
Na lépek reggel jelenésem van

Jó éjt sziasztok -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Az nem S bötű, hanem cikk-cakk gumiegyenes

Hold: jó éjt

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Akad Neki
Arról már megbizonyosodtam 
Hold: Lehet, hogy listán vagyok, de nem biztos, hogy számít is

venember83: beszótá' vazzeg?

Tildy: pedig a propeller marad

-
Bubu79
addikt
-
Verus
senior tag
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
/toporzékol/
brüghübrüghüváááváávááááváávááááááháááhúúúúhééééé

Ígye? -
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nyilvános WC? A szó szoros értelmében?

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung kuponkunyeráló
- Robotporszívók
- Fedora Linux
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

: emlékeim szerint rólad nem volt szó