Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Különben azon az állásponton vagyok, hogy minél később, annál jobb. Ebben azért nem teljesen tudok egyetérteni. Szerintem ha vkinek 16-18 éves korában van komolyabb kapcsolata (mivel nem akarok deffiniálás hiányáből eredő félreértést, ezért legyen a komolyabb az, ami 1 évnél hosszabb), és közben megtörténik 1-2 dolog, hát nincs abban semmi rossz
Legalábbis nem érzem úgy, hogy nagyon rosszat cselekedtem volna ezáltal
Nyilván a disco wc-jében elvesztés gázos dolog, de hát aki hülye, haljon meg...
És amiben főleg nem értek egyet, h szerintem aki nem kerül bele egy tényleg komoly kapcsolatba olyan max 20 éves koráig (aminek azért része 1-2 intim dolog is), annál ez nagy valószinüséggel komplexusokat fog kiváltani, hogy a másik biztos szebb meg értékesebb, hogy ők már évek óta együtt vannak, stb... szal nem biztos, hogy jó dolog az ''amig nem lesz mise, addig nem dugtok Ti se'' hozzáállás.
Aktív témák
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- One mobilszolgáltatások
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- eBay
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Legalábbis nem érzem úgy, hogy nagyon rosszat cselekedtem volna ezáltal