Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nincs itt olyan, hogy stipi-stopi, ő az enyém, aki kapja, marja. Tudod, erősebb kutya...
;-)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Sokszor megtaláltam már, csak ők meg nem engem kerestek..

philo: szerinted nem ciki így is hogy legalább annyi 18 év alatti csajismerősöm van, mint 18 feletti? Bár nem sokra megyek velük
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vladi:
Király, rendelési infó nincs rá?Hol keressek alacsony nőket a 173 centimhez? Itt mindenki 180 fölötti

-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
miert nem veszel inkabb egy ilyen polot, akkor meg ezt az egy, igen megterhelo mondatot sem kellene elmondanod
-
BlacKSouL
addikt
"..Bármit kérhetek, előteremtik. Udvariasak.."
Próbáltam, nem jött be. Ugyanis állítólag ettől unalmas lettem. Meg papucs, meg "túl lovagias" igen, ezt kaptam szószerint, és szerinte az gáz. És hogy nem bánok rongyként a nőkkel. Ezt IS egy nő mondta nekem.
Tehát túl kedves vagyok, nem érdemelnek meg engem a cemendék. A többi meg foglalt, vagy ló legel a sírján..
Bon3ss: Ja, 28 év után először piás voltam húsvétkor. Nem vezettem, nem voltam gyerek, és volt is kéznél ital. Lehúztam vagy 3 feles kb 30 éves kevertre emlékeztető, nagyanyám pincéjében tárolt igen erős piát, címkézetlen üvegből(!), meg vagy 6 sört egész napra elosztva. Vagy 20 évig megint nem lesz ilyen szerintem.
-
bnss
veterán
Ismét szép estét. Húsvéti berúgás megvolt a locsolók részéről?

-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát, ha meg akarod veretni magad, akkor a csöcsös szöveget is nyomathatod...
Nekem tudod hogy szoktak udvarolni? Bármit kérhetek, előteremtik. Udvariasak, és van egy fiú, az a mai napig előmelegíti nekem a buszülést, hogy ne fázzak meg. Az senkit nem zavar hogy férjnél vagyok.. 
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Érdekes, úgy hallottam régen vödör vízzel locsolkodtak, később mármár egy-egy bögre víz is megtette. Na én meg ma pofándobtam néhány csajt hógolyóval, mint elérhető nedves dologgal, oszt jónapot... Legközeleb Karácsonykor lesz Húsvét, és építjük a hóembert? A Nyuszi meg odafagy a télapó tojásához ami igazából hógolyó? Vagy hogy van ez?
-
Racecam
nagyúr
Megjöttem.

Ez kicsit olyan blogízű lett, de mindegy.
Remélem, sokan kimozdultak ma és a locsolkodóknak is volt sok locsolójuk, vagy locsoltjuk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Afenébe, így nem tudom kimagyarázni, hogy visszaolvastam.
) -
válasz
Winner_hun
üzenetére
extra.hu?
-
Winner_hun
félisten
Tud valaki olyan tárhelyet ajánlani ami külföldről is jó sávszélességgel érhető el és ingyenes? Nem kell nagy hely, logoutra való képek miatt kérdezem. Képfeltöltős oldalak felejtősek, mindig url-t átírni dolog miatt.
-
Bubu79
addikt
Még jobb

Akkor a Total Commanderben megkeresed a csomagot ( mondjuk a bal oldali ablakban ) és a fájl menüjéből kiválasztod a kicsomagolás menüpontot.
A jobb oldalon célszerű abba a mappába belépni, ahová tenni akarod, mert oda fogja rakni a csomag tartalmát, ahol a jobb oldalon van.
-
Bubu79
addikt
Ha van regisztrációs kódod, akkor nyugodtan - de anélkül sajna nem megy

