Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Remélem gyorsan helyrejönnek a dolgok.

Nekem is volt nemrégiben közeli hozzátartozóm kórházban és eléggé felemás a véleményem mind az orvosokról, mind a nővérekről.
Hogy picit talán vidámabb vizekre tereljem az offot... hallom kiáltozás a közeli ''etnikum'' (azért az idézőjel mert a fene se tudja biztosan hogy most hova is tartozik az a família, mert eléggé felemás) háza felől, kinézek az ablakon és mit látok? A gyerkőcök kergetik egymást, ostorral.
-
Nimrod
addikt
Na ilyet nagyon régen nem láttam.

Pillanatnyi áramkimaradás, lassan mindennapos esemény. Megfigyeltem, hogy néha csak a modem kapcsol ki, a gép megy tovább gond nélkül. Most hallom a jellegzetes hangot a gép felől, modem lent, dvd-t újraolvas(!?!), de minden más ment tovább (monitor sem kapcsolt le és a megnyitott alkalmazások is futottak tovább). -
Nimrod
addikt
Van itt valaki aki konyít valamit is iMovie-hoz? Filmet kéne csinálnom Mac-ra .mov-ban de nem akarja megenni az én tömörítésem.

-
Nimrod
addikt
Én most a Transformers-re várok de nagyon. Intró jónak tűnt, majd belelesek egy warez editionbe és ha ok akkor már csak a dvd-s kiadást kell megvárni és már megyek is a kasszához.

De amiket olvasgattam róla félő, hogy kicsit olyan lesz mint a Függetlenség napja, majd jön a nagy ámerika és mindenkit megment.
-
-
Nimrod
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Mi a baj a gdf-el? Én csak azt jelöltem be.
Egyébként a médiaszakosok ritka sötétek (már bocsánat megint). Legalábbis amit én tapasztaltam, hogy 10-ből 8 lány, többségük jól is néz ki, de a 8-ból 7-nek inkább kapálni kéne.
Az újság és mindéle íróval meg többnyire az a bajom, hogy nem néznek utána a dolgoknak. Felkapnak valamit ami szenzációnak tűnik és úgy is tálalják. Mi meg megesszük. -
Nimrod
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mert az emberek szeretik egymást fikázni és mindenki őszintén állítja, hogy de bizony ő találta fel a spanyol viaszt és mindenki más dögöljön meg, mert neki kell ez a gesztenye. Persze, van ahol még nem szerencsére, én csak civilizációs betegségnek tartom, amolyan pestis. Egyszer talán ennek is vége lesz.
-
Nimrod
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Igény van mert az emberek könnyedén manipulálhatóak. Van aki könnyebben, van aki nehezebben, de összességében mindenkit be lehet csapni. A tv-t már nem is nézem (kivéve sport vagy egy kis Nat Geo és társai), de szerintem az internet terén is el fogok jutni erre a szintre, hogy egyszerűen annyire el leszünk árasztva kommersz szarral (már bocsánat), hogy inkább egy lakatlan szigetre menekülnék.

-
Nimrod
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ááá, behívás, erre is van sztorim.

Való Világ szereplővadászat, kollegina hívja az emberkét, feltenne pár kérdést hogy valamit azért már tudjunk írni is róla. Emberke: most nemigazán tudok mondani semmit, visszahívna később?
adalbert1: Nem csak ők, nézz szét a közösségi oldalakon. Valami félelmetes számomra amit látok. Az én helyesírásom nem tökéletes, de könyörgöm legalább ez a szint miért nem lehet minimum?
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Erre van egy aranyos sztorim amikor még reteknél dolgoztam. Illetve kettő is. Mi szerkesztők ültünk az irodában és dolgozgattunk, közben ment a tévé (ami mindig ment), főnök (aki sajnos már ki lett rúgva onnan hála egy kis nyalingernek, szép világ az...) átkapcsol retekre, balássóban valami szokásos ökörködés, erre főnököm elkezdi rángatni a vállam: ''csípj meg! ez megy ma(napság) a tévében!''. Fetrengett mindenki a röhögéstől. Másik hogy egy épületben voltunk a másik értelmi sóval (mónyika) és a liftet gyakorlatilag minden héten újra kellett festeni mert össze lett barmolva.

De szerintem ezt már meséltem.
szerk.: egyébként a lilu (vagy hogy a manóba híjják) is elég sáros, volt is egy vágatlan videóm amin adás után szépen kamerába ''sz*pjatok le mind''.
[Szerkesztve] -
-
Nimrod
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem lehet, hogy az egy másik teló?
-
Nimrod
addikt
ööö passz, perpill azt se tudom, hogy merre van, de van hozzá nyomtató is (szalag nélkül, látszólag működik).
Sétáltam egyet odakint és igencsak hamar vissza akarództam jönni a meleg szobába, mintha ősz lenne.
Valami madár meg végigfosta a teraszt, fenne a hátsóját. Bár, még mindig jobb, hogy nem a fejemet vette célba.
-
Nimrod
addikt
A rohadt *.* azt: [link]

-
Nimrod
addikt
Jó reggelt, kissé hűvösre sikeredett. Nem aludtam én át véletlenül a nyarat?

Bal alkar még mindig fáj, de legalább a bal szemem nem (a bal herém és a bal lábam köszöni jól van). Mai spamek kitakarítva, nem jött PatchPerfectes, talán jó jel. Itt meg mi volt? Máskor megy a szövegelés most meg alig volt valami?
-
Nimrod
addikt
Furcsa, de vannak napok, például hétvége, de többnyire teljesen véletlenszerű, amikor nem jön egy spam sem. Próbáltam én már mindent, linux alatt egyik levelezőben volt olyan, hogy visszaküldeni a levelet címzett nem létezik fejléccel, egy ideig csináltam, de úgy tűnt, hogy nem jön be. Marad az Opera, csak két klikk kitakarítanom őket de bosszant, hogy mindig át kell nézem mert néha-néha becsusszan egy-két nem spam is.
-
Nimrod
addikt
Most már kezd elegem lenni a spamekből. Mindig jön valami PatchPerfect, rákerestem hogy mi ez, valami kereskedő cég (amolyan TV shopos), jött megint spam róluk, leiratkoztam róla. Most vagy még többet fogok kapni (ez szokott történni), vagy nem. Másik aranyoska meg magyar. Offer.hu-n beállítottam, hogy figyelje a pályázatokat, de valamikor nagyon régen. Nem jött semmi nagyon sokáig. Aztán néha egy-egy, de hibás linkkel. Meguntam, leiratkoztam. Erre napi szinten jön lassan tizesével.

-
Nimrod
addikt
Elkényeztetve? Hang nélkül néztem és csak az arcokat figyeltem. Nekem úgy tűnt, hogy tipikus amcsi eset, gazdag család, lepjük meg a csemetét, de a csemete másra vágyott. Másrészt nem lehet, hogy ez csak színjáték? Nekem gyanús az egész vágás úgy ahogy van.
És még mindig fáj a karom de mindjárt hozzávágom valamihez és jó lesz. Olyan vagyok mint az orvosi ló, mindig fáj valami.
-
Nimrod
addikt
Hümmhümm ez mi lehet? Mosogattam, utána vissza a géphez és elkezdett fájni a bal alkarom, de még mindig.

-
Nimrod
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Vagy esetleg tribal (törzsi) amit lehet is ferdíteni triban-nak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Néha úgy utálom, hogy pont most és pont ide születtem, ilyenkor szeretek eljátszadozni a gondolattal hogy ekkor és ekkor ez és ez lennék. Na lássuk.

Őskor - ősember, bunkósbot, ungabunga
Ókori Görögország - spártai (hejj de rövid életem lenne...)
Vadnyugat, ámerika - uff, tomahawk lenni éles
Anglia, Drake korszak - kalóz (a tériszonyom senkit se zavarjon)
II. világégés - náci, partizán vagy orosz, mindenképp katona de nem amcsi
Jelenkor - tudja a franc, kocka?
És akkor menjünk előre.
Űrkorszak: kalóz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ööö nem jut eszembe most több korszak. Esetleg egy pszichiáter van köreinkben?
-
Nimrod
addikt
Köszi, de már elég régi darab.

Nekem ettől esett le az állam:
[link]
Előtte meg egy Halo fanmoviet néztem, az is nagyon szép lett. Ilyenkor mondom azt, hogy igen, itt kezdődik a machinima, nem ott amiket egyre inkább csinálnak (értsd: frapsal felvesz, nagyon nem is vagdos, zene alá Movie Makerben meg némi feliratozás default beállításokkal). Ilyenkor el is megy a kedvem az egésztől.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Hate me today.
Hate me tomorrow.
Hate me for all the things i didn't do for you.
Hate me in ways, yeah ways hard to swallow.
Hate me so you can finally see what's good for you.
Csak úgy eszembe jutott. Az idei OMFF-en volt pályamű zenei videó kategóriában, nagyon sajnálom, hogy nem kapott díjat. [link] Vigyázat, nagyon szomorú.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Miért van az, hogy csinálok valamit és mindig jön valaki aki leszólja. Most éppen egy tutorial videómat. Ha még egy tizenéves lenne meg is érteném. Nem is értem minek strapálom magam, fulladjon meg mindenki a saját tudatlan szarában.

Fáradt gőz out
-
Nimrod
addikt
Beiktattam egy kis délutáni sziesztát. Nem kellett volna. Még mindig kába vagyok.

-
Nimrod
addikt
Mókás, ma elküldtem egy önéletrajzom erre visszajön, hogy mailbox teli. Nem az első eset mostanság. A hirdetés ma jelent meg, még délelőtt küldtem el. Ennyit erről.

-
Nimrod
addikt
Szerintem megfőtt az agyam. Az előbb elkezdtem dúdolni a Dallas zenéjét, csak úgy.

Thrawn:
Titkos hódoló?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Életünket és bitünket a PH!-ért.
Ha minden jól megy még kábé két hét és lesz munkám. Vagy nem.
De ha igen akkor az éjszakai műszak topic törzstagjává vedlek, hurrá.
-
Nimrod
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem, csak sapi, semmi más.
-
Nimrod
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe, még pár perc és látható.

[link] -
Nimrod
addikt
Tegnapi nap húzós volt, két filmet is csináltam.

Még hármat tervezek és talán lesz egy negyedik is még az idén, utána szerintem abbahagyom. Majd meglátom.
De most megyek blogoutot írni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nimrod
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Egy harcművész miért is unja?
Én most L, utána megyek félni [link]
timcsi:
Már várom hogy mikor fog egy modi rámugrani, hogy picit vegyem már vissza a sorok számát az aláírásomban.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár látszólag jól van, csak furcsa.