Hirdetés
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Szép delet mindenkinek. : )
Most etettem meg Günthert, egész jó arc, csomó gilisztát benyelt, ugrándozott egy sort, megtisztogatta a csőrét. Van a kalitkában egy csengő, kicsit megráztam, nagyon érdeklődő volt. Most kimozogta magát, megvakargattam a begyét, de szerintem percenken belül bealszik. ^^ -
Agostino
addikt
Üdv.
Köszi a választ, bennem egyre jobban él a gyanú, hogy ő - akit azóta már Günthernek kereszteltünk el - biz rigó [link]. Összehasonlítva a csörük végén futó kis hullámocskát, szerintem ezek a népek egyformák.
A madárhangokkal az a baj, hogy itt falun hatalmas nagy kertünk van és fene tudja melyik hang hova tartozik. : ))
Megyek azt hiszem figyelem egy kicsit, meg ha akar enni inni akkor segítek neki, később mindenképpen visszanézek még, addig sziasztok. : )
4658 - REDeath : bespájzoltunk éjszakára egy rakat gilisztával, szóval ha azon múlik nem fog éhepusztulni.
4657 - bocX - thx.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Sziasztok.
A segítségeteket kérném egy kicsit, bárkinek az ötletét, javaslatát nagyon szívesen fogadom. Találtunk ma a kertben egy madárfiókát, nevezetesen őt : [link]. Első kérdésem kapásból az lenne, milyen márkájú madárral állunk szemben. A második kérdésem az, hogy tudnátok-e adni valami oldalt, leírást, ahol részletesen le van írva mivel, mikor, hogyan etessük. Adtunk neki pár gilinyót, be is falta őket, most alszik, de ezért jó lenne tudni mit lehet, mit nem. Köszönöm előre is! -
Agostino
addikt
Hello.
Ismertek hazánkban olyan webboltot, ahol japán, amerikai, egyszóval itthon nem forgalmazott cd lemezeket lehet rendelni? Előny, ha a szállítási díj nem háromszor annyi, mint a lemez maga. Amazonon árulják ami érdekel, de nem merek rendelni, rosszat hallottam a postázásról, a lemez viszont fontos lenne nekem. : ((( -
Agostino
addikt
Üdv.
A kézi felhúzos karórák esetén hányszor kell csavarinta a felhúzószerkezeten, hogy napot bírja?
Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest