Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
óó..ne legyünk ennyire mártírok...Gondoljatok vissza hányszor fikáztátok:milyen ronda annak a csajnak az orra, a melle, a segge stb...És aki bepostolta?ő poénból rakta be.Szerintem hagyjuk ezt az egészet,ne rajtam éljétek ki az elcseszett napotokat,vagy a felesleges stresszt,mert én úgyse veszem fel, csak érthetetlenül állok az egész előtt,látom jó célpont lettem
akinek meg inge ne vegye magára
-
törölt tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
igen,mert megint előjött mint téma,és valaki kíváncsi volt.Istenem ne idegesítsetek már lapozzatok vissza
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nahát pedig a 15 cm csikló már majdnem...
am. ha így kiakadtok néhány cafattól meg vértől mi lesz ha feleségetek szülni fog ?Nem akartok apás szülést?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Mindenkire reagálva: a mutáns csonkolást mint érdekességet vetettem fel,nem tetszett.Attól függetlenül hogy mindenki egymásnak beszéli be 2 oldalon keresztül hogy én biztos azért linkelem mert bejön

a kuki témára reagálva:15 cm-es csiklót ti hogy fogadtok?ja igen,majd szóba jött az is hogy fasziszonyom van hát erre már nem is tudok mit mondani

-
törölt tag
megtaláltam
[link] -
törölt tag
válasz
REDeath
üzenetére
extrém piercingek,tetoválások,öncsonkítások meg ilyesmi.nemrég linkeltem egy másikat,ahol egy pali a barátja kezét varratta a felsőtestére.a barátja meg mellette vigyorgott fél kézzel
nagyon elmebeteg emberek vannak
a lényege am. az volt hogy leharapták egymás első ujjpercét hogy eljegyezzék egymást.És egymáséra varratták.Most ez a menő amcsiban, már nem divat függeszkedni [link] -
törölt tag
[link]
jobb oldali tükröt nézzétek.Szerintetek? -
törölt tag
[link]
morbid szerelem -
törölt tag
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070629/potatoes-400x400-001-fin_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
-
törölt tag
maradjunk annyiban hogy mindannyian a média hatása alatt vagyunk, hiába nem kapcsoljuk be a tv-t.Ha antiszocok akarnánk lenni nem lenne rajtunk ruha, és a fákon élnénk.
Nem hiszem hogy nincs itt olyan férfi aki nem használt volna világéletében axe-ot,talán még poénból be is fújta magát nyaktól lefelé
-
törölt tag
Legalábbis amit én tapasztaltam, hogy 10-ből 8 lány, többségük jól is néz ki, de a 8-ból 7-nek inkább kapálni kéne.
ezt vond vissza! Ha már ott tartunk hogy mennyi hülye ember nézi a mónikat,akkor az is elég primkó aki azért néz egy műsort mert a csaj jól néz ki benne
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hm nekem nem dereng tolószékes papa
biztos nem ugyanarra járunk
De egy hete hitgyülisek énekeltek egy körben és próbálták megtéríteni aki arra vetődött,ugyanez moszkván.Ott hála istennek eltünt a poharakat csilingeltető manus, pedig sokáig ott volt.borzasztó hangja volt a poharaknak. -
törölt tag
[link]
vannak még finomságok -
törölt tag
nem tudtam hova tegyem de szerintem nagyon durva
talán más is megdöbben
[link]
Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
akinek meg inge ne vegye magára
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

biztos nem ugyanarra járunk
talán más is megdöbben