- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Valamit jól csinál, mert a lényeg hogy a saját asztalára mit tesz le. Én is leszarnám hogy kinek az asztalára mit teszek le, ha annyi pénz folyna be az ablakon, amennyit ki is tudok dobni rajta.
Egyébként lehet hogy nagyképű, de én akárhányszor találkoztam vele, és szóba elegyedtünk, úgy beszélt velem ahogy kell.
Volt már itt erről vita, de megint nem akarok belemenni. Lényeg hogy ha valaki valamit kihasznál, ha más nem akkor az emberi butaságot vagy egyszerűséget, akkor nem utálni meg irigyelni kell, hanem úgy forgatni a dolgainkat, hogy mi is jól érezzük magunkat. Ha valaki a saját erkölcseit és igényeit összeegyezteti, és jóval szerényebb körülmények közt is jól érzi magát, azért ne szólja le azt aki gazdagságra meg arra vágyik hogy beszéljenek róla, és ezért hajlandó bármire
Amúgy nem érdekel, csak követem hogy mi van vele, ha már egyszer szinte mindennap összefutok vele.
Aktív témák
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest