- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Projektor topic
- Kiterjesztett valóság ASUS ROG és XREAL recept szerint
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
13500 - 13401
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
Időben kell foglalni, lásd Bubu kollégát...

Nincs itt olyan, hogy stipi-stopi, ő az enyém, aki kapja, marja. Tudod, erősebb kutya...
;-)
-
BlacKSouL
addikt
Sokszor megtaláltam már, csak ők meg nem engem kerestek..

philo: szerinted nem ciki így is hogy legalább annyi 18 év alatti csajismerősöm van, mint 18 feletti? Bár nem sokra megyek velük
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vladi:
Király, rendelési infó nincs rá?Hol keressek alacsony nőket a 173 centimhez? Itt mindenki 180 fölötti

-
rarri
senior tag
-
bnss
veterán
-
Bubu79
addikt
-
VladimirR
nagyúr
miert nem veszel inkabb egy ilyen polot, akkor meg ezt az egy, igen megterhelo mondatot sem kellene elmondanod
-
Racecam
nagyúr
"..Bármit kérhetek, előteremtik. Udvariasak.."
Próbáltam, nem jött be. Ugyanis állítólag ettől unalmas lettem. Meg papucs, meg "túl lovagias" igen, ezt kaptam szószerint, és szerinte az gáz. És hogy nem bánok rongyként a nőkkel. Ezt IS egy nő mondta nekem.
Tehát túl kedves vagyok, nem érdemelnek meg engem a cemendék. A többi meg foglalt, vagy ló legel a sírján..
Bon3ss: Ja, 28 év után először piás voltam húsvétkor. Nem vezettem, nem voltam gyerek, és volt is kéznél ital. Lehúztam vagy 3 feles kb 30 éves kevertre emlékeztető, nagyanyám pincéjében tárolt igen erős piát, címkézetlen üvegből(!), meg vagy 6 sört egész napra elosztva. Vagy 20 évig megint nem lesz ilyen szerintem.
Dehogy, csak egy kicsit légy még türelmesebb és kérlek, ne változz meg!!
Hidd el nekem, meg fogod találni akit keresel. -
philoxenia
MODERÁTOR
Próbáltam, nem jött be. Ugyanis állítólag ettől unalmas lettem. Meg papucs, meg "túl lovagias" igen, ezt kaptam szószerint, és szerinte az gáz. És hogy nem bánok rongyként a nőkkel. Ezt IS egy nő mondta nekem.
Tehát túl kedves vagyok, nem érdemelnek meg engem a cemendék. A többi meg foglalt, vagy ló legel a sírján..
Bon3ss: Ja, 28 év után először piás voltam húsvétkor. Nem vezettem, nem voltam gyerek, és volt is kéznél ital. Lehúztam vagy 3 feles kb 30 éves kevertre emlékeztető, nagyanyám pincéjében tárolt igen erős piát, címkézetlen üvegből(!), meg vagy 6 sört egész napra elosztva. Vagy 20 évig megint nem lesz ilyen szerintem.
Időben kell foglalni, lásd Bubu kollégát...

-
rarri
senior tag
-
Dylen
senior tag
Hát ha egyszer te sem zavartatod magad...
-
BlacKSouL
addikt
-
bnss
veterán
Ismét szép estét. Húsvéti berúgás megvolt a locsolók részéről?

-
Bubu79
addikt
Akkor Te még azon kevesekhez tatozol, akik értékelik az ilyesmit

Mit mondtál, hány évesek a lányaid? Ahogy így olvasgatom jó "alomból" vannak, talán érdemes várni Rájuk

-
Racecam
nagyúr
Nem.
-
rarri
senior tag
Hát, ha meg akarod veretni magad, akkor a csöcsös szöveget is nyomathatod...
Nekem tudod hogy szoktak udvarolni? Bármit kérhetek, előteremtik. Udvariasak, és van egy fiú, az a mai napig előmelegíti nekem a buszülést, hogy ne fázzak meg. Az senkit nem zavar hogy férjnél vagyok.. 
-
csapos2
addikt
Itt is vacak idő van, de legalább Sámuel egy kicsit tisztább lett.
-
BlacKSouL
addikt
Udvarolni? Manapság? Kinek? Dehogyis. 'Csá, jó a csöcsöd, kő kóla?' Máris a lábaim előtt hevernének, de így, hogy értelmesen beszélek, és minden szót teljes hosszában kimondok..áhhh.
Csacsi: Nemtom, de hogy mocskosul kib....ttul utálom a szar időt, az egyszer biztos.
-
rarri
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
Érdekes, úgy hallottam régen vödör vízzel locsolkodtak, később mármár egy-egy bögre víz is megtette. Na én meg ma pofándobtam néhány csajt hógolyóval, mint elérhető nedves dologgal, oszt jónapot... Legközeleb Karácsonykor lesz Húsvét, és építjük a hóembert? A Nyuszi meg odafagy a télapó tojásához ami igazából hógolyó? Vagy hogy van ez?
Mivan, mivan, mivan?! Ki fagy, hova?!
;-]
-
Bubu79
addikt
-
rarri
senior tag
Érdekes, úgy hallottam régen vödör vízzel locsolkodtak, később mármár egy-egy bögre víz is megtette. Na én meg ma pofándobtam néhány csajt hógolyóval, mint elérhető nedves dologgal, oszt jónapot... Legközeleb Karácsonykor lesz Húsvét, és építjük a hóembert? A Nyuszi meg odafagy a télapó tojásához ami igazából hógolyó? Vagy hogy van ez?
Na, te is szépen udvarolsz !

