- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
24 eves vagyok, nem hiszem, hogy "kioregedtem". Ugyanugy szeretem a Karacsonyt, szeretem csodalni a karifat, imadom ahogy a varos fenyekben pompazik es meg a pilotak, akiket a repterre szallitok, mikulas sapkaban okorkodnek a kisbuszban.
Szeretek oromet okozni a csaladomnak, meg akkor is, ha az nem diszcsomagolasban van, hanem peldaul egy elegans etteremben egy vacsora, vagy egy ejszakan at tarto beszelgetes.
Egyebkent lehet, hogy a Karacsony 15-20 eve is marketingrol szolt, de akkor en ezt nem erzekelhettem, hiszen 6-7 eves voltam, en csak az ajandekokat bontottam, ennyi volt a dolgom
Lehet hogy igazad van, söt. Te már kezdesz kiröregedni. Ha nemv agyok túl indiszkrét akkor megkérdezhetem hogy mikor fogod azt írni hogy "velük"
Talan nemsokara

ps: Nem, nem kapunk premiumot. Nekem eleg az, hogy a vendegekkel szocializalodok, sztorizunk nagyokat, nevetunk es a legkor is teljesen mas ilyenkor a munkahelyen.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szeretek oromet okozni a csaladomnak, meg akkor is, ha az nem diszcsomagolasban van, hanem peldaul egy elegans etteremben egy vacsora, vagy egy ejszakan at tarto beszelgetes.