Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz Kalandor #168 üzenetére

''értem, hogy szíveden viseled ezt az egész kócerájt, bírlak érte. de nem, nem fogadom el a stílusodat, az alapjárati tombolásod.'' - ezt nem is kertem sehol
    mindossze annyit kertem, hogy ne ez legyen mar az, amit folyton a felyemhez vagtok, meg az, hogy xy, meg abc moderatorok kiveteleznek velem

mellesleg azok alapjan, amit most irsz, nem lehet oly nagy szakadek meglatasaink kozt, talan csak a megoldast latjuk masban (te a csendesebb beletorodesben, en kicsit masfele)

es engedtessek meg, hogy negativ velemenyem legyen azok utan, ami pl napokig ment a ciganyozos topicban (es azert igy nevezem, mert szinte kizarolag errol volt szo, nem pedig arrol, ami a topic-cimben volt), vagy megy pl a legtobb szoftvertemaban (jatekok, torrent topic, dc topic, windoze topic-ok - neha egy-ket mod odaveti egy-egy forumozonak, hogy ''nem hinnem, hogy msdn tag vagy'', netan felhivja a figyelmet, hogy a jatek meg nem jelent meg, de ezen ritka eseteket leszamitva rendkivul nevetseges, ami megy)
    a szemellenzos mellett masik otletem az alszent lenne, de ezt nem kivantam altalanositasban leirni, a tobbsegrol inkabb joindulatuan az elobbit tetelezem fel, sot, van, akirol azt sem

p.s.: a ''banda''-ert valoabn elnezest, hirtelen jobb nem jutott eszembe

Aktív témák