Van egy megoldás, ami viszonylag egyszerű... A Windows képes kezelni a zip formátumot, de most az ezzel a kiterjesztéssel ellátott fájlok mind a winzip-hez vannak társítva.
Ha a Start, Beállítások, Vezérlőpult útvonalon megkeresed a Programok hozzáadása, eltávolítása lehetőséget, akkor le tudod szedni a programot ( kulcs nélkül úgysem megy ).
A felbukkan ó ablakban megkeresed a WinZip-et és az eltávolítás gombra kattintasz. Ezek után visszaáll az eredeti hozzárendelés és a Windows intéző egy ablaka fogja megnyitni a tömörített állományt
Ott pedig már csak az összes kibontása lehetőséget kell választanod és meg is van 
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó vastag a farkad. ;-]
-
VladimirR
nagyúr
sok locsolot minden kedves gabornak
csapos: ejj, be szepen tudsz linkelni ^^
-
rarri
senior tag
-
csapos2
addikt
Linkelek, mert linkelni jó: [link]
-
tiv61us
őstag
a penzt csak azert emlitettem es emlitem mindenkinek mert ha valaki utanaszamol, hat igenis tetel ma mar
itt 3 dolcsi egy cigi
100 dollarert egesz normalis tv-t lehet kapni
szoval havonta elszivni egy tv-t amitol budos leszek es bebasz a tudomnek
hat ennyi
ugorgyunk
nem az en penzem, nem az en tudom -
rarri
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Tiv, az első 10 évben még próbáltam , de már letettem róla.
Amúgy a kezdetektől külön van költőpénzünk, úgyhogy a pénz nem gond ebben az esetben. Csak valóban az egészség.
Bubu: Bius elmentette, de amit mutatott hogy az, azon nem az volt. Valahol itt van a gépen, csak még meg kell találni.
-
rarri
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Hát, másfajta termékkel keverve még csak csak, de magában nem tudom elképzelni. A férjem amúgy napi 2 dobozzal elszív. Mondtam is neki, hogy víg özvegy leszek hamarosan...

Szarvas: azért a vastagsága sem mindegy !
Azt tudtátok, hogy a nők nagy része azt nyilatkozta egy felmérésen hogy inkább rövid legyen mint vékony? 
Bubu: mert te ilyen jólnevelt gyerek vagy..
-
Bubu79
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
Kipróbálni én is kipróbáltam csikó koromban, de szerencsére akadt egy jóindulatú bátyám, aki időben meggyőzött arról, hogy ezt nem kéne ( Ő azóta is dohányzik
).Passzív dohányosként így is többet szívok el, mint kellene...
A leszokáshoz el kell ballagni orvoshoz, ha másként nem megy és bevetni némi medicina segítségét... Akkor csak a mozdulat hiányát kell legyőzni, a nikotinhiányt nem...
De akaraterő mindenképpen kell hozzá.
Szia rarri
[link] -
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét Mindenkinek, boldog Névnapot a Gáboroknak!
-
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Tegnap este végül hazaengedték, húsvét miatt orvos sem nagyon volt benn, műtét nem kell úgy néz ki. Ma levágták a tegnap esti kezelés óta keletkezett hólyagokat, 4-5 nagyobb 4-5 cm átmérőjű volt a két lábfején illetve bokáján, szerintem fél deci folyadék simán kifolyt mindegyikből. Azokon a helyeken most az eleven hús látszik. Az egyik lábfeje elég kényes helyen a lábujjak között is megégett, de kisebb foltok vannak egészen fel a combjáig. Elmondása szerint a keze fáj a legjobban, kb. 3 ujja, a fél tenyere meg a kézfeje égett meg.
tiv junior!
Emlékszem Zsuzsannára. Nekem ilyen esetekre van egy porral oltó a mosogató alatt, meg kinn az ajtó előtt is egy, bár azért már lépcsőzni kell. -
tiv61us
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
nem is teged akarlak, hanem mindenkit
en is cigiztem en barom de leszoktam, es latoma kulonbseget es tudom mekkora barom voltam
aki havi tobbezer forintot fizet azert, hatha tudorakja, lesz az nem biztos, hogy egeszsegesen gondolkodik
azt is udom, nehez leszokni, ezert legjobb el sem kezdeni
de le lehet van 3 szarabb honapod maximum
mondjuk nekem egyik naprol a masikra siman ment, mert akartam -
ngabor2
nagyúr
csapos, fehérholló, bubu: köszi szépen.
kolombusz: akkora méreteknél már nem biztos

winner: neked is
meg mindenkinek. -
Bubu79
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
Engem nem kell meggyőzni
Ha tehetném eltüntetném a világból a dohányültetvényeket...A környezetemben viszonyalg sok dohányos van -a legjobban azt szeretem, amikor a miért kérdésre nem tudnak értelmes választ adni... A lényeg mindig a csak. Valamikor rászoktak és nem tudják letenni...
ngabor2: Boldog Lumpy-napot
-
tiv61us
őstag
hat ez hogy sikerult kigyuladt az olaj a tuzhelyen es megprobalt elmenekiteni?
emlekszel a 14-ik emeleten a holgyemenyre?
na annak is kigyuladt,O meg vizzel probalta oltani....
mondjuk O meguszta annyival, hogy beindult a tuzriaszto es a vizcsapok a falban
kisebb edence lett a lakasbol, 1 hetig szardt, addig a 20-on lakottaz eny kegyetlen egy serules, fajdalmas es maradando
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Király, rendelési infó nincs rá?

![Kabbefasom? ;-] Kabbefasom? ;-]](http://prohardver.hu/dl/s/ts.gif)

Nem értem . És nem áll velem szóba..