Hirdetés

Aktív témák

• poffsoft

veterán

válasz Racecam #4122 üzenetére

Hogyhogy, már volt itt hsz-ed kevésbé durván a témában???
    szvsz (ha érdekel valakit is):
    1.) az, hogy kinek mi a nemi orientációja, durva közelítésben azonos a kinek mi a kedvenc pozitúrája kategóriával, és pontosan ennyi sajtófigyelmet is érdemel.
    /például még sosem hallottam a tévében 'doggy' büszkeség napjáról, 'misszionárius'
    büszkeség felvonulásról, nem beszélve a 'hetero' büszkeség tüntetésről./

Nekem egészen addig semmi problémám a másik (bármelyik) emberrel, míg olyan dologra nem akar rávenni/olyan ismeretet átadni, amit én ellenzek. Asszem ennél finomabban és általánosabban nem lehet mondani....

2.) társadalmi/kultúrális okokból elképzelhetetlennek tartom a 'meleg' házasságot, jónéhány családjogi (amit feszegetnek) állapot összeegyeztethetetlensége miatt ilyen 'házasságban' (örökbefogadás).

3.) Ellenben valamilyen polgári(kizárólag az állam által elismert) speciális életközösség elismertetése jogos, hiszen elsősorban a hagyományos házasság vagyonközössége (és ennek következményei) a másik nagy kérdés, ami szvsz jogos elvárás.

Egyébként pedig a társadalmi fóbiák fordított arányban (szinte lineáris) vannak az általános társadalmi elégedettséggel, ami viszont kizárólag kormányunk (és hazánk egyéb nagyjai) kezében vannak. A legnagyobb baj, hogy a kisebbik kormánypártunk zászlója csúcsára kizárólag a okozat- hatalmi szóval történö - feloldásán dolgozik, az ok megszüntetése helyett, kizárólag rövidtávú (személyes) anyagi érdekek kizárólagos motiváltságával, ezzel fokozván az okozat által gerjesztett amúgyis meglévő feszültségeket, azok tompítása helyett.

És nem utolsósorban a legnagyobb felelősség a személyes utasításra dolgozó magyar média. Ezek a dolgok 1 objektív hírközlésen kívűl NEM ÉRDEMELNEK NYILVÁNOSSÁGOT :( .

uff :o

Aktív témák