Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen videókártyát?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Nyomtató topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
6 ora az eltolodas, ugyhogy csak 15 orat dolgoztam. De igy sem volt kellemes a -5C fokban 35km/h-as szelben kint rohangalni.

EQMontoya: Ilyenkor kell melozni, ekkor van a nagypenz. Az estet igy is a csaladommal toltom. Ha van munka dolgozom, nem sirok, mint egyes magyarok, hogy "jajj, nincs munka
" kozbe meg sir, ha netan be kell mennie szombat vagy vasarnap, neadjisten Karacsonykor...sot holnap is dolgozom es azutan is. Ez az elet, de legalabb van latszatja, most vettem egy uj telefont $400-ert, egy XBox360-at $500 ertekben, most veszunk szamitogepet $2000 korul es jovoheten megyunk a hegyekbe nyaralni egy berelt Suburban-el 
Aktív témák
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

" kozbe meg sir, ha netan be kell mennie szombat vagy vasarnap, neadjisten Karacsonykor...sot holnap is dolgozom es azutan is. Ez az elet, de legalabb van latszatja, most vettem egy uj telefont $400-ert, egy XBox360-at $500 ertekben, most veszunk szamitogepet $2000 korul es jovoheten megyunk a hegyekbe nyaralni egy berelt