Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Valamit jól csinál, mert a lényeg hogy a saját asztalára mit tesz le. Én is leszarnám hogy kinek az asztalára mit teszek le, ha annyi pénz folyna be az ablakon, amennyit ki is tudok dobni rajta.
Egyébként lehet hogy nagyképű, de én akárhányszor találkoztam vele, és szóba elegyedtünk, úgy beszélt velem ahogy kell.
Volt már itt erről vita, de megint nem akarok belemenni. Lényeg hogy ha valaki valamit kihasznál, ha más nem akkor az emberi butaságot vagy egyszerűséget, akkor nem utálni meg irigyelni kell, hanem úgy forgatni a dolgainkat, hogy mi is jól érezzük magunkat. Ha valaki a saját erkölcseit és igényeit összeegyezteti, és jóval szerényebb körülmények közt is jól érzi magát, azért ne szólja le azt aki gazdagságra meg arra vágyik hogy beszéljenek róla, és ezért hajlandó bármire
Amúgy nem érdekel, csak követem hogy mi van vele, ha már egyszer szinte mindennap összefutok vele.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen videókártyát?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest