- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos tablet topic
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
nem az ellen hisztizik sok diák, hogy tanulnia kell. hanem az ellen, hogy úgy kell tanulnia, hogy abból gyakorlatban használható tudás az életbe nem lesz, sőt, még elméleti sem, mert magolásra épül az egész.
Müvtöriből 2 oldalas dolgozat? mi a f@sznak, mire megy vele? nem ettől fog rá emlékezni.
300 szavas szódoga? Világ legnagyobb marhasága, egy hét múlva szarra nem emlékszik belőle, ha kommunikációban ötször hallaná a szót, tuti megjegyezni, igy meg órákat magol a semmiért. én pl soha a büdös életbe nem voltam hajlandó szódogához szavakat "magolni", és mégiscsak lett egy felsőfokúm, szal létfontosságúak nem lehetnek.
Ok, a matek az kell, főleg, ha infós pályára megy (ahogy az infos anyagot elnézem (hw bemutatása), arra), azzal nincs semmi gond, fizika szintén. az, hogy magyarból miért kell a szerencsétlen diákkal olyan témáról 4 oldalt iratni, amibe aztán végképp nem lehet belevinni egy önálló gondolatot, számomra megint egy érdekes kérdés, mert igenis vannak normális fogalmazás témák, amikről több oldalt lehet irni szinvonalasan, rizsázás nélkül, de ezeket előszeretettel kerülik, irkáljunk szép nagy közhelyeket, attól aztán (látszólag) marha bölcsek leszünk.
Igy elsőre röviden ennyi

-
Zewa
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Ehh tudod mindig az a sz@ r helyzet amiben éppen vagy. Ovódában utáltam, du aludni, Szerettem volna már iskolás lenni. Nah jött az oksola neheezült deh elbirtam általános. "Ehh csak lennék már gimnazista, ott csak normálisabb emberek vannak..stb...
Vissza gondolva mien jó is volt az ált,+ovóda.
Ha melozni fogok teljes munka időbena kkor még vissza fogom sírni ezeket az időket.
Én pl utálok tanulni, ált. nem is kellet szinte mert elég jó volt ahhoz az egesz hogy szépen eléljek abból amire órán rámragadt.
Voda:
lemtentem a képeket és evvel megyek a csötre csajözni
(nyugi nem lógók ien szarokon. söt..)
Tildy: Még lehetsz
mod: meg előztek...
Aktív témák
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
- Samsung galaxy watch 8 44mm BONTATLAN!
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lemtentem a képeket és evvel megyek a csötre csajözni
(nyugi nem lógók ien szarokon. söt..)