Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
''Szerintem a demokrácia a legforradalmibb dolog a világon. Messze forradalmibb, mint a szocializmis vagy bármi más. Mert ha hatalmad van, használod, hogy megteremtsd a közösséged szükségletét. És ez a választási lehetőség. Mert erről beszélünk, a választás lehetőségéről. Szabadságról szól a választásban. Ha ennek anyagiakkal szabnak gátat, a szabad választást veszik el.
Igen, mert az eladósodott ember reménytelenné válik. Egy reménytelen ember pedig nem szavaz. Persze mondhatja, hogy megtehetik, de ha épp a szegények Nagy Britanniában, az Államokban, a sarkukra állva olyanokra szavaznának, akik az érdekeiket képviselik, az lenne az igazi demokratikus forradalom. De nem akarják, hogy ez megtörténjen, ezért tartják az embereket pesszimizmusban. Szerintem két útja van az emberek irányításának: a megfélemlítés, és a demoralizálás. Tanult, egészséges, és öntudatos nemzetet nehéz kormányozni. És szerintem néhányak elemi gondolkodása, ''Nem akarunk, tanult, egészséges és öntudatos embereket, mert őket nehéz irányítani. A Föld lakosságának 1%-áé a Föld vagyonának 80%-a. Csoda, hogy ezt az emberek tűrik. De szegények, demoralizáltak, meg vannak félemlítve. Ezért azt gondolják, jobb a parancsokat követni és bízni a jövőben.''
Tony Benn, angol ex-képviselő.
Ui. : Most néztem meg Michael Moore dokumentumfilmjét az amerikai egészségbiztosításról. -
Kasza08
őstag
Ki látta a Borat-ot?
[link] -
Csyppa
senior tag
Na jólvan emberek, tudom hogy nem érdekel senkit de én megyek aludni. Jó 8 allz.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Emomata...

-
Whaskes
senior tag
gyerekek, nagyon nehéz a fejem... lehert hogy leteszem holnapra, de csak egy cigi után
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]
Peterke: én pont arra célzok, h nem kell őket irtani, megoldják maguknak, szal nyugi
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Befejeznétek? Vicces nem vicces, szalonképesnek kevéssé szalonképes, viszont lassan már unalmassá válik ez az irtsuk ki az emókat téma. Nem, nem vagyok emó, és nem tudom átérezni az emók problémáit, és eszemben sincs védeni őket, csak a melegtopik mellett már kezd igen kényszeredetté válni ez a bizonyos csoportok kiirtására irányuló kényszer.
p -
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c017.gif)
-
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
De Te olyan gonosz vagy ...

-
marsu
veterán
Másik kedvencem:
[link]
-
marsu
veterán
Ez sokkal hatásosabb ....
[link]
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nahát .... Ilyen is van?

Ma végre átvettem a fotóállványt ...
Köszi mégegyszer a fuvart!
Krissz22 még a 2000.- pénzt sem akarta elfogadni!
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Láma
(állat, Auchenia Lama Desm.),
A kérődzők, tevefélék vagy kérgestalpuak családjába tartozó hasznos délamerikai házi állat. Hosszusága mintegy 2 méter, fejmagassága 1,8 méter, vállmagassága 1,2 méter. Szine változó, fehér, fekete, vörösbarna, fakó, tarka. Mint házi állatot főleg teherhordásra használják; húsát eszik, bőrét kikészítik. Szőre gyapjas, felszőr- és pehelyszőrből áll. Pehelyszőre bélmentes, s a legfinomabb gyapjuval versenyző finomságu s e mellett sokkal fényesebb. Női divatcikkek készítésére használják.

-
marsu
veterán
Sziasztok!
Budapesten kellene egy kis hozzáértő segítség ... Lenne valaki aki oda tudna menni egy gépet megnézni a II. vagy a XII kerületbe? ...
Persze nem ingyen!
S.O.S. -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hi!
WW utan oleg gyongusz: - (((
eureket dicsertek, d delben fojtatunk egy beszelgetest a sorozatos haverral es emg akrt hgozni, hogy a jeriko nem hd hanem pd mire 10 perc utan kiderult hogy O az eurekarol en meg a jerikorol beszlek , csak nem tuttuk a cimeket:- )))
amugy tucc egy jelszot ha nem tevedk:- ))) //vhova:- )))
udv
neduddki
p.s. azonnal mongyatok meg hol az a kekmintas nepmuveszeti cserepedeny hol volt es mit csinalt!!!:- )))
mod: ha ismertlen bill, vagy felrecsuszik a keem akkro tevesztem el: - )
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
van nekem egy jóbarátom
van a jóbarátomnak egy hétvégi telke
van a telken sok fű, fa, tűzhely
van nekem 25 söröm
van a jóbarátomnak még 10 söre
van még egy jóbarátom
van neki egy liter jófajta pálinkája
van neki még 10 söre
van ez a szombat este
van nekem egy sejtésem... -
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Kérem, kapcsójja ki! (Csak van valami ilyesmi célt szolgáló gomb rajtad.)
Haggyá' má'!
[Szerkesztve] -
Szerintetek neduddki hányszor írja el a jelszavát mire betud lépni? És milyen lehet a jelszava?

-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
A harmadik mondatod utolsó tagmondatán megpróbálok hangosan nem röhögni.

[Szerkesztve]: Sajnos nem sikerült.
p -
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mindkettőnek van barátja, nekem meg más iránt dobog a szívem. A ''kávét'' nem fogadtam volna el. Különben meg alig éltünk már, nem hogy még valami kisüljön belőle.
Btw, tud valaki BP-n egy olcsóbb helyet, ahova befér 10-12 ember LAN-ozni (gépek is kellenek)? Eddigi 8-főst kicsit kinőttük.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Napos, friss reggeli levegos, es innen a 21. emeletrol hatarozottan teriszonyos

Szeretek itt lenni, miota megerkeztem, meg nem volt negativ elmenyem, azt leszamitva, hogy a csomagomat elkevertek ( azota meglett
).
Mindenki nagyon kedves, baratsagos, beszelnek hozzad, szep napot kivannak, meg minden, tegnap a bankban mondta a csoka, hogy jaj hat szulinapom lesz mindjart es enjoy
Meg utanunk is rohant az utcan vagy 2 tombot, mert ott felejtettuk a kartyat. Ilyet meg nem lattam odaat
Szoval jo itt, bar nagyvaros, zajos, nyuzsis, de akkor is jo.
Florida meg egyszeruen gyonyoru, bekes, tele allatkakkal (meg pilotabarany is van), szoval ott is jol ereztem magam nagyon. -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
''csak engem érdekelt, hogy épségben hazaérjenek...''
ROTFL. Egy igazi lovag. Biztos meg sem fordult a fejedben, hogy hátha valamelyikük behív még egy kávéra...

mediddlo: Én is elkezdtem nézni, de nem nagyon tetszett. Később se lesz jobb? Heureka jobb?
p -
Feedoo
tag
Sürgősben van két jegyem a mai Ákos koncertre Abádszalókra.
Ha valakit érdekel szóljon de még időben. -
neduddki
nagyúr
HI!
Elkezdtem jerikot nezni, mert ug em,lekeztem a haverok dicserik, vegul is atom robbanas utanni elet az van benne ez amugy is fexik nekem, de nemertettem tejjesen, mert a sracok mast meseltek, erre kiderult, hogy az eurekarol beszeltek!!!:- )))
mindeg nezem egy ideg oszt majd elvalik:- )))
udv
neduddki -
PazsitZ
addikt
Miért cigizek annyit?

Mindig ettől fáj a fejem, most is alig ittam és fájok.
-
FehérHolló
veterán
Race, vagy akárki! Ne töröljétek még pls a topicokat! végig szeretném nézni őket.

Szerk.: Ez tényleg beteg. x)
[Szerkesztve] -
Úgynézem, megjött RGB...

-
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
gondolkozz el, vaj'h ki lehet az úri (ember) ......

-
FehérHolló
veterán
Tegnap este/ma reggel jó kis buli volt. Még mindig van megfelelő mennyiségű alkohol a szervezetemben. Tudom Race, most nem szabad ide írnom.

Csak valaki mondja meg, hogy a lányoknak miért kell a város harmadik felében lakni? 2 és fél órám ráment, hogy hazakísérjem őket. Többi csávó persze szépen hazament aludni, csak engem érdekelt, hogy épségben hazaérjenek...
Na, kipanaszkodtam magam. Lehet, hogy visszamegyek aludni. -
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
a jóarc haverommal van a kevesebb baj, mer amit kérdezett, az neki télleg fontos, és egy 2 perces teló után azért vissza tudok aludni
Az első felindulásom nekem is az volt, ha aludni akarok, kikapcsolom a telot/csengőt, és bezárok kaput/ajtót, és áramtalanítom a szomszédot is

Extrém esetben füldugót is használok.
De aki olyan fontos ember, mint eq, inkább visszaalszik
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Vagy állítson be szűrést, hogy azok tudják hívni, akik fontosak. (Illetve, hogy számukra elérhető maradjon, ha esetleg valami baj történne.)
-
poffsoft
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Hogyhogy, már volt itt hsz-ed kevésbé durván a témában???
szvsz (ha érdekel valakit is):
1.) az, hogy kinek mi a nemi orientációja, durva közelítésben azonos a kinek mi a kedvenc pozitúrája kategóriával, és pontosan ennyi sajtófigyelmet is érdemel.
/például még sosem hallottam a tévében 'doggy' büszkeség napjáról, 'misszionárius'
büszkeség felvonulásról, nem beszélve a 'hetero' büszkeség tüntetésről./
Nekem egészen addig semmi problémám a másik (bármelyik) emberrel, míg olyan dologra nem akar rávenni/olyan ismeretet átadni, amit én ellenzek. Asszem ennél finomabban és általánosabban nem lehet mondani....
2.) társadalmi/kultúrális okokból elképzelhetetlennek tartom a 'meleg' házasságot, jónéhány családjogi (amit feszegetnek) állapot összeegyeztethetetlensége miatt ilyen 'házasságban' (örökbefogadás).
3.) Ellenben valamilyen polgári(kizárólag az állam által elismert) speciális életközösség elismertetése jogos, hiszen elsősorban a hagyományos házasság vagyonközössége (és ennek következményei) a másik nagy kérdés, ami szvsz jogos elvárás.
Egyébként pedig a társadalmi fóbiák fordított arányban (szinte lineáris) vannak az általános társadalmi elégedettséggel, ami viszont kizárólag kormányunk (és hazánk egyéb nagyjai) kezében vannak. A legnagyobb baj, hogy a kisebbik kormánypártunk zászlója csúcsára kizárólag a okozat- hatalmi szóval történö - feloldásán dolgozik, az ok megszüntetése helyett, kizárólag rövidtávú (személyes) anyagi érdekek kizárólagos motiváltságával, ezzel fokozván az okozat által gerjesztett amúgyis meglévő feszültségeket, azok tompítása helyett.
És nem utolsósorban a legnagyobb felelősség a személyes utasításra dolgozó magyar média. Ezek a dolgok 1 objektív hírközlésen kívűl NEM ÉRDEMELNEK NYILVÁNOSSÁGOT
.
uff
-
poffsoft
veterán
-
EQMontoya
veterán
árulja el nekem valaki, hogy mi a jó büdös f@szért szombat reggel 8kor kell csiszolni?! meg a jóarc haverom is, aki felhiv szombat reggel...

-
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Gratulálunk!

-
(Kolombusz)
veterán
Holnap délután leszek, eddig esküvő, stb.
-
Racecam
nagyúr
Most egy kicsit durvább leszek!
Nekem mint magánembernek természetesen van véleményem a ''melegházzasságról'', de ezt nekem mint HG.-nek célszerűbb megtartani magamnak. Ezért nem is fogok beírni az erről szóló a topicba.
De azt mindenképpen megteszem, hogy most ide leírom, hogy ennyi homofób, antitoleráns, a véleményét normálisan (emberi mődon) megfogalmazni nem tudó f@szt még nem láttam.
Elképesztő, hogy ez milyen indulatokat tud kiváltani egyesekben, ráadásul leginkább olyanokban, akiknek az ég adta világon semmilyen kapcsolatuk melegekkel nincs és soha nem is volt.
Ez baromira nem tetszik!!!

-
REDeath
őstag
na jó hajnalt emberek, megyek alszok egy 48 órát, este meg copycon

-
REDeath
őstag
ez akor már nemis érvényes

Előrejelzés az ország területére szombat estig: Ma változóan felhős idő valószínű. Holnap keleten, északkeleten még több lesz a felhő, másutt sok napsütésre számíthatunk. Ma főként az ország északi részén, szombaton legfeljebb északkeleten lehet néhol záporeső. A nyugati, északnyugati szél ma még többfelé, holnap már csak néhol élénkül meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 27 és 32 fok között várható. -
válasz
csapos2
üzenetére
alapból én is így vagyok ezzel, de azért fényes nappal egész más élmény.

sose felejtem el, amikor a 'zegyetemen valami lyukasórán kiültünk a Nehru PArkba felszerelkezve a megfelelő ellátmánynal (a sör, a bor, a pálinka), és hát nekem lecsusszant ott a 30 fokban egy üveg egri rosé éhgyomorra.
Utána én egyedül visszamentem órára. Dupla előadás volt, ami alapból kurvauncsi volt, de így berúgva kellően be voltam lassulva ahhoz, hogy ne aludjak el a fószeren, és eljutott hozzám a mondanivaló. Egy élmény volt. Csak aztán kijózanodtam a második órára, és az már nem volt az.
Egyébként is : kerüld a másnaposságot! Maradj részeg.
-
eddie17
addikt
Na milyen kékfog fülest hord a gonosz csávó a Resident Evil 2-ben? A jómegfejtésért pofa sör jár(vagy nem
)
Bocs csak unatkozom, és nem megy az alvás.
Amugy kellemes estét mindenkinek -
Kasza08
őstag
átjötettetek ide játszani?

Forró volt a hangulat a buzi topicban mi?
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Drón topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Láttam már a címét, egy betűt nem olvastam a topikból

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/soroles.gif)
szerintem a probléma önmagát fogja megoldani