Hirdetés
- Apple MacBook
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Csapi007
veterán
Elnézést az elöbbiért azthittem jó lesz.

Szóval:
Mit csinál a szőke, hogy elrejtse a képet, amit véletlenül háttérképnek állított be a számítógépén, és nem tudja, hogyan kell kitörölni???
Íme:
[link] -
Troy.
addikt
Üdvözlet!
valaki vásárolt már itt?: [link] -
ziasztok,
tud nekem valaki gyorsan ajánlani egy ingyenes html-szerkesztőt, ami működik is?
köszönöm.
Ui. mióta az eszemet tudom, dreamveawert használok, de munkahelyi gépre azt nem tehetem fel. -
Csapi007
veterán
Hello
Mit csinál a szőke, hogy elrejtse a képet, amit véletlenül háttérképnek állított be a számítógépén, és nem tudja, hogyan kell kitörölni???
Íme:
[link] -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Péterke: Itt voltam eddig is, csak mostanság eléggé hogy is mondjam tőlem távol eső témák voltak. Ha van valami, amihez szivese és értelmese tudok hozzászólni, akkor azt megteszem.
A betonok köszönuik szépen jól vanak. Pénteken törtem egy olyan kockát, ami majdnek kikészítette a törőgépünket
az eredmény valami ehhez hasoló lett: [link]
Az eskövő már bent van az 5 éves tervben. Csal elötte van még éháy dolog, amiinek meg kell valósúlnia
djtoomi: Viszonylag rugalmas. délután 4-6 ig megoldható a dolog, hogy felvegyem a keletibe. Enyi belefér a PH! légkör, segítsünk a másikak. Utánna mehetek Csepel fele. Számom még mindig az adataimál. -
(Kolombusz)
veterán
Elég rossz besötétitett szobában üldögélni a nagy meleg miatt.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor már csak abban reménykedhetek, hogy nem szereti itt senki sem a marhahúst

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Szakítottak!

(A betonnal.
)
u.i.: Egyébként sem hiszem, hogy jó pár lettek volna.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én is.
De már leirtam párszor.
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na de az jó lesz Jancsinak, csak még nem tudja.
(Simán hátra tud majd nézni anélkül, hogy a felsőtestét elfordítaná.
) -
válasz
FehérHolló
üzenetére
most meghatódtam 
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Én szeretem Jancsikát. Ellenpetíciót szorgalmazok.
-
djtoomi
addikt
Jo reggelt!
Valaki esetleg ha már itt járok emgkérdezem,nem megy miskolc felől,de gödöllőn át psetre vagy csepelre?Gödöllőről ha indul az sem baj,csak gödöllő és pest vagy csepelre nem fut be valamikor ma vagy holnap?Természetesen megjutalmazom!
Amugy mi ujság van erre?
-
válasz
Racecam
üzenetére
Tudtam Én , hogy rád számíthatok(Te aljaséletű
)
de má úgy néz ki megmaradok. talán... Ha nem akkor tudnotok kell, hogy nem. 
bobsys : Utóljára karácsony előtt voltam valamikor beteg a céges bulink után, az este megivott kb 4 liter boroskólától, plusz az apróbb lábjegyzetektől
. Kellett egy új szemüveg, mer összehajtódott kicsikét, meg kb fél levél saridon és csapata, mire nem hánytam ki és végre kiszűnt a fejfájásom

[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
utoljára 2003-ban voltam beteg, gyógyszert amúgy sem nagyon szoktam szedni, ezért ez most teljesen hazavágott
köszönöm már jobban vagyok, már csak napi 3szor kell 1000mgrammos gyógyszert szednem csütörtökig
ez is betompít rendesen de nem annyira mint az injekció
a vicc, hogy ma 4re megyek egy jó kis interjúra
tesó: tudod mit? basszál le nyugodtan, hogy én tehetek róla
erdeya: de jó poén -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nekem az a megvalósítási ötlet tetszik, hogy kvázi házasságot köthetnek, tehát örökölhessenek egymástól, vehessenek fel lakáshitelt, meg hasonló jogaik legyenek mint a /törölve: normális/ hagyományos házasoknak. Mondjuk a gyerkőc örökbefogadást nem pártolom. Meg a felvonulásosdit se.

-
bobsys
veterán
Múlt héten sikerült tüszős mandula gyulladást összeszednem. Ma már jobban vagyok, tudom hogy élek. Szombatig penicilin injekciót kaptam naponta. Mint akit agyomvertek úgy éreztem magam és néztem ki.
Ladybug: jobbulást a kicsinek
tbs: te MINDIG iszol
-
tbs
addikt
-
ladybug
őstag
Köszönöm, átadom neki a jókívánságokat.
A hányás a váladékcsorgástól van. Rendszeres köptetőhasználat és mézevés megoldja a gondot. Mellette persze az orrszívó-porszívó és az orrspray is segít. Igaz utálja, viszont nagyon sokat használ.
Jobbulást nektek is.
erdeya: Valószínű, hogy a hazafelé úton fázott meg. Ment a autóban a klíma, aztán mikor megálltunk, akkor meg meleg volt.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
nem, valóban nem írtam a melegházasság topikba.
De szerintem tudod hogy miért. A múltkor már privátban letisztáztuk, hogy nem veszlek el. Ne kezdjük előről a dolgot jó? Váljunk el békével. Bele kell törődnöd, hogy ÉN a nőket szeretem. Tudom, kemény szavak, de az idő majd begyógyítja a sebeidet

ladybug: Mekkora gáz
Itt a jóidő és ilyenkor betegnek lenni
Mondjuk én hagyományosan negyven fokban szoktam taknyos lenni, de most talán megúszom 
Szerk.: Bázz, mennyi szmájlit raktam egy hozzászólásba
Ezekszerint Jancsi fertőz 
[Szerkesztve] -
válasz
ladybug
üzenetére
Szegényke, Én is köhögök mostanában rendesen, bár az a cigitől van, meg a sok hideg sörtől, gondolom neki azért még egyik tényező sem okozza ezt
. Mindenesetre jobbulást neki, és sok háztartási keksz forró citromos teával, legalábbis anyikám mindíg ezt adott ha ilyen gondok voltak, no meg a sós főtt krumpli tutira meggyógyul seccperc alatt

tbs : Szombat délután nekem is votl egy ilyen időszakom, úgy a 9-10. sör környékén lehetett talán
azér finom lett a lecsó 
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
nah gyerekek, jóreggelt mindenkinek, én balra el, csütörtökön jövök, legközelebb a 42es OT-be szeretnék irni
kezeket a paplan fölé, ne igyatok mostalan gyümilevet, stb. -
Vérboci
addikt
na akkor bájcsevegjünk...
szerk.: izé, bájfórumozzunk.
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
nézte vki tegnap este-éjjel a 'Grizzly-ember'-t a Discovery-n? durva volt
-
FehérHolló
veterán
Szar az élet, 3 dobásból kimaradok. Jó éjt!
-
-
feka007
veterán
Ismerős üzenet... ezekszerint nem csak nekem ilyen yar a szolgáltatóm.
Mostanában egész jó szokott lenni, de pár hónapja volt olyan, hogy ötpercenként megszűnt kapcsolat fél percekre, utna meg amikor megsűrűsödtek ezek a székpcsolódások a szerójukkal, akkor lazán kikapcsolták a netet 2-3 napra, vmi csavart biztos meghúztak rajta, mindig jó is volt pár naig, talán két hétig is, aztán ugyanez jött...
Mostanában szerencsére nincs vele gond (lekopogom, volt márúgy, hogy mondtam magamban, hogy végre vmi jól működik már hosszabb ideje, aztán utána mindig egyből rosszra fordult a dolog
) 
Szerk.: az elgépelésekért bocs, nem nagyon megy az írás ezzel a szupergumibillentyűzettel, olyan, mint mobilon sms-t írni védőfólián át kb.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Első hozzászólásomat intézem ezen topikba

-
ALI_G
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
a qva anny*kat, nekem Invitel csinálja ezt folyton az e-mailemre.
Ezt a választ 3* is megkaptam. Aztán hagytam a picsába őket:
Az Ön vonalát megvizsgáltuk és teljesen rendben találtuk, az ADSL modem jelenleg is 4Mbit/s-os sebességet biztosít.
Eszerint tehát a mi oldalunkról ezzel a sebességgel működnie kellene az ADSLjének.
A lassulást okozhatja, hogy a számítógépen vírusok/férgek találhatók, ezt a www.helpdesk.invitel.hu oldalról letölthető Ad-Aware nevű féregirtóval ellenőrizheti. Ezen kívül nem tökéletesen működő tűzfal program is lassíthatja az Ön letöltését, valamint a Windows bizonyos részeinek sérülése is esetleg.
mindig írtam rá, hogy mindent kipróbáltam, mindről csináltam screenshotot és elküldtem nekik. Nálam a pingre volt a baj, mindig 100-500 között volt. Próbáljon már meg vki akár csak VOIP-elni 500-as pinggel.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

most meghatódtam 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)