Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Akkor megy vissza gariban ;) Októberben vettem és a gépen rendben van a generátor, a töltés is tuti

-
Bubu79
addikt
Mi van mindenki kidőlt? Én szedek itt egyedül AspirinC-t kutyaugatás ellen?

-
Sipi16
őstag
Jó reggelt!
Végre süt a nap... -
Bubu79
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nos akkor a saját tapasztalatok:
Egy első futóműfelújítás szilentek, gömbfejek, kutyacsontok, munkadíj nélkül olyan 80 körül realizálódik - és ez a legóvatosab számításom volt hátsót még nem számolgattam ,mert azzal egyelőre nincsen gondom. Lengéscsillapító előre a legolcsóbb, amit meg mertem venni, 30 volt - darabja. Hátulra 15-20 körül van. Szíjak cseréje kiviteltől függően megúszható 12-15 körül, vezérműláncot nem szeretnék cserélni, mert horror lenne...
Ez egy 3-as bömbi -az ötös ennyiből nem áll meg...Szia Verus

-
nike_
addikt
Birkábó is megárt a sok.
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!

-
Bubu79
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
5-ös bömbiben nagyon nem vagyok otthon, csak a saját E36-omat tudom, hogy mi mennyibe fáj - de csodálkoznék, ha olcsóbbak lennének a dolgok az ötöshöz...
Fejlettebb a futóműve ( több szilent, gömbfej, miegymás és azok kopnak - ha kopnak cserélni kell ) és az nem kis pénz
-
nike_
addikt
Jó reggelt.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Lázadó!
Bub: Természetesen az volt az első dolgom, de nem sok volt fent, ami volt is (4-ből 3) az kombi volt. Ott 2-2,5 között mozgott az ára.
-
Bubu79
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát a legegyszerűbb, ha szétnézel a használtautó hu-n a paraméterek alapján - ott kaphatsz némi infót az árak alakulásáról, de szerintem annyiban nem áll meg...
És talán gyanúska az a 180000km is - ezeket az autókat nem azért veszik, hogy a garázsban álljanak
2.800.000 környékén lehet az igazság

-
Bubu79
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Pár hete megszólalt bennem a kisördög, hogy jó lenne kulcs nélkül is zenét hallgatni... Hallgattam rá és megváltoztattam a rádió bekötését - a kapcsolt 12V-ot kihagytam és adtam neki fix 12V-ot helyette...
Befelé menet hallgattam a CD-t és egyszerűen elfelejtettem kinyomni...
Az észt meg kell fizetni - ha van, ha nincs

-
Bubu79
addikt
Napsugaras jóreggelt Mindenkinek

A nap tanulsága, aki bekapcsolva hagyja a rádiót az autóban míg dolgozik, az ne csodálkozzon, ha lemerül reggelre az akksi

Rá kell szoknom, hogy a hosszabbik úton járjak melóba ( mostanság csak melóban voltam a géppel, oda pedig cirka 3 perc alatt beérek )...
-
-
ngabor2
nagyúr
jó reggeleket mindenkinek ezen a hűvös hétfőn, ami keddre esik. megyek dógozgatni.
-
tiv83us
veterán
Tudom, hogy bulvar, meg minden, de legutoljara mikor lattam Lenny Kravitz-et, akkor meg egy felver borostas raszta rocker volt. Hogy jone ide dekoracionak egy szoke pina?

-
VladimirR
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
tudtam en mindig is, hogy hulyulok, az 1.6-os cs topic-ban talaltam meg, amit kerestem
-
VladimirR
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
nem, es nem is a #3-ban linkelt topic-ra gondolok
volt egy eleg hossz cs-s topic, meg az 1.6-os elott, igy a neveben nem volt benne az 1.5 jelolesmost meg egyszeruen nem talalom
-
VladimirR
nagyúr
bugzik a keresobot
hol a feneben van az 1.5-os cs-s topic? -
poffsoft
veterán
oh,óóóóh, vakáci ó óóóh o o ó...
szép estét!
-
VoDaFoNe
aktív tag
mentem alszani.. jóccaka
-
sekli
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
lehet am automatan frissiteni, maskerdes, hogy minek...
inkabb ezt nezzek meg az unatkozok...
-
(Kolombusz)
veterán
Hmmm, tulajdonképpen kihalt a topik, lassan a fórum is.
Én nem vagyok álmos. Viszont annak semmi értelme, hogy fél percenként nyomjam az F5-t.Asszem, megvetem az ágyam, aztán tanulok.
Jó éjt!
-
RexpecT
addikt
Jóccakát!
-
VladimirR
nagyúr
nem tudna valaki megdobni egy tort half-life 1-el?
tort alatt azt ertem, hogy ki vannak belole vagdosva a zenek, hatterzajok (kb 100MB rar volt nekem)nem talalom azt a lemezt (pontosabban egyet talaltam, ami lehet, hogy az, de az meg dvd es ezen a gepen kicsit hulye mar az olvaso, tobb proba utan sem volt hajlando beolvasni), amire az enyem ki van irva, az eredetit meg nem akarom feltenni, mert utana nem birom kiirtani belole a tucsokciripelest, meg hasonlo szemeteket
p.s.: nemwarez, megvan eredetiben, eredeti kulccsal is lesz felteve (nem, mintha szamitana, kocsog valve mar ugysem hagyja authentikalni)
-
(Kolombusz)
veterán
-
fero02
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Hjaaaaaaaaa

Hát akkor ezt benéztem...

Ha véletlen a jövőben mégis rágyújtanék, akkor majd gondolok rá.

(Kolombusz): Hiszek neked, csak sztem egy ex bagósnak nem biztos h ezek jutnának eszébe egy pár slukk után...

VoDaFoNe: Ne haragudj, de nem értem ezt a "vóterpájp" mit takar. Asszem kezdek készen lenni...
-
fero02
nagyúr
A pofám leszakad néha, h mi megy itt. Így segítsen az ember. Még én vagyok a köcsög f@sz, mert magára vette a guglis dumát.

Panther: Ez így igaz!

(Kolombusz): Én egyenlőre a pipát nem akarom kipróbálni.
Félek, h túl nagy lenne a kísértés utána egy cigire is...VoDaFoNe: thx!

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
fero02
üzenetére
Amúgy én voltam ma az este hőse.
Vizipipázni akartunk, de a két hely közül az egyik, ahová szoktunk menni pipázni, ha nem barátoméknál pipázunk, zárva volt.
A másikban meg kifogyott a szén.Bejártam a belváros szórakoztatóipari egységeit és végül sikerült boltolnom egy kis szenet az egyetlen pipázó társasággal. Úgyhogy a két söröm közül az egyik ingyen volt.

-
fero02
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor jó!

VoDaFoNe: nem cigizek már vagy 3 hónapja...
Majd minnyá megkeresem az első nem bagós postomat.2007-11-27 10:56:52-kor írtam ezt. Akkor mennyi ideje is nem cigizek?
Jó sok, de még mindig kevés ahhoz képest, h mennyi ideig szívtam. Kezem tört volna el, amikor az első szálat kivettem a dobozból.
-
Bubu79
addikt
-
fero02
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha szabad megtudni, mi az öröm tárgya?

Cigire: káros, bödös, drága, stb, tessék abbahagyni. Nekem is sikerült, másnak is sikerül!
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Bubu79
üzenetére
de bosszankodok.. sőt.. hisztizek.. mert nem tudom megint miarákkal érdemeltem ki ezt a fajta bunkóságot.. engem ne nevezzen egoistának meg ilyen kis olcsó semminek (burkoltan ez volt) mikor kettőnk közül sokkal öntetlteb és bunkóbb lett... már lassan kezdem sajnálni a vele töltött 9 hónapot..
amúgy ez meg csak a ráadás.. nem tudok aludni
szerk: a touchpad se engedi kikapcsolni magát
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
simicska óta tudjuk, hogy mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni, ugye.
de inkább ne cigizzen. -
Csyppa
senior tag
Na asszem eljött az idő az alvásra.
Jó8 allz!
-
fero02
nagyúr
Szép jó estét mindenkinek!

-
tiv61us
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jo anyag lehet, holland?
kuggye mar
-
(Kolombusz)
veterán
Tök jó kedvem van.
Nem tudom, miért. De nem is lényeg.
-
Sipi16
őstag
Nah megvolt az esti kutyaséta + cigi is. Asszem lépek aludni.
Jó éjt mindenkinek! -
VoDaFoNe
aktív tag
elcsodálkozom egy két emberen hogy hogy lehet valaki ekkora bunkó...

jó bandus lehet túrreagálom
-
Bubu79
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
A nyuszi alighanem bográcsban végezte - elajándékozták, mert tartottak tőle, hogy a telefonzsinór elfogytával átszokik az akkor még 220V-os kábelekre, akkor pedig szagolhatták volna a nyúlpörit...
Egyébként imádták, saját kuckója is volt, csak ne lett volna kábelfetisiszta...

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)