Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
Aktív témák
-
dokar
addikt
hogyan lehet védekezni a szórólapok ellen?
állandóan teledobálják a postaládám úgy, hogy már a fontos levelek lógnak ki
kitettem egy szép dobozt, hogy abba dobálják az emberek a szórólapot, de aztán 1 nap múlva vki bevágta a kukába! -
-
PazsitZ
addikt
Megszereztem jópár részt a ''nu zajec pagadi'' sorozatból

Kiélem sokadik gyerekkorom
-
Integra
titán
váháhá

[link]
és még a csajnak áll feljebb, hihetetlen... -
Vérboci
addikt
Nem áll szándékomban cigányozni, pláne itt, de ha lehetne fogadni az elkövetők származására, akkor nagy összegeket tennék fel. Igaz, elég alacsony lenne a szorzó...
[link] -
brownus
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
nem rossz
én a családnak a hétvégén kakas pörit főztem bográcsban, isteni lett.
jó kis lecsós alappal, sok fűszerrel, de semmi műszar! a végén megbolondítva 3 deci száraz vörösborral, nagyon jó lett
én a (génhibás= kib@szott nagy állat volt, mint egy pulyka) kakashoz majdnem raktam ennyi alapot
jaja, inni közben a legjobb és játszani a tűzzel, meg-megkeverni a készülő ételt. amikor a többiek látják rajtam, hogy már kezdek berugni eldugják a fűszereket
mert akkor már nagyon az én szájízem szerint menne a főzés. olyankor hajlamos vagyok a túlfűszerezésre...
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Sikerelt megtanani a levelet ahol az adatok vannak? il. jartal benn???
udv
neduddki -
válasz
parandroid
üzenetére
Jajaja, imádok bográcsolni, közben jókat lehet sereket vedelni(ez is olyan versforma
).ez laza lecsó volt, virsivel meg kóbásszal, majd keresek képet a mult heti vegyespörköltről is, az is mennyei volt 
race: ha Pécsen jársz, ugyan mi bajod lehet?
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Most láttam a déli hiradóban: [link] Kész
.
''szeretnénk felbátorítani az ifjúságban a mártíromságra és önfeláldozásra való hajlamot. Ezenkívül pedig az Egyesült Államokkal és Izraelellel szembeni ellenállást is fokozzuk a gyerekekben''
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
hát azért tesszük vissza, mert egyrészt nincs rá keret, másrészt meg szentségtörés volna francőzise pezsgőt energiaitallal bélelni. A törleyvel szemben viszont nincsenek ilyen gátlásaim

-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
biztos hogy elolvastad végig a hozzászólásom?

-
válasz
parandroid
üzenetére
hüjje vicc, ma ennyire fussa

Kikérem magamnak, Én nem egy jánoska vagyok, hanem A JÁNOSKA

[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Kicsit visszakanyarodva a felmondásos témához:
Nemrég hívott a párom, hogy mégsem fizeti ki a szabiját a nő, inkább vegye ki
Szóval ma ment utoljára. Pont így szerettem volna én is 
Ma bemegyek a teszkóba és tuti leveszek a polcról egy drága francia pezsgőt örömömben.
Aztán sietve visszateszem és veszünk törleyt
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Én az ország egyik végében élek, a másikban TE élsz.
Különben meg mi ez az álszenteskedés. Egy hamvasbarack 16-ossal akárki elmenne. Pláne, hogy a zöme ránézésre tízzel több.
Hol vannak már a magamfajta babaarcú gyilkosok, akit még mindig 18-nak néznek (már 8 éve 18 vagyok
).
Az egyik új kolléga, aki nemrég került hozzám, kiderült, hogy 34 éves. Én meg aszittem, ifjabb mint én
-
PazsitZ
addikt
Reggelt!
Janoska meg végre viccet akar mesélni. Egy-két napig tartott az a megkomolyodok sztori is, úgy látom. -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én láttam, amint Jancsi egy nyitott szelencéből morzsázgatott...
-
válasz
parandroid
üzenetére
Roli vót, mért kérded?
Roland meg csak akkor lenne druszám, ha Jánoskának hívnák. 
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Háááát
Ezt a leírást
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/rolf.gif)
[link] -
csapos2
addikt
Én megmondtam, de lassan megyek és szólok egy modnak, hogy a PH nem kifestőkönyv.