-
BlacKSouL
addikt
-
rarri
senior tag
Szia Race !
A nyuszit várták, és egy télapó ment ?
Nem csodálkoztak ?
Habár hó az volt ma nálunk... -
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
vissza hat
attol meg a locsolkodo az, aki locsol
a locoslo meg amivel locsolnak
de maga a locsolo is lehet locsolkodo locsolo
je en is visszaolvastam
-
Ramius
őstag
Mikulásbácsi, te biztos tudod a választ. Hova lett kalandor avatarja?
-
ladybug
őstag
Szerencséd van, sokat nem is kellett visszaolvasni, mert nem volt nagy pörgés.
Amúgy pedig, örülök, hogy itt vagy.

-
Bubu79
addikt
-
Racecam
nagyúr
Megjöttem.

Ez kicsit olyan blogízű lett, de mindegy.
Remélem, sokan kimozdultak ma és a locsolkodóknak is volt sok locsolójuk, vagy locsoltjuk.
(Afenébe, így nem tudom kimagyarázni, hogy visszaolvastam.
) -
bandus
veterán
Tud valaki olyan tárhelyet ajánlani ami külföldről is jó sávszélességgel érhető el és ingyenes? Nem kell nagy hely, logoutra való képek miatt kérdezem. Képfeltöltős oldalak felejtősek, mindig url-t átírni dolog miatt.
extra.hu?
-
ladybug
őstag
Tegnap este végül hazaengedték, húsvét miatt orvos sem nagyon volt benn, műtét nem kell úgy néz ki. Ma levágták a tegnap esti kezelés óta keletkezett hólyagokat, 4-5 nagyobb 4-5 cm átmérőjű volt a két lábfején illetve bokáján, szerintem fél deci folyadék simán kifolyt mindegyikből. Azokon a helyeken most az eleven hús látszik. Az egyik lábfeje elég kényes helyen a lábujjak között is megégett, de kisebb foltok vannak egészen fel a combjáig. Elmondása szerint a keze fáj a legjobban, kb. 3 ujja, a fél tenyere meg a kézfeje égett meg.
tiv junior!
Emlékszem Zsuzsannára. Nekem ilyen esetekre van egy porral oltó a mosogató alatt, meg kinn az ajtó előtt is egy, bár azért már lépcsőzni kell.Oh, jaj, ezt még olvasni is szörnyű. Szegény. Biztos iszonyatos fájdalmai lehetnek. Gondolom, felírtak neki egy csomó fájdalomcsillapítót.
-
rarri
senior tag
Oké, kicsomagolta. Közben mutatta a számcímeket , és én nagyon örültem.
Most nem tudom meghallgatni, majd lementem lemezre. Még egyszer KÖSZÖNÖM ! 
-
Winner_hun
félisten
Tud valaki olyan tárhelyet ajánlani ami külföldről is jó sávszélességgel érhető el és ingyenes? Nem kell nagy hely, logoutra való képek miatt kérdezem. Képfeltöltős oldalak felejtősek, mindig url-t átírni dolog miatt.
-
bandus
veterán
-
csapos2
addikt
-
Bash
őstag
Rengeteg olyan példát tudnák mondani, aki még akkor sem kapcsol, amikor már késő, hogy aktuális legyek itt van pl. Patrick Swayze.
-
tiv61us
őstag
most lesz majd igazan izgalmas
csak tartok tole nem sok mindenkit erdekel otthon ez a dolog
bar mar a menete is erdekes
ha lenne idom/ ami van neha, csak akkor elcsetelem/ akkor legszivesebben a derbyrol irnek ami hamarosan itt lesz
meglassuk -
tiv61us
őstag
-
Bubu79
addikt
Még jobb

Akkor a Total Commanderben megkeresed a csomagot ( mondjuk a bal oldali ablakban ) és a fájl menüjéből kiválasztod a kicsomagolás menüpontot.
A jobb oldalon célszerű abba a mappába belépni, ahová tenni akarod, mert oda fogja rakni a csomag tartalmát, ahol a jobb oldalon van.
-
rarri
senior tag
Ha van regisztrációs kódod, akkor nyugodtan - de anélkül sajna nem megy

Van egy megoldás, ami viszonylag egyszerű... A Windows képes kezelni a zip formátumot, de most az ezzel a kiterjesztéssel ellátott fájlok mind a winzip-hez vannak társítva.
Ha a Start, Beállítások, Vezérlőpult útvonalon megkeresed a Programok hozzáadása, eltávolítása lehetőséget, akkor le tudod szedni a programot ( kulcs nélkül úgysem megy ).
A felbukkan ó ablakban megkeresed a WinZip-et és az eltávolítás gombra kattintasz. Ezek után visszaáll az eredeti hozzárendelés és a Windows intéző egy ablaka fogja megnyitni a tömörített állományt
Ott pedig már csak az összes kibontása lehetőséget kell választanod és meg is van 
A total commanderon rajt van, de ki kell csomagolni.

-
Bubu79
addikt
Ha van regisztrációs kódod, akkor nyugodtan - de anélkül sajna nem megy

Van egy megoldás, ami viszonylag egyszerű... A Windows képes kezelni a zip formátumot, de most az ezzel a kiterjesztéssel ellátott fájlok mind a winzip-hez vannak társítva.
Ha a Start, Beállítások, Vezérlőpult útvonalon megkeresed a Programok hozzáadása, eltávolítása lehetőséget, akkor le tudod szedni a programot ( kulcs nélkül úgysem megy ).
A felbukkan ó ablakban megkeresed a WinZip-et és az eltávolítás gombra kattintasz. Ezek után visszaáll az eredeti hozzárendelés és a Windows intéző egy ablaka fogja megnyitni a tömörített állományt
Ott pedig már csak az összes kibontása lehetőséget kell választanod és meg is van 
-
ngabor2
nagyúr
-
bandus
veterán
-
rarri
senior tag
Meg azért láttam a wiwen a barátnődet is, hát Ő se semmi ..

Bubu: nincs, nekünk az külön van az asztalon. Akkor regisztráljak?
-
Bubu79
addikt
Találsz olyat a gépen, hogy Total Commander? Egy kék floppy az ikonja, piros-fehér cínmkével.
Úgy tűnik, hogy a WinZip-etek szeretné magát regisztráltatni, egyébként nem működik...
-
tiv61us
őstag
en sose voltam es most se vagyok de a dohanyzas ellensege lettem
aze' amit te mondtal semmi hatasa es budos, +draga
nemi sor, fu, jo kajak, stb...
-
rarri
senior tag
-
Winner_hun
félisten
-
Bubu79
addikt
-
rarri
senior tag
-
Bubu79
addikt
Magyarul beszélget Veled a program ( winzip )?
Kellene keresni valami olyasmit, hogy kibontás, kicsomagolás

-
VladimirR
nagyúr
sok locsolot minden kedves gabornak
csapos: ejj, be szepen tudsz linkelni ^^
-
rarri
senior tag
Megtaláltam, de egy keretbe van hogy WINZIP, és nem tudom hogy kell belépni.

Tiv: azért pár évig én is öltem magam az almabor dianna koktéllal, meg hozzá a tablettákkal, most pedig néha a vodkától száll el az agyam.
Van egy sejtésem, hogy te sem voltál jófiú mindíg... 
-
tiv61us
őstag
a sor egeszseges
az apolokrem is..
a cigi meg budosja es nem arra akartam kilukadni, hogy ferjed elszijja a pezt a csalad elol, hanem kothetne jobb helyre is,
nemcsak O mindenki a cigizik
es akkor maradna az egeszseg is velhetoen -
csapos2
addikt
-
Bubu79
addikt
Tiv, az első 10 évben még próbáltam , de már letettem róla.
Amúgy a kezdetektől külön van költőpénzünk, úgyhogy a pénz nem gond ebben az esetben. Csak valóban az egészség.
Bubu: Bius elmentette, de amit mutatott hogy az, azon nem az volt. Valahol itt van a gépen, csak még meg kell találni.
Meglesz az ;) Start menü, Keresés, Fájlok és mappák megadod ,ahogy "sing sing - Halál a májra.zip" és már elő is kerítette a rendszer

