Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
Aktív témák
-
Algieba
őstag
''Szerintem a demokrácia a legforradalmibb dolog a világon. Messze forradalmibb, mint a szocializmis vagy bármi más. Mert ha hatalmad van, használod, hogy megteremtsd a közösséged szükségletét. És ez a választási lehetőség. Mert erről beszélünk, a választás lehetőségéről. Szabadságról szól a választásban. Ha ennek anyagiakkal szabnak gátat, a szabad választást veszik el.
Igen, mert az eladósodott ember reménytelenné válik. Egy reménytelen ember pedig nem szavaz. Persze mondhatja, hogy megtehetik, de ha épp a szegények Nagy Britanniában, az Államokban, a sarkukra állva olyanokra szavaznának, akik az érdekeiket képviselik, az lenne az igazi demokratikus forradalom. De nem akarják, hogy ez megtörténjen, ezért tartják az embereket pesszimizmusban. Szerintem két útja van az emberek irányításának: a megfélemlítés, és a demoralizálás. Tanult, egészséges, és öntudatos nemzetet nehéz kormányozni. És szerintem néhányak elemi gondolkodása, ''Nem akarunk, tanult, egészséges és öntudatos embereket, mert őket nehéz irányítani. A Föld lakosságának 1%-áé a Föld vagyonának 80%-a. Csoda, hogy ezt az emberek tűrik. De szegények, demoralizáltak, meg vannak félemlítve. Ezért azt gondolják, jobb a parancsokat követni és bízni a jövőben.''
Tony Benn, angol ex-képviselő.
Ui. : Most néztem meg Michael Moore dokumentumfilmjét az amerikai egészségbiztosításról.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest