Hirdetés
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Valamelyik napi sztory:
(csak hogy belepofázzak Én is valamit az éterbe)
Tudni kell hozzá, hogy most elég erőssen lakásnézegetőben vagyunk a kedvesemmel (ja, dec 20-tól a feleségemmel
), és ennek jegyében (mármint a lakásvásárlás jegyében) elbattyogtunk a MM-ktba körbenézni. Mielött letolnátok nem akarok ott venni semmit. Azért vittem oda, mert ott mindig van kipakolva 30-40 mosógép, 20-30 hütő... ,meg ilyenek. Szóval lehet válogatni. Körbejárunk dumcsi, fejtörés satöbbi. Tegnap elött volt mindez. Még aznap este közölte velem, hogy az egyik barátnőjénél, akinél nemrég volt) is olyan szép, lapos tv-volt, amit ott is láttunk, és az neki annyira tetszik.... jejjjjj. Asszem a jézuskának le fog szakadni a keze, amire hazacipeli a lcd-tv-t 
Na persze nem karácsonyi ajándéknak kellene lennie, hanem az új lakásba szükséges bútor és szórakoztató elektronikai eszközök keretében (és ből) lesz megvéve. És természetesen, ha lcd, akkor jöhetnek a hangfalak, meg a HT erősítő... Jááájjj nekem

Aktív témák
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és ennek jegyében (mármint a lakásvásárlás jegyében) elbattyogtunk a MM-ktba körbenézni. Mielött letolnátok nem akarok ott venni semmit. Azért vittem oda, mert ott mindig van kipakolva 30-40 mosógép, 20-30 hütő... ,meg ilyenek. Szóval lehet válogatni. Körbejárunk dumcsi, fejtörés satöbbi. Tegnap elött volt mindez. Még aznap este közölte velem, hogy az egyik barátnőjénél, akinél nemrég volt) is olyan szép, lapos tv-volt, amit ott is láttunk, és az neki annyira tetszik.... jejjjjj. Asszem a jézuskának le fog szakadni a keze, amire hazacipeli a lcd-tv-t