-
rarri
senior tag
a penzt csak azert emlitettem es emlitem mindenkinek mert ha valaki utanaszamol, hat igenis tetel ma mar
itt 3 dolcsi egy cigi
100 dollarert egesz normalis tv-t lehet kapni
szoval havonta elszivni egy tv-t amitol budos leszek es bebasz a tudomnek
hat ennyi
ugorgyunk
nem az en penzem, nem az en tudomTeljesen igazad van.
És a söreit még nem is számoltuk. Úgy tényleg kijön havonta egy kis tv-re való. Mondjuk én meg Vichy krémeket, és csak márkás ápoló termékeket használok, az se két forint, de az meg az én költőpénzemből megy. 
-
tiv61us
őstag
Amúgy a kezdetektől külön van költőpénzünk, úgyhogy a pénz nem gond ebben az esetben. Csak valóban az egészség.
Bubu: Bius elmentette, de amit mutatott hogy az, azon nem az volt. Valahol itt van a gépen, csak még meg kell találni.
a penzt csak azert emlitettem es emlitem mindenkinek mert ha valaki utanaszamol, hat igenis tetel ma mar
itt 3 dolcsi egy cigi
100 dollarert egesz normalis tv-t lehet kapni
szoval havonta elszivni egy tv-t amitol budos leszek es bebasz a tudomnek
hat ennyi
ugorgyunk
nem az en penzem, nem az en tudom -
rarri
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
tiv61us
őstag
Hát, másfajta termékkel keverve még csak csak, de magában nem tudom elképzelni. A férjem amúgy napi 2 dobozzal elszív. Mondtam is neki, hogy víg özvegy leszek hamarosan...

Szarvas: azért a vastagsága sem mindegy !
Azt tudtátok, hogy a nők nagy része azt nyilatkozta egy felmérésen hogy inkább rövid legyen mint vékony? 
Bubu: mert te ilyen jólnevelt gyerek vagy..
es csak modjaval
hat az qrwa sok
30 rugo havonta a tudorak gondozasaert
beszeld le rola
az a baj, hogy mindenki akkor kapcsol amikor mar nincs vissza
nadehat ilyene vagyunk
emberek
en is -
Bubu79
addikt
Hát, másfajta termékkel keverve még csak csak, de magában nem tudom elképzelni. A férjem amúgy napi 2 dobozzal elszív. Mondtam is neki, hogy víg özvegy leszek hamarosan...

Azt tudtátok, hogy a nők nagy része azt nyilatkozta egy felmérésen hogy inkább rövid legyen mint vékony? 
Csak tudnád...

Hogy tetszett a Sing-Sing?

-
rarri
senior tag

-
csapos2
addikt
-
Bubu79
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
tiv61us
őstag
mert nincs is ,de legalabb budos
esetleg megkeverve neha neha valami masfajta termekkel
-
rarri
senior tag
-
csapos2
addikt
-
Bash
őstag
-
Bubu79
addikt
A pusziért előbb-utóbb jelentkezem - úgysem láttam még a veszprémi viaduktot

