Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Ha jól tudom az erőszakos közösülést még a börtönben is elitélik. Remélem megkapja a magáét a börtönben és akkor majd nem fog mosolyogni.
Tarkon kéne lőni az ilyet, ahogy feljebb említetted...
(#4498) Achill3uS: Ha 16 évesen nem fogta fel mit tesz akkor, megint mindegy és nem kár érte...
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
hehe, azis egy megoldás, de azért az ő ''kínzásával'' se jön vissza az akit megölt.. vagy ha azt nézed, 14 évig az adófizetők pénzén legyen eltartva
de ugyanakkor még csak 16 éves a kis rohadék.. nem tudja mit tett.. meg kell adni neki a lehetőséget, hogy 25-30 év (ahhoz amit tett a 14 sztem sem elég) mulva előről kezdhesse.. kapjon egy második esélyt.. annyi idő alatt bármi megtörténhet.. vagy kijön és sorozatgyilkos lesz.. hat igen, van benne kockázat..
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Bocsanat, EU ide vagy oda, ''Mukit'' ki kene vegezni a g*cibe...
[link]
14 ev...pfff
''Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, erőszakos közösülés és kifosztás miatt tizennégy év börtönre ítélem K. Andrást - mondta szigorúan Joó Attila tanácsvezető. - ezen meg en is rohogok sajnos... -
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
TOHONYA BANDA!!!!!!!!!!
Mennyetek ashova, ha jarnatok scifi totyikab tunnatok direkr elore fegyelmesztem a bandat!!! De megvan!!! az a lenyeg!!! menyetk osz ovassatok le vanirvan minden!!!
udv
neduddki
p.s. sok szabadisovel rendelkezot szivesen fogadok!!!, de komojjan
mod: most akkor mongyanm vissza a rendelest???
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
B! a rezet:- )
udv
neduddki
p.s. meg kene vegani a mult het vegi alfa holdbazit es nekiallni kiirnbi, mert en hujje xp-ben vettem fel /remenykedtem hogy osszekapja magat az emktv/, de nagy baromsag volt:- (
mod: probalok ellenalni a kisertesnek hogy elkezsgyem megitn a ww-t:- )))
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
erő.. az legyen, mi veled legyen, donkihóte

-
Racecam
nagyúr
Nem tudom mi van velem, de kezdek elálmosodni.
Vagy a (nem egy!!) meleg fárasztott le, vagy a házasság. (Esetleg a kettő együtt.)
peterkeT: Álmodban mutogass egy picit.
-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
rendben
(de fell kell készítselek: nem biztos, h jó néven veszik majd.. légy erős) -
Agostino
addikt
Hello.
Ismertek hazánkban olyan webboltot, ahol japán, amerikai, egyszóval itthon nem forgalmazott cd lemezeket lehet rendelni? Előny, ha a szállítási díj nem háromszor annyi, mint a lemez maga. Amazonon árulják ami érdekel, de nem merek rendelni, rosszat hallottam a postázásról, a lemez viszont fontos lenne nekem. : ((( -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
...a tekintélyem utolsó morzsáival?
most, h rájuk tekint az éj, a morzsák mondják, rólad hallani sem akarnak többé.. szelencébe zártam őket, de odabentről is hallom sikongatásukat: ők bent, s te kint élj
hm, a dolog komolynak tűnik
talán az lesz a legjobb mindenkinek, ha elfelejted őket... -
(Kolombusz)
veterán
Lassan lelépek, bár álmos nem vagyok, tuti nehezen fogok elaludni.
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Sajnos felfelé mutató nyilat nem találtam a fel kérdés, pedig túlságosan szemtelen lett volna. ;)
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ok, itt vagyok. Sepregetem fel. Kicsit állítsam is össze?
Racecam: Mi baj?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Nem találkozott valaki a tekintélyem utolsó morzsáival? Valahol erre hagytam el.
p -
tbs
addikt
Ártalmatlan torokfájásnak képzeltem még pénteken. Valami bacival felülfertőződött vírusos kutyafüle lett belőle ma. Dokinéni eltiltott a szeretteim nyalogatásától. Saját bögre, törölközö és stb. Pl. szájkendő.
Köhögök, mint egy kehes kutya, meg gondolattalanul kóválygok. Ilyenkor jó szellemi munkásnak lenni..!
-
tbs
addikt
Tesó, vaze, télleg lebaclak...
A héten reggelente randim lesz a háziorvosom asszisztensével egy izmos injekció erejéig... Vasárnap reggel is...
No, ezt majd leütjük, ha jobban leszek..!
Slusszpoén: ülök a váróban, mindenki legyezi magát, mint megannyi kis ventillátor, én tök jól vagyok, nem izzadok, nem fázom. Komfort a köbön. Bent kiderült: 37.6°C hab testem hónaljhője...
-
tildy
nagyúr
Én holnap azt hiszem a velencei tó mellett süttetem a hasam
Hm, azt hiszem jól döntöttem februárban
Mondjuk ciki lesz annyi pasi közt bikiniben lenni

