Hirdetés
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ha elkapják.. de ugyanakkor azok akiket utána megöl megmenthetőek lettek volna ha még most halálraítélik.. ez az egész arról szól, ki meri ezt bevállalni, és aztmondani, kérem mi nem adunk 2. esélyt, csirájában folytjuk el a hasonló eseteket..
nemtudom, tiv, usa-ban hány államban van halálbüntetés?
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
hehe, azis egy megoldás, de azért az ő ''kínzásával'' se jön vissza az akit megölt.. vagy ha azt nézed, 14 évig az adófizetők pénzén legyen eltartva
de ugyanakkor még csak 16 éves a kis rohadék.. nem tudja mit tett.. meg kell adni neki a lehetőséget, hogy 25-30 év (ahhoz amit tett a 14 sztem sem elég) mulva előről kezdhesse.. kapjon egy második esélyt.. annyi idő alatt bármi megtörténhet.. vagy kijön és sorozatgyilkos lesz.. hat igen, van benne kockázat..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
pfff.. én tegnap éjjel láttam egy ilyen csókát, de gyors leszállt a buszrol, csak utána kezdett el okádni mint a lakodalmas kutya
nyár van, nem tudnak mit kezdeni magukkal az emberek
(vaagy! hőguta éjjel
)
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
[link] lol

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ugyanakkor még csak 16 éves a kis rohadék.. nem tudja mit tett.. meg kell adni neki a lehetőséget, hogy 25-30 év (ahhoz amit tett a 14 sztem sem elég) mulva előről kezdhesse.. kapjon egy második esélyt.. annyi idő alatt bármi megtörténhet.. vagy kijön és sorozatgyilkos lesz.. hat igen, van benne kockázat..
(vaagy! hőguta éjjel
)