-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Csak erdeklodom! me nem latom, kulombe is masszon a kezme ala:- )
udv
neduddki -
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
szatocs
őstag
Lenne egy olyan kérdésem felétek, hogy volt-e már valakinek olyan, hogy van olyan biztosítása, hogy villám szétveri a gépet, és ha van szakvélemény, akkor a biztosító fizet. Mert ez történt nálam is, csak nem tudom, hogy a szakvélemény írójának kell-e értéket becsülni, vagy hogy megy ez. Valaki esetleg?
Valami megfelelő nyomtatványt tud esetleg ilyenre valaki? Allianz - nál vagyunk.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát úgy vagyok én a nőkkel, mint gombóc artúr a csokival

...a kerek csoki, hosszú csoki, lukas csoki,mogyorós csoki, a fehér csoki, az étcsoki, a tejcsoki...
Csak a lejárt szavatosságút nem esszük meg. Tehát 40 év felett. Na fújolsz e még?
A 18 meg ugye nyilván nem lehet alsó korlát![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
neduddki
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
HI!
SzegenyBoci....:- )))
Eroo gyun eszembe:
All harom bika a domb tetejen
[...]
Aki B! akar az majd felgyun:- )
udv
neduddki
p.s. mivle ember nincs aki nem ismerne a viccet eze foloeslges kiirni:- )
Janoskana vki ongya el:- )))
Janoska: ajalatom all a dognyuzo megin megy arra:- ))) -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nincs abban semmi különös.

-
csapos2
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Nem szeretek ennyire nyílvánvaló lenni, inkább bizonytalankodok, hülyeségeket kérdezek, de megtisztelő a felkérés egy olyan dicsőséges hőstől, mint te. A pénz és a balhé jöhet. ;)
Cicaboy: Talán te vagy az egyetlen, aki nem szokott nyúlazni. Ez olyan megható. ;)
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Természetesen nem a rendszer kijátszására szolgál, mivel az jól meg van írva, meg amúgyse
. Két up-ra van lehetőség igen, pont azt csinálja a program, mintha rámennél a hirdetésre, majd hirdetés karbantartása és nyomnál egy upot.
szerk: Hová nyissam Télapó, a szoftverpiacra?
Piacon elég hülyén nézne ki ugye, fáradt gőz, szoftverfejlesztés, os/alkalmazások, esetleg logoutra tegyem ki, vagy..?
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Tudom, hogy időarányosan. De én úgy számolok, hogy ugye rendes szabi 20 nap, ez havonta 1,66, az 7 hónapra 11,62. És még egy napot sem vett ki.
De ha csak 10 nap, az is midegy, mert 10 nap szabi meg ugye ehhez jön 2x2 szabadnap, az összesen 14 nap. Ma meg 17-e van, tehát kitart hó végéig szépen. -
Vérboci
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
A felmondási idő miatt kellett minél előbb felmondani.
Nehogy ez bekavarjon. Abban mardtak, hogy 31-ig dolgozik.
A megaláztatások miatt pedg már nem aggódunk, mert mondtam a páromnak, hogy ha valami zűr van, csapja földhöz ami a kezében van éppen aztán jöjjön haza és 31-ig irassa ki a bentlévő szabadságát. Mert ezt is megtehetné, hiszen van 11 napja még.
Magyarul azzal, hogy 31-ig kötötte ki a főnök a felmondási időt, öngólt lőtt, mert erre az időre a párom eljöhetne szabira is, hiszen futja belőle.
Csak ennyire tényleg nem akar kicseszni a kollégákkal, és a pénz is jól jön.
De kényszer már nincs.
-
Lortech
addikt
Írtam egy PH! apróhirdetés uppoló programot az egyik kolléga felmerült igényére.
Úgy működik, hogy meg kell adni a programnak a felhasználónevet és jelszót (amit megjegyez a következő belépésre), majd sikeres belépés után összegyűjti a felhasználóhoz tartozó aktuális apróhirdetések listáját és a hozzájuk tartozó upok számát, kilistázza, ezután pedig ki kell választani a felhozni kívánt topikokat (sorrend is beállítható), és az up gombra nyomni.
Az alkalmazás .NET Frameworkot igényel.
Mivel volt vele néhány munkaórám, és talán valaki (főként akinek sok topikja van, és lusta
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok? -
Troy.
addikt
[törölve]
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Tegnap bementem a párommal a munkahelyére, és felmondtunk.

