Hirdetés
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Napos, friss reggeli levegos, es innen a 21. emeletrol hatarozottan teriszonyos

Szeretek itt lenni, miota megerkeztem, meg nem volt negativ elmenyem, azt leszamitva, hogy a csomagomat elkevertek ( azota meglett
).
Mindenki nagyon kedves, baratsagos, beszelnek hozzad, szep napot kivannak, meg minden, tegnap a bankban mondta a csoka, hogy jaj hat szulinapom lesz mindjart es enjoy
Meg utanunk is rohant az utcan vagy 2 tombot, mert ott felejtettuk a kartyat. Ilyet meg nem lattam odaat
Szoval jo itt, bar nagyvaros, zajos, nyuzsis, de akkor is jo.
Florida meg egyszeruen gyonyoru, bekes, tele allatkakkal (meg pilotabarany is van), szoval ott is jol ereztem magam nagyon.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest