Hirdetés

Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

ez is egy érdekes nap volt, különösen a délután. megyek kedvenc ph-s boltomba, erre csörög a telefon. jóanyám az, hogy nem-e érek-e rá átlépni a határhoz, mert mennének cigiért, meg akkor már hoznának valami piát. mivel igen sok dolgom be volt mára tervezve, élből mondtam, hogy nem. nagyjából elintéztem a bolti dolgomat, megyek a buszhoz, akkor jobban utánagondoltam. annyi cucc van már, amit haza (acsádra) kellene vinni, és ennél csak több lesz. telefon haza, hogy mégis megyek. hazajövök (debrecen :D), pakolok, irány a busz, itthonról nyomás haza :DDD

otthon lepakolok, jött is a kocsi, mentünk a határra a dutyi frí shopba. erősen kifosztva mind, azért jäger meg martini még van. 1-1 üveggel bevásárolunk, megyünk a vámhoz. kiccsávó nagyon kötözködhetnék hangulatban volt, fél órát várakoztatott minket, nekem meg a buszom indulásáig volt negyed órám. táskám meg otthon. no mindegy, ha elérem a buszt, akkor táska nélkül jövök. beértünk a faluba a buszmegállóhoz, akkor ment el. a kocsi sofőrje belelép a gázba, nyomás a köv. megállóig. ott épp elcsíptük a buszt. bérlet, és egy üveg martini nálam, a táska otthon :D tehát a fontosabb dolgok megvannak.

most felbontottam a martinit, és rá kellett jönnöm, hogy nem szeretem az extra dry-t ebből se... maradok az édesnél. mindegy, ez is el fog valahogy fogyni.

Aktív témák