Bár anélkül mpég cikibb lenne
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Hú most nagyon sokan vannak az oldalon: online tagok: 1118
Ennyit mégsoha nem láttam egyszerre 
Nincs vmi statisztika, hogy mkor voltak eddig a legtöbben online? -
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ja, nagyon!
És holnap nem kell emnnem sehová!!!
-
(Kolombusz)
veterán
Tééééélapó itt van...

Jót aludtál?
Délután 4 körül én is leléceltem és aludtam 2 órácskát, jól esett. -
dragonfx
veterán
Az milyen szint mikor 32 fok vana szobámban, 56 fokosidlebe a 7600gt, 40 fokos levegő megy ki a gépből. egy erős intermeditenak elmegy?

-
Integra
titán
MUHAHA

[link] -
feka007
veterán
Talán évek óta ma aludtam először nappal!
Most is csak azért, mert a szomszédban az az undorító dög már korán reggel felb.sztatott
heccsat! -
Bash
őstag
Félreértesz, nekem semmi bajom az időjárással, 90°F felett érzem jól magam. Ha nem végzek fizikai munkát, akkor még csak meg sem izzadok.
Engem a nyavalygás zavar csak, már sokadik topic-ban szúrt szembe.
peterkeT!
Itt is van medence szökőkúttal, 6 tó is, meg sokminden más, de én nem kürtölném ki, hogy meztelen gyerekekkel pancsolok. -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én értékelem, de a kezedet igazán letehetnéd már.
-
parandroid
félisten
Itt bent tök jó idő van, teljesen jól vagyok. Ráadásul van az udvaron egy medence, és ha kedvem szottyan fürdeni, akkor egyszerre három jó csajjal fürdök*.

* Ráadásul ebből legalább kettő általában pucér, vagy csak egy szál bugyiban van.
Remélem sikerült feldobnom a topikot, és mindenki egy kicsit jobban érzi már magát.
p -
Bash
őstag
Kezd kicsit unalmas lenni ez a hőség, meleg van, nem lehet meglenni a napon... és hasonló panaszkodó variánsok.

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
pfff.. én tegnap éjjel láttam egy ilyen csókát, de gyors leszállt a buszrol, csak utána kezdett el okádni mint a lakodalmas kutya
nyár van, nem tudnak mit kezdeni magukkal az emberek
(vaagy! hőguta éjjel
)
[Szerkesztve] -
válasz
Achill3uS
üzenetére

Legközelebb az „elragadó” lábszagot találják ki…
Jövök a villamoson, délután 4-kor. Srác bebaszva felmászik rá..Nem telik el 3 megálló elkezd hányni, folyik belőle rendesen, még jó hogy nem evett sokat, így csak mintha ''víz'' jönne ki belőle.. Remek, érdemes volt felszállni, többi utas meg szagolja 40fokba..

[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
[link] lol

-
marsu
veterán
Mindenki szopogasson jégkockát!

-
marsu
veterán
Kicsit mindha nagyon meleg lenne az időjárás ....
-
C4mp3r
addikt
Jó reggelt!
-
Csyppa
senior tag
A télapó elmegy aludni, én meg megyek futni(9km...)

Minek megyek én edzésre?

-
csapos2
addikt

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem hinném, csak míg mi alszunk éjjel, ő dolgozik.
-
Csapi007
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

Ez van, ha nem tetszik enm olvasod el.
Lord Zero: Jó volt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ugyanakkor még csak 16 éves a kis rohadék.. nem tudja mit tett.. meg kell adni neki a lehetőséget, hogy 25-30 év (ahhoz amit tett a 14 sztem sem elég) mulva előről kezdhesse.. kapjon egy második esélyt.. annyi idő alatt bármi megtörténhet.. vagy kijön és sorozatgyilkos lesz.. hat igen, van benne kockázat..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ennyit mégsoha nem láttam egyszerre 
heccsat!