Köszönöm a tojást,elteszem a többi közé ( nem, nem oda...
) -
ngabor2
nagyúr
-
rarri
senior tag
-
Bubu79
addikt
-
tiv61us
őstag
Kipróbálni én is kipróbáltam csikó koromban, de szerencsére akadt egy jóindulatú bátyám, aki időben meggyőzött arról, hogy ezt nem kéne ( Ő azóta is dohányzik
).Passzív dohányosként így is többet szívok el, mint kellene...
A leszokáshoz el kell ballagni orvoshoz, ha másként nem megy és bevetni némi medicina segítségét... Akkor csak a mozdulat hiányát kell legyőzni, a nikotinhiányt nem...
De akaraterő mindenképpen kell hozzá.
Szia rarri
[link]biztos van kulso segitseg de en nem nagyon hiszek benne
nem kell ragyujtani
mintahogy nem piszkaljuk az orrunkat, nem kopkodunk stb. -
rarri
senior tag
-
tiv61us
őstag
Tegnap este végül hazaengedték, húsvét miatt orvos sem nagyon volt benn, műtét nem kell úgy néz ki. Ma levágták a tegnap esti kezelés óta keletkezett hólyagokat, 4-5 nagyobb 4-5 cm átmérőjű volt a két lábfején illetve bokáján, szerintem fél deci folyadék simán kifolyt mindegyikből. Azokon a helyeken most az eleven hús látszik. Az egyik lábfeje elég kényes helyen a lábujjak között is megégett, de kisebb foltok vannak egészen fel a combjáig. Elmondása szerint a keze fáj a legjobban, kb. 3 ujja, a fél tenyere meg a kézfeje égett meg.
tiv junior!
Emlékszem Zsuzsannára. Nekem ilyen esetekre van egy porral oltó a mosogató alatt, meg kinn az ajtó előtt is egy, bár azért már lépcsőzni kell.az en megelozesem, hogy nagyon ritkan sutok-fozok
de porolto az apartmsanokban is van szinte mindenhol
a hazakban meg jo ha vesz az ember -
csapos2
addikt
-
Bubu79
addikt
nem is teged akarlak, hanem mindenkit
en is cigiztem en barom de leszoktam, es latoma kulonbseget es tudom mekkora barom voltam
aki havi tobbezer forintot fizet azert, hatha tudorakja, lesz az nem biztos, hogy egeszsegesen gondolkodik
azt is udom, nehez leszokni, ezert legjobb el sem kezdeni
de le lehet van 3 szarabb honapod maximum
mondjuk nekem egyik naprol a masikra siman ment, mert akartamKipróbálni én is kipróbáltam csikó koromban, de szerencsére akadt egy jóindulatú bátyám, aki időben meggyőzött arról, hogy ezt nem kéne ( Ő azóta is dohányzik
).Passzív dohányosként így is többet szívok el, mint kellene...
A leszokáshoz el kell ballagni orvoshoz, ha másként nem megy és bevetni némi medicina segítségét... Akkor csak a mozdulat hiányát kell legyőzni, a nikotinhiányt nem...
De akaraterő mindenképpen kell hozzá.
Szia rarri
[link] -
Winner_hun
félisten
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét Mindenkinek, boldog Névnapot a Gáboroknak!
-
ngabor2
nagyúr
-
rarri
senior tag
-
csapos2
addikt
-
rarri
senior tag
-
Bash
őstag
tiv junior!
Emlékszem Zsuzsannára. Nekem ilyen esetekre van egy porral oltó a mosogató alatt, meg kinn az ajtó előtt is egy, bár azért már lépcsőzni kell. -
Winner_hun
félisten
-
tiv61us
őstag
Engem nem kell meggyőzni
Ha tehetném eltüntetném a világból a dohányültetvényeket...A környezetemben viszonyalg sok dohányos van -a legjobban azt szeretem, amikor a miért kérdésre nem tudnak értelmes választ adni... A lényeg mindig a csak. Valamikor rászoktak és nem tudják letenni...
ngabor2: Boldog Lumpy-napot
nem is teged akarlak, hanem mindenkit
en is cigiztem en barom de leszoktam, es latoma kulonbseget es tudom mekkora barom voltam
aki havi tobbezer forintot fizet azert, hatha tudorakja, lesz az nem biztos, hogy egeszsegesen gondolkodik
azt is udom, nehez leszokni, ezert legjobb el sem kezdeni
de le lehet van 3 szarabb honapod maximum
mondjuk nekem egyik naprol a masikra siman ment, mert akartam -
ngabor2
nagyúr
csapos, fehérholló, bubu: köszi szépen.
kolombusz: akkora méreteknél már nem biztos

winner: neked is
meg mindenkinek. -
(Kolombusz)
veterán
-
csapos2
addikt
-
Bubu79
addikt
Engem nem kell meggyőzni
Ha tehetném eltüntetném a világból a dohányültetvényeket...A környezetemben viszonyalg sok dohányos van -a legjobban azt szeretem, amikor a miért kérdésre nem tudnak értelmes választ adni... A lényeg mindig a csak. Valamikor rászoktak és nem tudják letenni...
ngabor2: Boldog Lumpy-napot
-
FehérHolló
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
tiv61us
őstag
hat ez hogy sikerult kigyuladt az olaj a tuzhelyen es megprobalt elmenekiteni?
emlekszel a 14-ik emeleten a holgyemenyre?
na annak is kigyuladt,O meg vizzel probalta oltani....
mondjuk O meguszta annyival, hogy beindult a tuzriaszto es a vizcsapok a falban
kisebb edence lett a lakasbol, 1 hetig szardt, addig a 20-on lakottaz eny kegyetlen egy serules, fajdalmas es maradando
-
csapos2
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
13500 - 13401
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 1TB Natural Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5044, 91% AKKSI
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![Kabbefasom? ;-] Kabbefasom? ;-]](http://prohardver.hu/dl/s/ts.gif)

Nem értem . És nem áll velem szóba..