Óriási megkönnyebbülés volt mindkettőnknek. Nem keseríti meg tovább a kiccsaládunk mindennapjait az a rühes phitsa. Kivágtuk a mételyt.
A felmondás tényének közlése utáni reakciói:
1. - Jajj, hát én tudtam ám már pénteken (???) hogy te fel fogsz mondani. (Védekezési szakasz, ugyan honnan tudta volna éppen pénteken, mikor tegnap zajlott minden ügylet)
2. - Miért nem szóltál előbb? (számonkérés szakasz. Hogyan szólhatna előbb a párom, mint ahogy megtudta, azaz tegnap délben???)
3. - Pont most mikor tudod hogy a Krisztián is elmegy, meg a Tamás is szabadságra készül. (Támadási, bűntudatébresztési szakasz. Hát persze, bár a kollégákkal jó volt a viszony, annyira talán mégsem, hogy 50 ezerért dolgozzon megaláztatások közepette, mikor elmehet egy csilli villi új helyre lényegesen többért.)
4. - Különben is kitanítottalak, mindenben segítettelek. (Ez a hülyeség szakasza, ehhez nem is lehet mit hozzáfűzni. Ezen már a párom is vigyorgott, aztán otthagytuk.)
Ostoba vendéglátósutánzat maszek pitsa. Személyes sértésnek veszi, ha valaki felmond
Ennyi megaláztatásban az élete hátralevő részében összesen nem lesz a páromnak része. Minden nap idegeskedéssel telt, folyamatos gyomorfájások.
Már én is megőrültem ebbe. Annyiszor megfogadtam, hogy beverem a nő pofáját, de nem lehetett, pénzből él az ember. De most aztán...
Hó végéig még ott dolgozik párom, az utolsó napján az elszámoláshoz már én is velemegyek, mert gyanítom, hogy nem lesz korrekt az elszámolás. Akkor lesz nemulass...
-
Racecam
nagyúr
Erről van szó.
Ott is leírtam, hogy azon, hogy ez a törvény így jó-e, lehet vitatkozni.
A vita azonban, ahogy látom arról szól most, hogy micsoda szégyen, hogy csak ennyit kapott.Viszont Magyarországon a jelenleg érvényben lévő törvények mellett ezért a cselekedetért mint fiatalkorút, maximum 15 évre ítélhették volna.
Lehet, hogy ezen változtatni kellene. (Szerintem is érdemes megfontolni és nem csak emiatt az egy esett miatt.) -
Achill3uS
nagyúr
ha elkapják.. de ugyanakkor azok akiket utána megöl megmenthetőek lettek volna ha még most halálraítélik.. ez az egész arról szól, ki meri ezt bevállalni, és aztmondani, kérem mi nem adunk 2. esélyt, csirájában folytjuk el a hasonló eseteket..
nemtudom, tiv, usa-ban hány államban van halálbüntetés?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, án a Hagymácska c. rajzfilmet néztem múltkor végig a lányommal. Gyerekfejjel az egyik kedvencem volt... mostmár kissé propaganda ízünek éreztem.

. csak az asszony meg ne tudja