Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pedig egyszerű. Megutáltatták az emberekkel az idegen nyelv tanulást sokszor (pl. velem az oroszt amit rüheltem , aztán kiderült, hogy már minden normálisabb helyen angolt vagy németet lehet tanulni, jól le is maradtam gimiben)
Igazándiból az kéne, hogy fiatalon, gimiből fél évet az ember más nyelvterületen töltsön. Nekem kínszenvedés a nyelvtanulás, ha nem használom , el is felejtem.
Ennek örömére van két rigó alapfokom ( angol, német) azt pazony. Szvsz középfokra el se fogok menni, úgyse a papírt nézik, hanem hogy mennyire beszélek (vagy nem beszélek) az adott nyelven...
Aktív témák
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Tesla topik
- VR topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest