Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
6 ora az eltolodas, ugyhogy csak 15 orat dolgoztam. De igy sem volt kellemes a -5C fokban 35km/h-as szelben kint rohangalni.

EQMontoya: Ilyenkor kell melozni, ekkor van a nagypenz. Az estet igy is a csaladommal toltom. Ha van munka dolgozom, nem sirok, mint egyes magyarok, hogy "jajj, nincs munka
" kozbe meg sir, ha netan be kell mennie szombat vagy vasarnap, neadjisten Karacsonykor...sot holnap is dolgozom es azutan is. Ez az elet, de legalabb van latszatja, most vettem egy uj telefont $400-ert, egy XBox360-at $500 ertekben, most veszunk szamitogepet $2000 korul es jovoheten megyunk a hegyekbe nyaralni egy berelt Suburban-el 
Aktív témák
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

" kozbe meg sir, ha netan be kell mennie szombat vagy vasarnap, neadjisten Karacsonykor...sot holnap is dolgozom es azutan is. Ez az elet, de legalabb van latszatja, most vettem egy uj telefont $400-ert, egy XBox360-at $500 ertekben, most veszunk szamitogepet $2000 korul es jovoheten megyunk a hegyekbe nyaralni egy berelt