Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
''értem, hogy szíveden viseled ezt az egész kócerájt, bírlak érte. de nem, nem fogadom el a stílusodat, az alapjárati tombolásod.'' - ezt nem is kertem sehol
mindossze annyit kertem, hogy ne ez legyen mar az, amit folyton a felyemhez vagtok, meg az, hogy xy, meg abc moderatorok kiveteleznek velem
mellesleg azok alapjan, amit most irsz, nem lehet oly nagy szakadek meglatasaink kozt, talan csak a megoldast latjuk masban (te a csendesebb beletorodesben, en kicsit masfele)
es engedtessek meg, hogy negativ velemenyem legyen azok utan, ami pl napokig ment a ciganyozos topicban (es azert igy nevezem, mert szinte kizarolag errol volt szo, nem pedig arrol, ami a topic-cimben volt), vagy megy pl a legtobb szoftvertemaban (jatekok, torrent topic, dc topic, windoze topic-ok - neha egy-ket mod odaveti egy-egy forumozonak, hogy ''nem hinnem, hogy msdn tag vagy'', netan felhivja a figyelmet, hogy a jatek meg nem jelent meg, de ezen ritka eseteket leszamitva rendkivul nevetseges, ami megy)
a szemellenzos mellett masik otletem az alszent lenne, de ezt nem kivantam altalanositasban leirni, a tobbsegrol inkabb joindulatuan az elobbit tetelezem fel, sot, van, akirol azt sem
p.s.: a ''banda''-ert valoabn elnezest, hirtelen jobb nem jutott eszembe
Aktív témák
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple Magic Mouse 2 A1657 Doboz + gyári kábel
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- Latitude 7440 27% 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbille ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest